Sayfa 879 / 1204 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
26,341 ile 26,370 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Sao Paulo'ya transfer olmuş bile Lucio.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama

Bugün bir medya organında yer alan "Arıboğan'ın İtalya'daki Sneijder zirvesi" başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü
    Last edited by uAburak89 : 18.Aralık.2012 at 22:57

Alper'i alabilelim yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaka'nın resmi sitesi mi hacklendi yoksa ?
    http://www.ricardokakaleite.com/
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Hacklemeyin la adamımın sitesini

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hackleyip ne anlıyorlar ki yani burada boş boş ümitleniyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Kaka'nın resmi sitesi mi hacklendi yoksa ?

hacklenmiş sanırım, içerik bölümünde herhangi bir bilgi yok, sadece açılış sayfası var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Edit:Tamam yanlış anlamışım

Belki sevinsin sefiller diye kendisi söylemiştir yapın diye,sonrada hacklendi diye açıklama yapar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

12 Numara hacklemiş siteyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

12 Numara hacklemiş siteyi.
    beyin bedava

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çocukların işine aldanmamak lazım.

Transfer konusunda şimdi bir dünya isim yazılacak, kura da iyi olunca iştah arttı tabi.

Diego + Kjaer + Carlinhos gibi bir paket gördüm isimler değişir belki ama bence uzaklarda aramadan Serdar Aziz + Batalla + Carlinhos gibi transferler çok daha iyi olabilir. Tabii Bursaspor bırakır mı o ayrı konu. Şampiyonlar Ligi için transfer çok lüks gözüküyor, gideceğimiz en fazla yarı final ki o bile çok zor. Umarım Fatih Terim'in istediği, takıma katkı verecek isimler gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir stoper kesin alırız,belki bir kanat da alabiliriz.Başka transfer olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Serdar Aziz-Carlinhos-Alper Potuk ve 1 yabancı ile transferi bitirersek çok çok iyi olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çocukların işine aldanmamak lazım.

Transfer konusunda şimdi bir dünya isim yazılacak, kura da iyi olunca iştah arttı tabi.

Diego + Kjaer + Carlinhos gibi bir paket gördüm isimler değişir belki ama bence uzaklarda aramadan Serdar Aziz + Batalla + Carlinhos gibi transferler çok daha iyi olabilir. Tabii Bursaspor bırakır mı o ayrı konu. Şampiyonlar Ligi için transfer çok lüks gözüküyor, gideceğimiz en fazla yarı final ki o bile çok zor. Umarım Fatih Terim'in istediği, takıma katkı verecek isimler gelir.
    Carlinhos'u bilememde Serdar Aziz + Batalla çok iyi olur. Şu yabancı sınırı azalmasa iyiydi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Andre Santos alınabilir bence. Eboue tarzı hücuma destek veren bir bek, Fatih Terim'in sevdiği türden. O bildiği bir lige gelecek, biz de bildiğimiz bir oyuncuyu almış olacağız. Sol bek için en mantıklı transfer seçeneklerinden birisi bence. Defansif açıdan biraz zayıf olabilir ama ofansif açıdan Fatih Terim'in oynatmak istediği sisteme cuk uyuyor.

Gelişmeler doğrultusunda ofansif bir de orta saha oyuncusu transferi bekliyorum. Savunmaya transfer yapılacağını sanmıyorum çünkü Ujfalusi ligin 2.yarısında oynayabilecek duruma gelecektir diye tahmin ediyorum.

Flaş bir transfer yaparsak bu Şampiyonlar Liginde oynamayan bir takımdan olur büyük ihtimalle. O yüzden Kaka, Sneijder gibi isimler bana pek gerçekçi gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Andre Santos alınabilir bence. Eboue tarzı hücuma destek veren bir bek, Fatih Terim'in sevdiği türden. O bildiği bir lige gelecek, biz de bildiğimiz bir oyuncuyu almış olacağız. Sol bek için en mantıklı transfer seçeneklerinden birisi bence. Defansif açıdan biraz zayıf olabilir ama ofansif açıdan Fatih Terim'in oynatmak istediği sisteme cuk uyuyor.

Gelişmeler doğrultusunda ofansif bir de orta saha oyuncusu transferi bekliyorum. Savunmaya transfer yapılacağını sanmıyorum çünkü Ujfalusi ligin 2.yarısında oynayabilecek duruma gelecektir diye tahmin ediyorum.

Flaş bir transfer yaparsak bu Şampiyonlar Liginde oynamayan bir takımdan olur büyük ihtimalle. O yüzden Kaka, Sneijder gibi isimler bana pek gerçekçi gelmiyor.
    Abi, Andre Santos'un bu seneki performansı = Çağlar Birinci.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu carlinhos kim ya bi ben mi izlemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu carlinhos kim ya bi ben mi izlemedim
    Ben de izlemedim maçını bulmak zor, Youtube videolarına bakarak da yorum yapılmaz. Brezilya ligini takip edenlerin yorumları iyi, Taffarel izlemiş canlı olarak raporu olumluymuş, hoca da beğenmiş. İsmi çok geçtiği için yazılıyor genelde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Andre Santos'un yerine Riera ile ''idare'' etmek daha mantıklı bence. Ama gelecekse de önümüzdeki 2-3 yılı düşünerek bir transfer yapılmalı. İdareten transferler biraz sıkıntılı oluyor. Ben bir stoper alacaklarını düşünüyorum, sol bekten sonra.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence sol bekte Riera ile devam edilebilir.Stoper ve orta alanda dikine oynayabilecek bir oyuncu bulmak lazım.Batalla olmaz bence. Baya bildiğin 2 tane kalitesini avrupada da kanıtlamış ,türkiye'de yaşamaya uyum sağlayabilecek oyuncular bulunmalı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bence sol bekte Riera ile devam edilebilir.Stoper ve orta alanda dikine oynayabilecek bir oyuncu bulmak lazım.Batalla olmaz bence. Baya bildiğin 2 tane kalitesini avrupada da kanıtlamış ,türkiye'de yaşamaya uyum sağlayabilecek oyuncular bulunmalı
    Boldladığım yerden dolayı Batalla dedim, hazırı var, sağlamışı var, uzaklara gitmeye gerek yok. Devre arası transferi kumar gibi, verimli olan çok az isim var.

