Sayfa 717 / 896 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
21,481 ile 21,510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

twitterda güvendiğim bi gazeteci -sedat kaya- Fenerbahçede 2e harekatı sonuçlanmış demekki 4 4 2 ye dönülüyor hayırlısı olsun yazmış.

Bu 2e nin emenike ve eren olduğu söyleniyor.Eğer emenikeyse dönmesin geri , yazık etmesin gelip de burda her maçtan sonra milletin ağız kokusunu çekmesin

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    twitterda güvendiğim bi gazeteci -sedat kaya- Fenerbahçede 2e harekatı sonuçlanmış demekki 4 4 2 ye dönülüyor hayırlısı olsun yazmış.

Bu 2e nin emenike ve eren olduğu söyleniyor.Eğer emenikeyse dönmesin geri , yazık etmesin gelip de burda her maçtan sonra milletin ağız kokusunu çekmesin
    Eren ve Emenike değildirde , belki Emmanuel Emenike dir

adamın biride

Emenike ve diEgo yazmış

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

adamın biride

Emenike ve diEgo yazmış
    keşkeee

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emenike ve Deiego Sow'un suçu ne yedekte oturuyor ? Emenike Sow neden değil ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ya ben futboldan anlamıyorum ya da kimse benim gördüklerimi göremiyor. FB nin maçlarda en bariz sıkıntısı kondisyon ve hız. Bir takımın ileride basıp hücum futbolu oynayabilmesi için güçlü, kontra ataklara karşı da hızlı olması lazım. Aykut takımın başında 3. yılında fakat FB hiçbir zaman güçlü bir takım olamadı. Burada 2 ihtimal var ya takım iyi antrenman yapmıyor, ya da antrenörler bir halta yaramıyor (benim düşüncem ikisi birden, ve şimdiye kadar hiçbir futbolcunun gelişim göstermediği açık bir şekilde ortada). Ve takımın stoperleri ile defansif orta sahası çok yavaş olduğu için Aykut defansı hep geride kurduruyor, böylece takım gerekli presi ve hücüma katkıyı gerçekleştiremiyor. Yobo bu sene çok formsuz, Volkan da aynı şekilde, Bekir'in en iyi hali 3 hafta top oynuyor. Bence takıma çok iyi 2-3 tane antrenör, 2 tane de stoper lazım. Sonra orta sahaya ihtiyaç var mı görülür. Bu arada 2 yönlü orta sahanın kralı (M.Topuz) takımdayken hala böyle bir adam aramak saçma geliyor bana, eğer 3 orta saha ile oynanacaksa Meireles, Topuz ve alınacak ofansif orta saha tam ideali diye düşünüyorum (hatta bu düşünceye 3 yıldır sahibim, orada Cristian'dan kat kat daha iyi oynar).

Sonuçta takım aynı şekilde, sürekli geride bekleyen 3 tane hantal oyuncu varken hiçbir şekilde başarılı olamaz, isterse takıma İniesta gelsin. İleride oynayan oyncular hep yanlız ve rakipten eksik kalır. Takımın bu sıkıntısının farkına varılmadığı sürece ve 3 tane defansif orta saha oynadığı sürece hiç birşey yapılamaz (2 tanesi bile fazla). Şu an defansını orta saha çizgisine çıkarmadan hücum oynayan bir tane takım yokken biz neyi bekliyoruz bu takımdan. Sonuçta zaten Aykut takımı kanatlardan oynatmak istiyor, eğer iyi antrenman sonucunda Stoch ve Krasic'i forma sokarsa takım hücum anlamında düzelir.

Takımda bu sene Volkan kaç tane hatalı gol yedi hala Mert ve Serkan forma şansı bulamadı. Hasan Ali'yi ölene kadar oynatma düşüncesinde galiba (aklıma taş ocaklarında veya madenlerde çalıştırılan köleler geliyor), stoperlerin en iyi oynayanının Bekir olduğunu düşünürsek takımın durumu açık bir şekilde ortada, Gökhan 2 yıldır iyi oynamıyor (her seferinde orta sahayı ilk geçen oyuncu ve geri dönüşleri eskisi gibi değil). Takımın geri beşlisinde bu kadar sıkıntı varken öndeki oyunculara laf atmak kolay iş gibi geliyor bana.
    Futbol'dan fazlasıyla anlıyorsun.Türkiye'de futbol saha içindeki değil daha cok saha dışı olayları meşhur.

