Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@benbenim

Muhammet, Gfb'yi tanımam etmem, grup oluşumları vs pek ilgilendiğim bir şey değil, aslında ben hiç bir taraftar grubuna da bağlı olmam, aynen isimlere olduğu gibi benim için sadece Fenerbahçe. Söylediklerine inanıp inanmamak kişiye kalmış ama Aziz Yıldırım'ın bu konularda yaptıklarına az buçuk bakınca bana pek yalan da gelmiyor açıkçası.

Benim tam olarak söylediğim şey Fenerbahçe'ye oyunlar oynanmıyor değil Aziz Yıldırım oldukça bu oyunların bitmeyeceğidir, Türk Futbolunda Büyük Soruşturma olan başlıkta yüzlerce mesaj yazdım ve oynanan oyunları kaynaklarıyla defalarca dile getirdim ve Fenerbahçe sohbet alanında bir şey daha dedim. (5 Nisan 2012)

Aradan 7 ay geçmiş, şöyle baktığımızda az çok haklı çıktığımı görüyorum çünkü onun hasımları o oldukça rahat durmuyor ve bu durum oldukça can sıkıcı, nereye kadar böyle devam edecek, bilmiyorum.

İbrahim farklı şeyler söylemiyoruz. evet , Aziz Yıldırım var diye bunlar başımıza geliyor. Aziz Yıldırım bu ülkede bir güç (istemeyen kabul etmesin ama öyle) ama bak sen de demişsin , aklansın ve bıraksın diye. daha aklanmadı ki; hem geçen Baransu'nun twitini görmüşsündür , şu dönemde başkan bırakırsa ya da taraftar sırt çevirirse çok daha kolay ceza alacak. yani anlayacağın başkan şuanda Fenerbahçe'ye mecbur ama Fenerbahçe'de başkana mecbur o şike kararının temizlenmesi açısından. Bırakırsak adım gibi eminim o karar tek satırı değiştirilmeden onaylanır.

Başkanın bırakmasının Fenerbahçe'ye yararından çok kendisine yararı olacağını düşünüyorum. adam yıprandı , zamanı geldiğinde o bayrağı sağlam biri almalı. Aynı şekilde Aykut hoca içinde geçerli. bırakırsa kendisi için çok çok iyi olacak, çünkü; bir insan evladının kaldıramayacağı bir biçimde üzerine gidiliyor ama kalması Fenerbahçe için daha yararlı olacağını düşünüyorum. Hoca ne derse destekliyorum ama bırakacak olursa bile bir şekilde kulübün içinde olmalı.