Su seneye olacak yabanci kisitlamasi bütün takimlarda olacagi gibi bizim de elimizi kolumuzu baglar bu transfer döneminde.

Aslında coğumuz öyle umutlarla konusuyor ama ben az biraz bizim yonetimi tanıdıysam kapıyı Kaka ile açarız en son Cernat'ı alır kapatırız misal.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Abi, Andre Santos'un bu seneki performansı = Çağlar Birinci.
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben Andre Santos alınsın istemiyorum. Ama alınırsa da burun kıvırmam. Transfer iddiaları arasında ismi geçmiş, eğer alıncaksa bari bildiğimiz bir oyuncu alınsın, Carlinhos falan maceraya girilmesin diye en mantıklı transfer seçeneği dedim. Fatih Terim'in oyun planına uygun bir oyuncu olduğu için Fenerbahçe'dekinden daha verimli bir performans gösterebilir.

Riera'dan genel olarak ben de memnunum ama asıl mevkisi olmadığı için kritik hatalar yapıyor. Maçın genelinde iyi oynadığı için o hatalar fazla göze batmıyor. Karşıladığı topları kenarlara doğru uzaklaştırması gerekirken ortaya doğru uzaklaştırıyor ve bu rakibe pozisyon doğuruyor. Fenerbahçe maçında bunu 2 kere yaptı. İlkinde Hasan Ali golü attı, ikincisinde Mehmet Topal iyi vuramadı auta attı. Kayseri maçında gene ortaya doğru attığı isabetsiz pasta Bobo, Muslera'yla karşı karşıya kalmış değerlendirememişti. Keza zaman zaman ofsaytı bozuyor, yanılmıyorsam bunu da İBB maçında yediğimiz golde görmüştük. Biz beklentilerimizin çok üstünde bir performans gösterdiği için iyi olduğunu sanıyoruz halbuki Man Utd maçı dışında her maç kritik hataları var. Birebirde iyi savunma yapıyor ama pozisyon alma konusunda da sıkıntıları var. Göbeğe, stoperlerin yanına doğru kayması gereken pozisyonlarda dışta kalıyor. Tabi pozisyonun içinde olmadığı için bu hatası TV başındaki izleyiciler tarafından farkedilmiyor pek. Bakıyoruz orda kim var, onun hatası diyoruz hemen. Kısacası Riera'yla olmaz bu iş.

Ha Andre Santos'un savunması çok daha iyi mi, değil tabi ki. Ama en azından asıl mevkisi orası, en azından daha doğru pozisyon alıyor ve topları nasıl uzaklaştırması gerektiğini daha iyi biliyor ve skora da önemli bir katkı sağlayabiliyor.

Nesil
    2007

Batalla + Serdar'ı bize vermezler Tekini bile zor ikisini de alırsak Bursa taraftarı ayağa kalkar(oyunda bile alamıyorum ). Bursa yönetimi göze almaz bence. Satsalar bile güzel(!) bir fiyat koyarlar önümüze. Ancak alınsa iyi olur. İkisi de beğendiğim oyuncular.

Bence bir stoper bir de AMC/kanat tipi iyi bir oyuncu alınırsa transferi kapayabiliriz. Sol bek Andre Santos alınacaksa Riera kalsın daha iyi. Başka bir isim alınacaksa da genç bir isim alınsın da bari alışsın. Riera şu an fena değil bence. Bir de defansı toparlayacak bir stoperle daha organize bir defansımız olabilir, Riera'nın da defansif açıdan performansı artar. Seneye de yeni transfer yavaş yavaş monte edilir. Zaten Türk sol bek bulmak samanlıkta iğne aramaktan beter. Orası yabancı olacak mecburen.

Onur ve Alper de yabancı sınırı bakımından iyi transferler olabilir. Kerim Frei konuşuluyordu. Bakalım neler olacak. Schalke kurasından sonra neden çeyrek finale çıkamayalım sorusu bizim gibi yönetim, teknik heyet ve oyuncular arasında da yayılmıştır. Herkes kendini toparlasın eksik olan bölgeler de doldurulsun inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ali Ece:Galatasaray bu sabah Gökhan Süzen için oyuncunun menajeri ve İbb ile temasa geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma neden olmasın ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Forvet-Kanat-Ortasaha şu üçü lazım kesinlikle.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Acil sol kanat lazım gerçekten Amrabat'ı hiç ama hiç beğenmiyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Shelton olabilir.Amrabat daha kaliteli daha hızlı daha teknik.Karabük kaça satar o muamma.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Amrabata 8.5 m verdikten sonra yeni transfer beklemiyorum.

Mesaj Yetkileri