1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de bunlar zaten sürekli yapılan bir şey değil ki, hakemi tartaklayan ben 2 kere gördüm, birisi Manisa kalecisiydi birisi de Engin. İster 5 maç versin, ister 2 sene, bu cezaya göre değişen bir durum değil ki, sık rastlanan bir durum değil.

Hakeme tükürdüğü için ceza alan oyuncu hatırlayan var mı peki? Caydırıcılıkla alakası yok, küfür etmeyen adam 2 maç ceza alıyor, hakemlerin böyle mi otoritesi korunacak, bence başkalarının gözünde değerini daha fazla yitiriyor.

Hakem yazdıysa doğrudur mantığı burada yanlış işte, bu adam 8 maç cezayı gereksiz yere çekmiş olacak, neden? Hakem böyle yazdı diye, bence bu konuda yanlış düşünüyorsun, hakem de hata yapabilir, hata yaptıysa da buna hakem otoritesini korumak için ses çıkarmamazlık yapamazsın.

Tükürdü, tükürmedi olayının özeline girmeden yazdım, tükürdüğü görüntülerde varsa cezası verilir yoksa hekemin raporu elbette geçersiz sayılabilir, hakemin her dediği doğrudur kabul edilir olmamalı düşüncesini belirttim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hakeme tükürdüğü için ceza alan oyuncu hatırlayan var mı peki?
    Ben hatırlıyorum, Georghe Hagi : )
    Mart 2001'de oynanan Galatasaray Gençlerbirliği maçında Galatasaray'ın attığı golü iptal eden Hakem Erol Ersoy'a Hagi uzun süre itiraz edince çift sarı karttan oyundan atıldı, Film de bundan sonra koptu : ) Hakemi itip kalkmalar, kendi oyuncusunu hakemin üzerine doğru itmeler, Her türlü fiziksel müdahale, hakemin ayağına tekme ve en sonunda da yüzüne okkalı bir tükürük.

Maçtan sonra 7.5 ay futboldan men edilmesi beklenen Hagi'ye 6 maç (yazıyla altı) ceza verildi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben hatırlıyorum, Georghe Hagi : )
    Mart 2001'de oynanan Galatasaray Gençlerbirliği maçında Galatasaray'ın attığı golü iptal eden Hakem Erol Ersoy'a Hagi uzun süre itiraz edince çift sarı karttan oyundan atıldı, Film de bundan sonra koptu : ) Hakemi itip kalkmalar, kendi oyuncusunu hakemin üzerine doğru itmeler, Her türlü fiziksel müdahale, hakemin ayağına tekme ve en sonunda da yüzüne okkalı bir tükürük.

Maçtan sonra 7.5 ay futboldan men edilmesi beklenen Hagi'ye 6 maç (yazıyla altı) ceza verildi.
    Yanlış işte, emsal olmadı. Pozisyonu hatırlıyorum. Ayagına falan basmıştı. Hafif de bir yıkadı
    Böyle cezalar yüzünden zaten önüne geçemiyoruz bir türlü. Aksine Erol Ersoy'un hakemliğini bitirdik böyle futbolu geliştirmek cok zor. Ama bu konularda ben Demiroren federasyonuna güveniyorum ki kendisini gunahım kadar sevmem, ama hakemlere arka cıkıyorlar baya.
    Halis'e Bjk maçı verilmesi de bu yuzdendir.

Mesaj Yetkileri