Gökhan hızlı diyoruz.Son karabük maçında Shelton ne zaman karşı karşıya kalsalar Shelton her defasında ezip geçti.

Aykut Kocaman "Türkiyede antremanlar kendini geliştirmek için değildir." (HANGİ HOCASINDAN BÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİYSE ARTIK)

Kanatlardan oynamak istiyor.İstiyorda kanatların Krasiç cok formsuz.Kuyt bir şey yapıyor.Stoch takıntılı herhalde onu oynatmak istemiyor.Bari yollayalım gitsin cocuğun futbol hayatı sönmesin.

Şu kadarını söylüyorum.Elazığ o kısıtlı kadroya rağmen.Yılmaz Vural geldikten sonra.Takım kendini toparladı.Fizik olarak gelişti.Mantelite olarak gelişti.Pas yapmaya başladı.Ayağa kısa paslar.Hemde gereksiz ortalardan kaçınıyor.Çünkü orta açmak cok gereksiz ne zaman orta açsan rakip oyuncular %90 kesiyor topları.Göbekten yarmaya calışıyor rakip savunmayı.Bu yüzden yılmaz Vuralı taktir ediyorum.

Aykut Kocaman gelince hiç bir zaman iyi bir teknik direktör olamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Emenike ve Deiego Sow'un suçu yedekte oturuyor ? Emenike Sow neden değil ?
    mesajlarini inan ki anlamakta gucluk cekiyorum. 3-4 defa okuyorum ama yok, olmuyor. sifreli gibi. kusura bakma, samimi soyluyorum. acaba herkes benim gibi mi dusunuyor bilmiyorum ama durum boyle (: yazayim dedim.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Diego forvet değil yalnız.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Emenike ve Diego gelse 4 4 2 hayal olur.Emenike ve Eren gelse en az biri yedek oturur.Alternatif için o kadar kasmaya gerek yok 4 4 2 de Kuyt da pek ala iyi performans verir.
    İkinci yarı yapılacak transferler ile takım bir ivme kazansa bile Fenerbahçe başındaki Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırm ikilisi ne yazık ki gelcek hiç ümit vermiyor.Değişim şart hale geldi.
    Gelecek sezon yine Fenerbahçe karışacaktır başarılı olamayacaktır.
    Cünkü başındaki hoca ne yazıkki ne antremandan anlıyor ne oyuncu motive etmekten ne de hangi oyuncuyu nasıl oynatacağından.
    Başkanı da cıkmış koskoca camia tapulu malı gibi dikdatörlüğe doğru sürüklüyor klubü sürekli boş tehditler beylik laflar ile piyasayı karıştırmaya bakıyor

Havuzdan çekiliyordu 1 milyar dolar para koyuyordu ben bunlardan sonraki süreçle Aziz YIldırma inancımı tamamen yitirdim.O mevkiyi şuan kirlettiğini düşünüyorum açıkcası.

Eğer ikinci yarı ivme gelmezse içerdeki Galatasaray maçında olası bir kayıp Fenerbahçe camiasını cok kötü karıştracak Aziz Yıldırım ı beslediği şak şakcıları dahi kurtaramaz.12 numara vs oluşumların sahipleri adminleri başkanın locasında elinde viski maç izliyor kendince sanal kitlelerini de ona göre yönlendiriyor.
    Basket maçında bir kez olsun Fener diye bağırmayan adamlar kalkmış Aziz Yıldırım tezahüratı yapıyor.

Takımın tribünün esas cefasını ceken tribün gruplarının neredeyse hepsi Aziz Yıldırım a karşı artık.Aykut Kocaman hakkında biraz ayrılıklar var.
    Unifeb Vamos Ultras Gfb Kfy Ck Aziz Yıldırım ı istemiyor artık ve tribünde şeklini ona göre alacak.
    Her grubun en azından %80 i bu şekilde.Unifeb vamos ck da biraz Aykut Kocaman taraftarlığı devam ediyor o kadar.

