1 ile 30 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ümit Tütünci Adanasporda

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Ümit Tütünci Adanasporda
    Ümit iyi transfer hayırlı olsun ama Nwogbo ve Mbilla varken Ümit transferi ekstra diye düşünüyorum. Bu oyuncuların nasıl bir uyum içerisinde olacaklarını merak ediyorum açıkçası. Ümit ne kadar yetenekli olursa olsun çoğu zaman kendine oynayan bir oyuncu ve istediği pasları alamayınca Mbilla takıma küsen bir oyuncu. Bu bakımdan bu transfer tutmayabilir. Adanaspor forvet hattından ziyade öncelik olarak kale,savunma ve orta saha transferlerine ihtiyacı var. Demirspor'un kalecisi Şener Adanaspor'da oynasa Adanaspor direk çıkar derim ama ikinci yarı kaleciler Adanaspor'un başına iş açabilir yine. İki kalecide güven vermiyor. Şu an transferde en hareketli takım Adanaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Ümit iyi transfer hayırlı olsun ama Nwogbo ve Mbilla varken Ümit transferi ekstra diye düşünüyorum. Bu oyuncuların nasıl bir uyum içerisinde olacaklarını merak ediyorum açıkçası. Ümit ne kadar yetenekli olursa olsun çoğu zaman kendine oynayan bir oyuncu ve istediği pasları alamayınca Mbilla takıma küsen bir oyuncu. Bu bakımdan bu transfer tutmayabilir. Adanaspor forvet hattından ziyade öncelik olarak kale,savunma ve orta saha transferlerine ihtiyacı var. Demirspor'un kalecisi Şener Adanaspor'da oynasa Adanaspor direk çıkar derim ama ikinci yarı kaleciler Adanaspor'un başına iş açabilir yine. İki kalecide güven vermiyor. Şu an transferde en hareketli takım Adanaspor.
    Nwogbo yu futbolcudan bile saymamak lazım.Adamın iyi yaptığı hiçbirşey yok.Mücadele ediyor çabalıyor ancak boşuna.Yeteneği çok çok kısıtlı bir arkadaş.O yüzden Ümit transferi çok yerindeydi.Nwogbo artık yedek soyunup sonradan oyuna girerek birşeyler yapmaya çalışacak.Hatta bana kalsa Nwogbo yu yollayıp güzel bir yabancı transferi yapmak olur ilk işim ancak başkanımız genelde oyuncularına sahip çıkan birisi olduğu için yapmayacaktır büyük ihtimalle böyle birşey.
    Orta sahaya basan pres yapan vuran kıran parçalayan bir oyuncu lazım.Birde defansa alternatif olacak ama ilk 11 de oynasa bile sırıtmayacak bir oyuncu aldıkmı tamamdır.Kaleci için çok yırtındık ancak bugüne kadar bir etkinlik göremedik.Tolgahan kaleye geçmesinde kim geçerse geçsin artık.Fenerbahçeden aldığımız Aykut a bile razıyım.

Mesaj Yetkileri