İstifadan dönmesi sadece Galatasaray a yarar.
Aziz Yıldırım ında artık ağrısız sızısız ayrılması gerekir.
O egosunu kırıp gitmeli.Bu klube çok hizmetleri oldu asla yadsınamaz ama artık her dönemin bir sonu olduğu gibi onunda döneminin sonuna gelindi.Bunu görmemek için kör olmak gerekir.
Yoksa Fenerbahçe yi cadı kazanına dönüştürecek tribünler birbirini kırar hale gelecek çok şey kaybedeceğiz.
Yeni dinamik bir yönetime ve teknik anlamda çok çok iyi bir hocaya ihtiyacımız var.
2 3 yıl içinde de yerli oyuncu yapılanmasını yeninden elden geçirmek gerekecek.
Volkan Bekir Gökhan Topuz gibi oyuncular artık daha zor verim alınır hale gelecek.
Zor günler bekliyor bence bizi.
İkinci senaryo Aykut Kocaman kalır Eren Derdiyok Diego +1 oyuncu daha gelir Stoch Baroni gönderilir yada iyice kesilir.Takım ikinci yarı 15 16 galibiyet alır, ya şampiyon ya da burun farkıyla ikinci olur.
Gelecek sezon başı yine sana kaos yine kaos.
Aykut Kocaman ın harcadığı parayı hesaplamaya kalkmayalım şimdi rahat 120 130 milyon kaybettirdi klube, birde devre arası sadece bonservise en az 15 20 milyon euro daha verilecek.
Bu kadar kurumsallığın üzerinde duran bir başkanın büyük takımlar devre arası transfer yapmaz diyen başkanın takır takır sözlerini yemesi üzücü.
Aykut Kocaman Fenerbahçe yi yönetecek kalibrede teknik adam değil çok net şekilde görülüyor Fenerbahçe bu kadar mahkum korkak oynamayaz, Emre Alex gibi vakaları olmasa ve bu kadar yıpranmasa sportif direktör olarak devam etmesini isteyebilirdim ancak o zaman yine başka sıkıntılar ortaya çıkabiliyor.
Oyuncu koşmuyorsa koşanı oynatacak oyuncuyu koşmaya motive edecek.Hep söyledikleriyle çelişir mi bi adam.Alexsiz sistem sistem dedi baroni den Alex yaratmaya çalışıyor şimdi kiii getireceği Diego da Alex in bir türevi adam.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misaliOyuncular çıkıp hocanın sucu yok biz düzelteceğiz herşeyi o başımızda kalsın ne olur mantığı nedir anlamıyorum.
Madem düzeltebiliyorsunuz hocaya ne gerek var ? Veya bu zamana kadar neden düzelmediniz.
Adam gücüm kalmadı diyor bu kadar aciz mi Fenerbahçe
Ne Aykut Kocaman fetişzmiymiş bu kadar anlamadım.Türkiye dışında hiç bir ülkede görülmeyecek bir süreç şu Aykut Kocaman Fenerbahçe süreci.
İstifa tek taraflı bir olaydır geri dönüşü olmaz.Olmamalı.
Tamda şuanda playlistten rastgele çalan şarkı, çok anlamlı
http://www.youtube.com/watch?v=EWJr-a5Cimk