Sayfa 307 / 578 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
9,181 ile 9,210 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Türk mahkemelerinin üzerinde karara vardığı bir konu hakkında konuşmanın abesle iştigal olduğu kanısındayım.

Olayı sürekli aksini belirtir şekilde oraya çekmek isteyen şahsın da suçluluk psikolojisi ile bunu yaptığına inanıyorum; görünen köy kılavuz istemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

güzel bir çarpıtma

şike davasında adı geçen maçlar diyorum tekrardan, umarım bu kez anlayabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ha bu arada, yapılan açıklamaları savunan taraftarlar varsa eğer iyice bir düşünsünler, oturup. Şahsen ben kulübümün mağlup oldugu bir maçtan sonra hazımsızca bu açıklamalarını yapmasını istemezdim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    güzel bir çarpıtma

şike davasında adı geçen maçlar diyorum tekrardan, umarım bu kez anlayabilirsin.
    O zaman ibb macında şike yapmadık.

Herseyi anlarım da bu bakış acısını gercekten anlamam imkansız. Değişken denilen şey sizin bakış acınıza gore şikeden ibaret. Bununla baransu bile gelmemişti
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım önce şuna bir cevap versin de ondan sonra çamur atsın sağa sola:

Fenerbahçe'nin 2010/11 sezonunda şike yaptığı iddia edilen maçlar ve skorları:

Sivasspor (deplasman): 4-3
    Ankaragücü: 6-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 4-2
    Eskişehirspor (deplasman): 3-1
    Konyaspor: 2-0
    Bucaspor (deplasman): 5-3
    İstanbul BB: 2-0
    Karabükspor (deplasman): 1-0

Fenerbahçe aynı takımlarla aynı sahalarda 2011/12 ve 2012/13 sezonlarında toplam 9 kez karşılaştı (Konyaspor ve Bucaspor küme düştükleri için bir daha karşılaşmadı. Ankaragücü ertesi sezon düştüğü için 1 kez karşılaştı). Sonuçlar şöyle;

Sivasspor (deplasman): 2011/12=0-2 / 2012/13=0-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 2011/12=0-0
    Eskişehirspor (deplasman) 2011/12=1-2 / 2012/13=1-1
    Karabükspor (deplasman) 2011/12=1-2

İstanbul BB 2011/12=4-2 / 2012/13=2-1
    Ankaragücü 2011/12=4-2

Özetle; Fenerbahçe 2010/11 sezonundan sonra şike davasında adı geçen deplasman maçlarının hiçbirini kazanamadı. Kendi evinde ise geçen sezon PAF takımla çıkan Ankaragücü'nü 1 kez ve İstanbul BB'yi 2 kez yendi. 9 maçın 6'sını kazanamayarak toplam 15 puan kaybetti.

Bu bir tesadüf mü sayın başkan?

Ek: Bu takımları yenmek için şikeye ihtiyacımız yok diyenler için de geçerlidir bu yazdıklarım.
    Ankaragücü maçı deyince hangi oyuncumuz aklıma geldi sizce?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307898SXQ

Dua edelim de FM 13'de ki gibi 50m euro istemesin Bursaspor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Hamit de bana soruyor, 'Abi Schalke başkanını nerden buldun diye?' Ben de birini kafaya taktığım zaman sağdan soldan atak yapar onu bulurum dedim'
    Alem adamsın albayrak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım niye bu konuda konuşuluyor anlamadım.Gidin Şike konusunda konuşun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heyt be karizmaya bak.

Gurur duysun bu taraftar, bu ülke böyle bir hocaya sahip olduğu için.

I LOVE YOU HOCAM !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz Yıldırım önce şuna bir cevap versin de ondan sonra çamur atsın sağa sola:

Fenerbahçe'nin 2010/11 sezonunda şike yaptığı iddia edilen maçlar ve skorları:

Sivasspor (deplasman): 4-3
    Ankaragücü: 6-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 4-2
    Eskişehirspor (deplasman): 3-1
    Konyaspor: 2-0
    Bucaspor (deplasman): 5-3
    İstanbul BB: 2-0
    Karabükspor (deplasman): 1-0

Fenerbahçe aynı takımlarla aynı sahalarda 2011/12 ve 2012/13 sezonlarında toplam 9 kez karşılaştı (Konyaspor ve Bucaspor küme düştükleri için bir daha karşılaşmadı. Ankaragücü ertesi sezon düştüğü için 1 kez karşılaştı). Sonuçlar şöyle;

