TB2L’de 15. Hafta Programı

Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun on beşinci haftası 28 Aralık Cuma günü oynanacak Final Gençlik-Torku Selçuk Üniversitesi maçıyla başlayacak.


TB2L’de 28 Aralık Cuma günü lider torku Selçuk Üniversitesi saat 14:30’da Final Gençlik takımına konuk olacak. Bu maç ile başlayacak olan on beşinci hafta heyecanında 29 Aralık Cumartesi günü 6 maç oynanırken, 30 Aralık Pazar günü ise saat 17:00’de Darüşşafaka ile Best Balıkesir Basketbol arasında oynanacak karşılaşması ile hafta tamamlanacak.



Puan cetvelinde üst sıraları yakından ilgilendiren maçta averajla ikinci sırada bulunan Mackolik.com Uşak Üniversitesi, son haftaların formda ekibi Trabzonspor Basketbol’a konuk olacak. Bu maç ise 29 Aralık Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak.

DY