Cemmatin işidirKesin bu kadar taraftara istemiyor Teknik Direktörü.Zaten cemaat 3 gölü sahada attı ne cemaatmiş be arkadaş her şeyde varlar.Hatta maç sonu Makbure yemişler karabüklü futbolcularla
Hatta cemaat 2-0 marsilya maçını 2-2 yapmış.Hatta 2-0 önde olduğumuz galatasaray maçını 2-2 yapmış.Sonra Antalya maçını zemin altından girip topların yönünü değiştirmiş 3-1 yenildik.Kasımpaşa maçına hiç girmek bile istemiyorum
Ordada köstebeklere takıldık.Yani bizim futbolumuzda bir şey yok herkes suçlu Aykut Kocaman masum.Maçtan önce armayı öpüyorlar sonra 3 yiyorlar hani fenerbahce ? Kesin cemaat işidir kulupculuk faliyetleri bir seneryolar falan.Taraftarı cemmat kışkırtıyor
Hatta fenerbahce'nin 1 ocak 2012 deplasmanda maç kazanamaması cemaat ayarlıyormuş.3 maç kazandık.Akhisar,Ankaragücü (NE HALLEDERDE),Manisaspor (ZATEN DÜŞMÜŞTÜ).
Yani Aykut Kocamana İstifa diye bağıran herkes suçlu.Onu savunanlar suçsuz.Kusura bakmayın ben böyle korkak Fenerbahce görmek istemiyorum.Siz görmek istiyorsanız kalsın.
Aziz Yıldırım neden yollamıyor onu ? Göndericekte ne yapıcak sonra kadroyu nasıl kuracak ?

Kesin bu kadar taraftara istemiyor Teknik Direktörü.Zaten cemaat 3 gölü sahada attı ne cemaatmiş be arkadaş her şeyde varlar.Hatta maç sonu Makbure yemişler karabüklü futbolcularla
Alıntılı Yanıtla