Sivasspor (deplasman): 2011/12=0-2 / 2012/13=0-0
    Gençlerbirliği (deplasman): 2011/12=0-0
    Eskişehirspor (deplasman) 2011/12=1-2 / 2012/13=1-1
    Karabükspor (deplasman) 2011/12=1-2

İstanbul BB 2011/12=4-2 / 2012/13=2-1
    Ankaragücü 2011/12=4-2

Özetle; Fenerbahçe 2010/11 sezonundan sonra şike davasında adı geçen deplasman maçlarının hiçbirini kazanamadı. Kendi evinde ise geçen sezon PAF takımla çıkan Ankaragücü'nü 1 kez ve İstanbul BB'yi 2 kez yendi. 9 maçın 6'sını kazanamayarak toplam 15 puan kaybetti.

Bu bir tesadüf mü sayın başkan?

Ek: Bu takımları yenmek için şikeye ihtiyacımız yok diyenler için de geçerlidir bu yazdıklarım.
    Yanlız 2010/2011 Kadro ile 2011/2012 kadro aynı değildi.Hatırlatmakta Fayda var

Fenerbahce 2011/2012 aldığı her sonuçun taraftar olarak arkasında durduk.Gene o sezona dönelim gene dururuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kapatın şu şike konusunu artık yahu...başlık kapanmış ama buralara da sıçramış bu konu. yargı kararı verilmiş siz hala uzatıyorsunuz.kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ki? herkesin fikri sabitleşti zaten.gerçi hoş ilk günden beri herkes sabitti.tüm yaşananlardan sonra kimin fikri değişti acaba Benim için Fenerbahçe,Beşiktaş ya da diğer rakipler hala değerlidir. Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören ise türk futboluna kara lekeyi vuran ve vurmaya da devam eden iki sıradan insandır.Nerde Sülayman Seba ve Özhan Canaydın gibi başkanlar...nokta!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal ve yönetimi gittikçe düşüyor gözümden, Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten, Mehmet Arslan ve Gökmen Özdemir ile GS TV'de program yapılacakmış. Şaka gibi gerçekten. İçlerinden sadece Gökmen Özdemir'e eyvallah diğerleri ne amaçla geliyor aklım almıyor. İlla ki Galatasaray'lılar ile program yapılacak değil, zaman zaman tarafsız bir spor kanalı gibi işler yapıyor GS Tv ama bu kadarı da fazla. Çağırdığın Rıdvan'ı, Seten'i, M. Aslan'ı herkes biliyor, Galatasaray taraftarının istemediği kişilerle program yapılıyor. Fenerbahçe'li veya başka takımlı spor yazarı, gazeteci istiyorsan objektif bir program için, Mehmet Demirkol var, Ali Ece var, ne biliyim Sergen var, Uğur Meleke gelsin takımını bilmiyorum onun ama sonuçta objektif bir kişi. Engelsiz aslanların başarısını küçümseyen Mehmet Aslan, her fırsatta Galatasaray'a, oyuncusuna sallayan Rıdvan Dilmen düşündükçe sinir oluyorum. En çok da Rıdvan Dilmen olayı can sıkıcı, hadi diğerleri spor müdürü, gazeteci, Rıdvan kimdir ya, gol olur dedi adam milyonları götürüyor. nontvspor dedik aylarca bu adam yüzünden, bizim maçımızı veya başka takımların maçını bile Fb odaklı yorumlayan adamı karşına almak neyin kafasıdır ?

