1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Yeni Antrenman Sistemi & Maç Antrenmanı & Bireysel Antrenman Rehberi

Hybrid View

Peki çok teşekkürler.Sanırım antrenmanı yüksek verdiğimizden oluyor bu sakatlıklar.Hızlı oynamak istediğim için tempoyu mecbur yüksek ayarlıyoruz.Zaten iki türlü de sakatlıklar oluyor devamlı.Antrenman yoğunluğu düşürülebilir de.Taktikle oynama yapmak da biraz mantıksız geliyor.Sonuçta full yüksek tempoda oynamıyoruz ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    Peki çok teşekkürler.Sanırım antrenmanı yüksek verdiğimizden oluyor bu sakatlıklar.Hızlı oynamak istediğim için tempoyu mecbur yüksek ayarlıyoruz.Zaten iki türlü de sakatlıklar oluyor devamlı.Antrenman yoğunluğu düşürülebilir de.Taktikle oynama yapmak da biraz mantıksız geliyor.Sonuçta full yüksek tempoda oynamıyoruz ki.
    Antrenmanı yüksek verdiğimizden olmuyor, dediğim gibi tempo sebebiyle oluyor maç içerisinde yaşanan sakatlıklar. Antrenman sadece maç dışında yaşanan sakatlıklara etki eder.

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    hocam ben geçen seneki oyunu oynamadım genç antrenmanıyla ilgili bişey var mı sadece onların antrenörlerini ayarladım ben savunmaya şu hoca top kontrole bu hoca gibi başkada bişey yapmadım.
    Geçen seneki oyunu oynamamanız hiç bir şey kaybettirmemiş çünkü bu sistem bu sene değişti. Genç oyunculara da hoca atadıysanız herhangi bir özel işlem yapmanıza gerek yok. Rehberde anlatılanlar genç oyuncular için de geçerlidir. Özel antrenmanlarına dikkat edin yeterli olur.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri