Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2 sezonda Avrupada 17.000 üzerinde puan toplayan Sakaryaspor 7.Sezonda Kaç Puan Alır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • 4.999 ve altında

1 8.33%
  • 5.000 ile 9.999 arasında

0 0%
  • 10.000 - 14.999 arasında

2 16.67%
  • 15.000 - 19.999 arasında

3 25.00%
  • 20.000 - 24.999 arasında

4 33.33%
  • 25.000 ve üzeri

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Kupa Galibi Sakaryaspor ile daha büyük hedeflere

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Türkiye Süper Lig 17. Hafta

Rakibimiz Güney Marmara ekibi Bursaspor'du. 70 dakika boyunca gol olmayan ancak karşılıklı ataklarla geçen maçta, hakemin 90+1'de verdiği yanlış penaltı kararının yardımıyla maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılıyorduk.

Bu maçta gösterdiğimiz mücadele beni sevindirmişti. Takım hala pes etmeye niyetli değildi. Sırada kupa maçı vardı. Kupadan artık elenme vakti gelmişti. En azından acısız olmasını istiyordum.

Türkiye Kupası 5. Ön Eleme Turu
    Defansta Onur Demir son maçlarda inanılmaz hatalar yapmaya başlamıştı. Bu maçta onu kadroya almayıp sakatlığı düzelen Emre Turan'ı ve Gökhan Zan'ı oyuna alacaktım

Ancak her iki oyuncuda antremanda sakatlanınca tekrar Onur Demir ile yola çıkmak zorunda kalıyordum. Bu maçtan artık çok büyük bir beklentim kalmamıştı. Tarihler 31 Aralık 2014'ü gösteriyordu. Yaklaşık 28000 kişi 5 derecede hafif yağmurlu sahada oynanacak maçı izlemek için toplanmıştı.

Maça her iki takımda hızlı başlamıştı. Karşılıklı ataklar vardı seri bir oyun oluyordu. Beklenen ilk gol Gueye'den geliyordu. 23. dakikada 1-0 öne geçiyorduk. Ancak cevap çok geçmeden yine Onur Demir'in topu ıskalaması ile ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Pektemek 27. dakikada durumu 1-1 yapıyordu. Oyuncularım bu golden sonra oyundan düşmeyip baskıya devam etti ve sonunda 33. dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Gueye durumu 2-1 yapan golü atıyordu.Hata bu sefer Sivok'tan gelmişti. İlk yarı bu skorla kapanmıştı.

2. Yarıda ise bir değişiklik yoktu. Maç 2-1 gidiyor her iki takımda topa hakim olabilmek için mücadele ediyordu. Onur Demir defansta toparlanmış, Alper Akçam ise Quaresma ve İsmail Köybaşı'nı adeta sağ kanada hapsetmiş durumdaydı. Sakaryasporu rahatlatan gol ise 79. dakikada Cenk Gönen'in topu elinden kaçırmasıyla topu önünde bulan Gueye'nin yaptığı hattrickle geliyordu. 3-1. Maçın son dakikasında ise Gueye bir kez daha sahneye çıkarak durumu 4-1'e getiriyor ve perdeyi kapatıyordu.

Beşiktaş karşısında mükemmel bir galibiyet alıyorduk. Takımımızda moraller üst düzeydeydi. ilk yarının son maçından bu şekilde ayrılmak güzel bir duyguydu. Devre arasında ise takıma yeni katılacak isimler ile gücümüze güç katacağız.

İlk yarı sonunda oluşan puan durumu, takımın ligdeki gidişatı(resimde sıradaki rakibimin durumunu gözler şekilde çıkmış) ve 01.01.2015 00:00'daki mali durumu aşağıdaki şekilde.

Geçen sezonki karsızlığa nazaran bu sezon Süper Lig'inde katkısıyla güzel bir kazanç elde ettim. umarım bu kazancı transfer ve diğer tesis yapılanması için kullanabilirim. Özellikle altyapıda geliştirmeye ihtiyacım var.
    Last edited by trinitrotloen : 27.Aralık.2012 at 15:33

Mesaj Yetkileri