Rezillik çıkacak 8 Ocak'ta, tv'yi basmaya kalkanlar olursa hiç şaşırmam açıkçası. Bahri Havadır hala Ligtv'de çalıştığını sanıyor, beni basında görmeyeceksiniz diyen başkan ise kimlerle program yapacağını şaşırmış. Kapatsınlar tv'yi böyle saçma işler yapılacaksa..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence çok büyütülüyor,kafaya takmak çok yersiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ünal Aysal ve yönetimi gittikçe düşüyor gözümden, Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten, Mehmet Arslan ve Gökmen Özdemir ile GS TV'de program yapılacakmış. Şaka gibi gerçekten. İçlerinden sadece Gökmen Özdemir'e eyvallah diğerleri ne amaçla geliyor aklım almıyor. İlla ki Galatasaray'lılar ile program yapılacak değil, zaman zaman tarafsız bir spor kanalı gibi işler yapıyor GS Tv ama bu kadarı da fazla. Çağırdığın Rıdvan'ı, Seten'i, M. Aslan'ı herkes biliyor, Galatasaray taraftarının istemediği kişilerle program yapılıyor. Fenerbahçe'li veya başka takımlı spor yazarı, gazeteci istiyorsan objektif bir program için, Mehmet Demirkol var, Ali Ece var, ne biliyim Sergen var, Uğur Meleke gelsin takımını bilmiyorum onun ama sonuçta objektif bir kişi. Engelsiz aslanların başarısını küçümseyen Mehmet Aslan, her fırsatta Galatasaray'a, oyuncusuna sallayan Rıdvan Dilmen düşündükçe sinir oluyorum. En çok da Rıdvan Dilmen olayı can sıkıcı, hadi diğerleri spor müdürü, gazeteci, Rıdvan kimdir ya, gol olur dedi adam milyonları götürüyor. nontvspor dedik aylarca bu adam yüzünden, bizim maçımızı veya başka takımların maçını bile Fb odaklı yorumlayan adamı karşına almak neyin kafasıdır ?

Rezillik çıkacak 8 Ocak'ta, tv'yi basmaya kalkanlar olursa hiç şaşırmam açıkçası. Bahri Havadır hala Ligtv'de çalıştığını sanıyor, beni basında görmeyeceksiniz diyen başkan ise kimlerle program yapacağını şaşırmış. Kapatsınlar tv'yi böyle saçma işler yapılacaksa..
    Böylesi daha iyi. Çıkıp kanalımızda konuşacaklar. ''Hadi bakalım, şimdi sallayın.'' hesabı olarak görüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence farklı bir şey belki onların söylediği şeylerle hiç görmediğimiz bir eksiğimizi görüp kapatma şansımız filan olabilir ve ünal aysal da o programda olacak mı konuşmacı olarak eğer olacaksa çok iyi bir şey yapmış olur herkese doğruları anlatır

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Yoo kardeşim aksine bu bizim büyüklüğümüzü gösteriyor. Öyle bol keseden sallamayın gelin karşımızda sallayın biz de cevabını verelim demek. Bence cok kral bir iş yapıyoruz. Bu ülkede bunu bir tek bizim yonetim yapabilirdi. Aksine tebrik etmek lazım. Ben Aysal yonetimini çok başarılı buluyorum bu tip konularda. Bizim hiç böyle bir yönetim kurulumuz olmamıştı. Biraz Faruk Süren dönemi bu tarzdı. Bence harika iş. Tek büyük olmaya dogru gidiyoruz bu tip tavırlarla.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Mehmet Arslan'ı bir türlü çözemedim, Galatasaray'lısı da muhalefet ediyor diye nefret ediyor, Fenerbahçe'lisi de muhalefet ediyor diye nefret ediyor, sahi hangi takımı tutuyor bu adam ? : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha !

