1 ile 30 arası toplam 213 sonuç

Konu: Aykut Kocaman İstifasını Geri Çekti

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftar desteği olmadan Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorum.Az önce bayan basketbol derbisinde ara ara "küçük grup küçük grup oley"diye tezahürat yapıldı.Sonrasında"alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi" diye devam ettiler.Aziz Yıldırım'da salondaydı.İşler çok karışıcak gibi Fenerbahçe'de.Kadıköy'de protestolar olucaktır.Anladığım kadarıyla Genç Fenerbahçeliler ile sorunlu Aziz Yıldırım.Genç Fenerbahçelilerde tribünde hakimiyet kurduğuna göre hayatta istifa seslerinin önüne geçemez Aziz Yıldırım.Sezon sonu Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman el ele gider Fenerbahçe'den.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Taraftar desteği olmadan Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorum.Az önce bayan basketbol derbisinde ara ara "küçük grup küçük grup oley"diye tezahürat yapıldı.Sonrasında"alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi" diye devam ettiler.Aziz Yıldırım'da salondaydı.İşler çok karışıcak gibi Fenerbahçe'de.Kadıköy'de protestolar olucaktır.Anladığım kadarıyla Genç Fenerbahçeliler ile sorunlu Aziz Yıldırım.Genç Fenerbahçelilerde tribünde hakimiyet kurduğuna göre hayatta istifa seslerinin önüne geçemez Aziz Yıldırım.Sezon sonu Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman el ele gider Fenerbahçe'den.
    devamında diğer tribünler Aziz Yıldırım oleyy diye bağırdı.

ek:
    Ahmet Ercanlar ‏@chemedya
    Aziz Yildirim'a destek azaliyordu. Bu aksam verilen destegi uzun zamandir gormemistim. ki destek salonun 4'te 3'unden geldi.Bir anda patladi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    http://youtu.be/YFn6r4PAVxk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bir kesim Aziz Yıldırım'ı Desteklerken Bir Kısım Desteklemiyor Bu Normal.Forum da Nasıl Bir Kısım Aykut Kocaman Israrla Kalsın Diyorsa Bir Kısım Isrırla Gitmesini İstiyorsa O Misal.Ama Bağıran Daha Cok Numaralı Kesim.Pota Arkaları Videonun 30.Saniyesinde "FENERBAHCE SEN COK YAŞA" Diye Bağırmılşar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tribünlerde bağıran kesim olan GFB devamlı maçlarda protestolarını sürdürecektir.Bugün bu videodaki gibide bir kısım Aziz Yıldırım destekçisi olucaktır.Bölünmüşlük hat safhaları ulaşıcaktır.Dediğim gibi Aykut Kocaman istifa sesleri,Aziz Yıldırım oley seslerini bastırıp daha çok yankı uyandıracaktır.

Aykut Kocaman istifa edip geri göndü ancak 1-2 ard arda puan kaybıyla daha şiddetli günler geçirecektir.O zaman diyecektir keşke"o gün"bıraksaydım diye.Kendisini daha zor bir yola soktu.Bu yüzden hata yaptığını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri