1 ile 30 arası toplam 213 sonuç

Konu: Aykut Kocaman İstifasını Geri Çekti

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cemmatin işidir Kesin bu kadar taraftara istemiyor Teknik Direktörü.Zaten cemaat 3 gölü sahada attı ne cemaatmiş be arkadaş her şeyde varlar.Hatta maç sonu Makbure yemişler karabüklü futbolcularla Hatta cemaat 2-0 marsilya maçını 2-2 yapmış.Hatta 2-0 önde olduğumuz galatasaray maçını 2-2 yapmış.Sonra Antalya maçını zemin altından girip topların yönünü değiştirmiş 3-1 yenildik.Kasımpaşa maçına hiç girmek bile istemiyorum Ordada köstebeklere takıldık.Yani bizim futbolumuzda bir şey yok herkes suçlu Aykut Kocaman masum.Maçtan önce armayı öpüyorlar sonra 3 yiyorlar hani fenerbahce ? Kesin cemaat işidir kulupculuk faliyetleri bir seneryolar falan.Taraftarı cemmat kışkırtıyor

Hatta fenerbahce'nin 1 ocak 2012 deplasmanda maç kazanamaması cemaat ayarlıyormuş.3 maç kazandık.Akhisar,Ankaragücü (NE HALLEDERDE),Manisaspor (ZATEN DÜŞMÜŞTÜ).

Yani Aykut Kocamana İstifa diye bağıran herkes suçlu.Onu savunanlar suçsuz.Kusura bakmayın ben böyle korkak Fenerbahce görmek istemiyorum.Siz görmek istiyorsanız kalsın.

Aziz Yıldırım neden yollamıyor onu ? Göndericekte ne yapıcak sonra kadroyu nasıl kuracak ?
    Last edited by petrol_fb12 : 24.Aralık.2012 at 00:06 Reason: Terim hataları

Mesaj Yetkileri