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15561.php

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ve şike sürecinde hiçbir önemi olmayan hakem raporları değere bindi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıklama çok gereksiz olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şu güzelim konuyu, ''şike'' diyerek kirletmeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bu kadronun Uefa Champions League Knockout Tour'da başarı sağlayacağına gerçekten inanıyor musunuz ? Tuhafsınız vesselam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sorunu hala kadroda arayanlar UEFA kupasını aldığımız seneki kadro için kupayı aldığımız yılın bir önceki sezonunda yapılan yorumlara bakmasını tavsiye ederim. Mesele kadroda değil.Bence sadece üst düzey bir AMC ve belki bir sol bek alınarak 4-2-3-1 sistemine geçilirse bu kadro çok büyük işler başarabilir. Amrabat klasik 4-4-2 oyuncusu değil. Küçümsediğiniz kadroda Danny,Semih, Melo, Eboue, Selçuk,Hamit,Elmander,Amrabat ve Burak gibi isimler var. UEFA kupasına uzanan yol öncesinde Bülent Korkmaz ile yönetim istemeye istemeye kontrat imzalamış,Suat Kaya Konyaspor'a kiraya falan verilmişti. Kadroda Capone ve Marcio gibi isimsiz yabancıların yanısıra Ahmet Yıldırım gibi Türkler vardı.Sadece Hagi-Popescu-Taffarel ya da Hakan Şükür'le alınmadı o kupa. Zaten o kupa alınana kadar saydığım isimlerin çok kıymeti de yoktu Avrupa futbol piyasasında.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sorunu hala kadroda arayanlar UEFA kupasını aldığımız seneki kadro için kupayı aldığımız yılın bir önceki sezonunda yapılan yorumlara bakmasını tavsiye ederim. Mesele kadroda değil.Bence sadece üst düzey bir AMC ve belki bir sol bek alınarak 4-2-3-1 sistemine geçilirse bu kadro çok büyük işler başarabilir. Amrabat klasik 4-4-2 oyuncusu değil. Küçümsediğiniz kadroda Danny,Semih, Melo, Eboue, Selçuk,Hamit,Elmander,Amrabat ve Burak gibi isimler var. UEFA kupasına uzanan yol öncesinde Bülent Korkmaz ile yönetim istemeye istemeye kontrat imzalamış,Suat Kaya Konyaspor'a kiraya falan verilmişti. Kadroda Capone ve Marcio gibi isimsiz yabancıların yanısıra Ahmet Yıldırım gibi Türkler vardı.Sadece Hagi-Popescu-Taffarel ya da Hakan Şükür'le alınmadı o kupa. Zaten o kupa alınana kadar saydığım isimlerin çok kıymeti de yoktu Avrupa futbol piyasasında.
    Sorunu kadroda arıyorum, evet. Eksiklerini gördüğüm mevkilere transfer yapılmazsa başarının yalan olacağını ve taraftarı kandırmanın alemi olmadığını söylemek istiyorum. Öncelikle stoper mevkii hiç güven vermiyor. Özellikle Dany Nounkeu'nun ağır konsantrasyon eksikliği yüzünden yaptığı hatalar gün gibi ortadadır. Semih Kaya'nın yanına sağlam bir oyuncu alınması şiddetle tavsiye ettiğim bir durumdur. Sol bekte Albert Riera'nın Hakan Balta'dan sonra bir Gareth Bale etkisi yarattığını gördüğüm için bu mevkiye transfer ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Gelelim orta sahaya ... Felipe Melo'nun Miami'de 2 ay süren keyifli bir tatil yaptığını bir çoğumuz biliyor. Kendisini hala toparlayamadığı gün gibi ortadadır. Umarım devre arası kampı ilaç gibi gelir ve geçen senenin belli bir dönemindeki Melo'yu sahada görme fırsatını buluruz. Sol açıkta konumlandırılan Noureddine Amrabat'ın senenin en büyük balonlarından biri olduğundan söz etmeye gerek bile duymuyorum. Birkaç maç dışında kendisinden beklenilenin çok altında performanslar gösterdi maalesef. Kendisinin bu türde bir performans göstermesi takımın yaratıcılık konusunda bir hayli sıkıntılar yaşamasına sebebiyet verdi. Kesinlikle orta sahaya yaratıcı 1 ya da 2 oyuncu transferini şart görmekteyim. Forvet mevkiisi ise yerli oyunculardan kurulu olması bakımından Türkiye şartlarında üst düzeydir. Transfer önerilerim bunlardır ve herşey takımın daha iyi olmasını istediğim içindir.

