Yalnız Muhammet ben aklansın ve bıraksın dediğim zaman daha dava görülüyordu ve izlenimlerime göre (normal şartlarda ilerleyen bir dava olsa) aklanacağı ve davanın -en azından şikeyle olan kısmı- düşeceğine kanaat getirmiştim, aklımdan zerre ceza alacağı geçmemişti, çünkü bunu gerektirecek sebepler tamamen yoruma dayalı sana göre bana göre olan şeylerdi. Dünyanın hiç bir yerinde olmayan Özel Yetkili Mahkeme diye tamamen iktidar tarafından oluşturulmuş bir mahkeme tarafından verilen bir ceza oldu, hala üstüne basa basa diyorum, bu dava normal bir ceza veya asliye hukuk'ta görülseydi sonucu böyle olmazdı.

Neyse sözün özü, Yargıtay kararını 3 ay sonra da verebilir 3 sene sonra da , bunun bir süre sınırlaması yok. Ve şu bilinmeli ki buraya kadar gelen bir süreç (TÜRKİYE GİBİ BİR YERDE YAŞIYORSANIZ) asla geri dönmez. Bu mahkeme kararı - bir iki düzeltme yapılarak- onaylanacaktır. Fenerbahçe bu şike sürecinde alabildiğinden fazla zararı aldı da götürdü zaten, fazlası olmaz.

Söylediğim gibi Yargıtay kararının açıklanmasının bir süresi yok, Fenerbahçe'nin de böyle oyunlarla geçireceği zaman yok. Rakibin güllük gülistanlık içinde çıtayı sürekli yükseltirken sen böyle şeyler yüzünden olduğun yerde sayıyor hatta geriye gidiyorsun. Zararı sadece Fenerbahçe görüyor başkası değil.