Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Tebrik ediyorum ama eleştirmeden de geçemiycem , bu kadar kolay mı avrupa da başaılı olmak 7 yıl önce eğer süper ligden ilk 4'de bir takımla bu başarıyı yakalasaydın , bu kadar çok şaşırmazdım ama gerçekçiliği hiç yok malesef , buda tabi seninle alakalı değil sonuçta makineye karşı oynuyosun ama bu oyunu smilasyon olarak piyasaya sunuyorlar , yani bu tür takımlarla başarı bu kadar kolay olmamalı , 7 sezonda hiç başarısız olduğun bir sezon geçirmemişsin 1 sezon bile hayal kırıklığı olmamış , bence can sıkıcı bir durum Dünya'nın en iyi Tekniik direktörleri bile milyonlarca euro harcayıp 2-3 yılda bir mutlaka hayal kırıklığı yaşıyor .

Bu konuda hemfikiriz. Her ne kadar makineye karşı oynansa bile piyasaya simülasyon adı altında bu oyunları sürüyorlarsa birebir aynı olmasa bile gerçeğe yakın olmalıdır. Örneğin: Oyunda, olumlu takım konuşması veya taoplantısı yaptığımızda morallerin zirve yapmasıyla genelde ertesi hafta/gün ki maçta yenilmiyoruz. Halbuki karşı takımın hocasıda oyuncularını moralmen destek oluyor.
Şimdiye kadar ki cm-fm serilerinin en başarılı oyunu bana göre cm 03-04 ve fm 2005-2006-2007 serileridir. O serilerde simülasyon şimdikine oranla daha gerçekçi sonuçlar çıkarıyordu.

Bu arada kariyeriniz muhteşem şekilde devam ediyor. Sizden tek ricam bu takımı bırakmayın. Devam...