Amrabat'a haksızlık yapılıyor yemin ederim.
    Emre Çolak oynasın o zaman Engin oynasın onlar cok daha iyi mi oynadılar o bölgede.
    Amrabat Selcuk'tan bir tane pas alamıyor çocuk yine de maça küsmüyor kendince bir şeyler yapmaya calısıyor ve surekli deniyor. 40 kere denese en azından bir tanesinde sonuc cıkarıyor.
    Braga maçında oldugu gibi.
    Ayrıca Quaresma maksimum duzeyde oynasa oynasa 1 sezon belki, ama Amrabat daha uzun süre top form oynayabilecek bir oyuncu. Yeterki kadronun içine harmanlanabilsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Sorunu kadroda arıyorum, evet. Eksiklerini gördüğüm mevkilere transfer yapılmazsa başarının yalan olacağını ve taraftarı kandırmanın alemi olmadığını söylemek istiyorum. Öncelikle stoper mevkii hiç güven vermiyor. Özellikle Dany Nounkeu'nun ağır konsantrasyon eksikliği yüzünden yaptığı hatalar gün gibi ortadadır. Semih Kaya'nın yanına sağlam bir oyuncu alınması şiddetle tavsiye ettiğim bir durumdur. Sol bekte Albert Riera'nın Hakan Balta'dan sonra bir Gareth Bale etkisi yarattığını gördüğüm için bu mevkiye transfer ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Gelelim orta sahaya ... Felipe Melo'nun Miami'de 2 ay süren keyifli bir tatil yaptığını bir çoğumuz biliyor. Kendisini hala toparlayamadığı gün gibi ortadadır. Umarım devre arası kampı ilaç gibi gelir ve geçen senenin belli bir dönemindeki Melo'yu sahada görme fırsatını buluruz. Sol açıkta konumlandırılan Noureddine Amrabat'ın senenin en büyük balonlarından biri olduğundan söz etmeye gerek bile duymuyorum. Birkaç maç dışında kendisinden beklenilenin çok altında performanslar gösterdi maalesef. Kendisinin bu türde bir performans göstermesi takımın yaratıcılık konusunda bir hayli sıkıntılar yaşamasına sebebiyet verdi. Kesinlikle orta sahaya yaratıcı 1 ya da 2 oyuncu transferini şart görmekteyim. Forvet mevkiisi ise yerli oyunculardan kurulu olması bakımından Türkiye şartlarında üst düzeydir. Transfer önerilerim bunlardır ve herşey takımın daha iyi olmasını istediğim içindir.
    Yaşını bilmiyorum ama UEFA kupasını alan kadroda Bülent Korkmaz,Ergün Penbe ve Suat Kaya kupadan 1 sene önce tribünlerdeki GS taraftarından en çok küfür yiyen oyunculardı. Formsuzluk derseniz eyvallah ama oyuncuların kalitesi açısından ben özellikle Amrabat,Hamit,Melo ve Danny gibi isimlere söz edilmesini futbola hakaret olarak görüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yaşını bilmiyorum ama UEFA kupasını alan kadroda Bülent Korkmaz,Ergün Penbe ve Suat Kaya kupadan 1 sene önce tribünlerdeki GS taraftarından en çok küfür yiyen oyunculardı. Formsuzluk derseniz eyvallah ama oyuncuların kalitesi açısından ben özellikle Amrabat,Hamit,Melo ve Danny gibi isimlere söz edilmesini futbola hakaret olarak görüyorum
    Tabii ki formlarına laf ediyorum. Ama Dany hakkında dediklerim biraz da kalitesine parmak basıyor denebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Yeni Terim'i Terim de sevmedi

2011-2012’nin şampiyon 11’ine kayıtsız, koşulsuz sokulan 5 yeni transfer Galatasaray’a hedeflediği sonuçları getirdi; ama 90 dakika baskılı oyunu götürdü. Bu yeni görüntüden Fatih Terim de memnun değil ki, iki cephede hedefe giden takıma Kaka ayarında bir yıldız takviyesi düşlüyor.
    Uğur Meleke'den ilk yarı değerlendirmesi;

http://www.sporyazarlari.com/ffutbol...di/521960.aspx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçlarının programı belli mi acaba ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim'le yönetim arasında bir sıkıntı var gibi. Yönetim saçmalamaya başladı, özellikle GS Tv. Bugün Rıdvan bey iş yoğunluğundan dolayı programa katılamayacağını belirtmiş, tepkiler işe yaradı. Bir diğer tepki çeken isim İbrahim Seten gazetesinde takımı karıştırmaya yönelik bir haber yapmış, Fatih Terim bunu yalanladı ama resmi site veya tv'den değil, basın aracılığıyla. Bu da çok mantıklı bir hareket, GS Tv İbrahim Seten'in tweetlerini okuyor, kanala çıkarmaya kalkıyor ama adam bir yandan Fatih Terim'e karşı haberler yapıyor Seten.

Bir diğer detay, Kaka meselesi. Fatih Terim basın toplantısında madem imkan var Kaka'yı isterim derken eklemişti, aramızdaki görüşmeden nasıl haberiniz olduysa diye. Sonrasında Ünal Aysal yine basın aracılığıyla o transfer olmayacak demişti bunun üzerine Fatih Terim öyle mi ben de öğrenmiş oldum diyerek sitem etmişti. Başkan, bazı yöneticiler ve Fatih Terim üçgeninde sıkıntılar var. Alayına Fatih Terim, akıllı olmaları lazım.

Mesaj Yetkileri