Hocam bu arada senin taktik ne ilginç. 4-4-3![]()
Hocam bu arada senin taktik ne ilginç. 4-4-3![]()
2 takımda 4te 4 yapmış şampiyonluğu aranızdaki maçlar belirlicek gibigalatasarayın kadrosu paylaşır mısın zahmet olmazsa ?
Karsspor un lakabı Kafkas Kartalları , onunla ilgili bir şey yazcam
Hocam fazladan oyuncu oynatıyordum TFF çakmadı , Uefa çakmadı bir sen farkettin. aramızda kalırsa sevinirim![]()
![]()
6. Hafta
1-0 geriye düştük ama maçı çevirmesini bildik. Penaltı kararı lehimizeydi
2. Maç
Yine geriye düştük ama bu sefer Ruiz in sayesinde farklı kazandık. 1 oyuncu takımı ancak bu kadar değiştirebilir
7. Hafta
Fark olmaması garip bir şeydi çok üsttün oynadık
Fark ya kapancak ya da iyice açılacak !
![]()
İlk Yarı Sonucu Karsspor 0 - Galatasaray 0
![]()
8. Hafta
Yok arkadaş bu Galatasaray ı durdurmanın yolu yok![]()
Transferler güzel çok beğendim . Ligde iyi .![]()
Hocam gayet iyiyiz , özellikle avrupa
Maçlar gayet güzel.![]()
10. Hafta
![]()
Kariyerin iyi gidiyor, bu sezon şampiyonluk ve avrupa kupası bekliyoruz. ŞL den şansız elendin. Ayrıca şu toprak sahayı yeniletsenStadın yapılacak ancak çim iyidir.
Lig için yapabileceğin çok bir şey yok Gs çok çok iyi gidiyor ,
galatasaray uçmuş yineben bu seriyi daha oynayamadım ama ha barcelonayı çalıştırmışsın ha galatasarayı gibi bi durum olmuş galiba oyunda
bu arada seninde gsden eksik kalır bi yanın yok yeni stadına bi geç hele büyük çıkış yapıp gsyide geçip şampiyonluğu alıcaksın
![]()
avrupada iyi gidiyorsun hocam ligde galatasaray yine bırakmıcak sana şampiyonluğu galiba![]()
aynen yerlilleri çok kaliteli en büyük sıkıntımız o ama itibarın arttıkça yerli transferinde de işin kolaylaşır gurbetçileri toplarsın![]()