Üst lige çıkmak tam anlamıyla kabus oldu bana arkadaşlar. Takım otomatikman profesyonel statüye döndürüldü. Herhangi bir maddi gelir girişi de olmadı. Yeni başkan tam cimrinin önde gideni; küme düşmemeye de üst sıralara oynamaya da aynı maaş bütçesini ve transfer bütçesini veriyor kendisi. Transfer olarak part time sözleşmesi olan oyuncuların çoğunun sözleşmesini full time yapmam sebebi ile var olmayan bir maaş bütçesinden ötürü çok kötü geçti. Takımdaki sakat ve cezalı durumları için ihtiyacım olan bir çok kişi ile yolları ayırmak zorunda kaldım. 3 tane de ucuz ama kaliteli genci kadroya katmayı başardım. Hala sözleşmesini full yapamadığım oyuncularım olmasına rağmen haftalık 550 Pound üstündeyim maaş bütçesinin. Çok dar ve rotasyonsuz bir kadro ile neler yapabileceğiz göreceğiz artık.
Yeni sezonumuza başladık. Hayırlısıyla geçer inşallah.
Maçta net pozisyon olarak izlediğim tek pozisyon bizim direkten dönen bir topumuz. Pozisyon açısından çok kısır geçen bir maçtı. Rakibin onca şutu ne zaman çektiğini ve niye pozisyon olarak birinden birini göstermediğini maç motorunun çok merak ediyorum.