Arkadaşlar sizlere bir iyi bir de kötü haberim var.
Gece uyku tutmayınca başladığım sezonu sabaha kadar bitirdim.
Kötü haberi vermiş oldum. Şimdi iyisi geliyor.
Sezon açıldığında oyuncularım maçlarda çok istikrarlı bir görüntü çizememişti. Kendileriyle yaptığım bir toplantıda oyuncularımın toparlanmasını istedim. Ayrıca daha çekingen bir futbol oynayacak şekilde ayarladığım taktiğimizi yine geçen sezon ki gibi saldırgan futbola çevirdim, ya herro ya merro olacağım diyerekten. Toplantı ve taktik değişikliği sonrası evimizde oynadığımız 2 maçta 3 puan aldık. Bunun üzerine devamlı takım toplantısı yapılamayacağından her maç öncesi tek tek görüşebildiğim tüm oyuncularımla görüştüm. Gerektikçe ikaz veya övgü ile morallerini üst düzeyde tutmaya çalışırken puan yada puanlar almaya çalıştım. Ligin son 8 haftası baya bir çekişmeli geçti. 3 takım aynı puanda lider girdik. Arkamızdaki takım ise 1 puan gerimizdeydi. Bu dönem sırasında biz galip geldiğimizde rakiplerimizde galip geliyordu. Biz kaybettiğimizde onlarda kaybediyordu. Biz berabere kaldığımızda onlarda kalıyordu. Yani tam anlamıyla kader ağlarını bizim için örüyor gibiydi. Sonunda sezonun bitimine 2 maç kala 1 puan fark ile lider olduk ve oradan da şampiyonluğu yine biraz şans ile aldık kopardık.
Sezon başında maçlarda tecrübesizliğiyle rakiplere baya bir gol hediye eden genç kalecim ise oynadıkça ısındı hatta ortalığı yaktı kavurdu. Tam 17 maçta gol yemeyerek ligdeki bu alanda en iyi 3.kaleci olmayı başardı.
Hucüm hattımda oynadıkça asıldı ve ligdeki en çok gol atan 2.takım olmayı başardık. Ayrıca attığımız ve yediğimiz goller sayesinde en iyi averaja sahip takım olmayı da başardık.
16 şar gol atan as forvetlerim ve 13 gol atan yedek forvetim belki gol krallığı yarışında bulunmadılar ama bu genç yaşlarında(yaş ortalamaları 22) takımın gol yükünü sırtlamaları sevindirici.
Sezonun kısaca özeti yukardaki gibidir. Bu arada eski başkanımızı uğurladık. Kendisinin cimri olduğunu düşündüğümüzden uğurlarken zil takıp oynadığımız başkanı ise şimdi mumla arıyoruz. Boşuna dememişler gelen gideni aratır diye. Takıma maddi katkıda bulunacağını vaad ederek seçilen yeni başkanımız çok sinsi çıktı. Herhangi bir maddi kaynak sağlamak bir yana dursun elimizdeki oyuncuları satarak gelir elde etmeyi hedefliyor açık gözlü adam. Bu adamdan çekeceğim var kısacası.