Şuan başkan yardakçılarının çok salladığı Sefa zaten trbünü frenleyen adamdı Alex Emre ve istifa konusunda.Artık o da yol verdi ve Aziz Yıldırım ın gfb yi hedef gösterme oyununa diğer gruplar düşmedi.

Beni bu süreçte tek korkutan günü kurtarmak adına yapılacak yüksek meblalı transferlerin klube beklenen katkıyı verememesi ve klubün ekonomisinin zedelenmesi

Diego gelirse de Aykut Kocaman ın cok methedilen adamlığı bir eksi 10 puan daha yiyecek cok taraftarın gözünde.
    Alex i Alex siz sistem diye gönder Baroni den Alex yapmaya kalk olmadı daha iyisine onca parayı yığ

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    mesajlarini inan ki anlamakta gucluk cekiyorum. 3-4 defa okuyorum ama yok, olmuyor. sifreli gibi. kusura bakma, samimi soyluyorum. acaba herkes benim gibi mi dusunuyor bilmiyorum ama durum boyle (: yazayim dedim.
    İlk değilsin ya düzeltmem lazım cok devrik cümleler kuruyorum

Ama ilerleme kaydettim 3 Noktayı yapmıyorum artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İstersen sen düzeltene kadar bundan böyle yazdığın her mesajı sileyim ne dersin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ekonomi ve transfer demişken, şöyle bir şey görmüştüm bugün;

http://www.cnbce.com/haberler/finans...fer-mi-yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İstersen sen düzeltene kadar bundan böyle yazdığın her mesajı sileyim ne dersin
    Rahatsız Oluyorsanız silin ne diyim .

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ama ilerleme kaydettim 3 Noktayı yapmıyorum artık
    Türkçe'nin çok iyi olduğunu söylemiştin oysa ki bana

Cenk Tosun haberleri yayılıyor bir alternatif olur aslında.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ekonomi ve transfer demişken, şöyle bir şey görmüştüm bugün;

http://www.cnbce.com/haberler/finans...fer-mi-yapacak
    o para bir transfere ya yeter ya yetmez de, hisseleri tek bir kişi yada bir oluşum toplamıyordur inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Türkçe'nin çok iyi olduğunu söylemiştin oysa ki bana
    Türkçem gerçekten iyi ama bu kalvye başına geçerken bana bir şeyler oluyor.Hiç bir anlam veremiyorum.Yoksa yazarken konuşurken cok iyiyim.Bu klavyeye geçinçe ne oluyorsa anlamıyorum.

Cenk Tosun iyi forvet ama.Fenerbahce oyun sistemine göre daha cok koşucak,mücadele edecek,Yırtıcı bir forvet lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Cenk Tosun da kaybolup gider.Fenerbahçe transfer yapacaksa lider ruhlu saldırgan saha içinde takımı ateşleyici bir oyuncu alması gerekir oyuncunun mevkisinden teknik özelliklerinden çok buna dikkat etmesi gerekir bence.
    Cenk kendi halinde topunu oynayan tekmeden kaçan soğuk bi adam bizim takıma ancak isyan eden adam gelirse iş yapar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Türkçem gerçekten iyi ama bu kalvye başına geçerken bana bir şeyler oluyor.Hiç bir anlam veremiyorum.Yoksa yazarken konuşurken cok iyiyim.Bu klavyeye geçinçe ne oluyorsa anlamıyorum.
    Klavyeden kaynaklı bir durum değil zaten, klavye başında herkes yorumcu kesiliyor.

Klavye başına geçince çok yazman değil, düzgün yazman önemli oysa ki.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Klavyeden kaynaklı bir durum değil zaten, klavye başında herkes yorumcu kesiliyor.

Klavye başına geçince çok yazman değil, düzgün yazman önemli oysa ki.
    Dikkat edicem bunndan sonra.3 noktayı nasıl kaldırıdıysam bunuda yenicem.Uyaran herkese teşşekürler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

diego sneijder falan olmayacak cunku kimsenin bilmedigi isimler demisti aziz yildirim. piyasada gecen isimlerin disinda olacak bence transferler. kampa yetisecek dedi kigili ama sozune inanilacak bir adam degildir kendisi (: valbuena ismi geciyordu son gunlerde ama uefada oynayabilir mi ki, galiba hayir. o olmaz herhalde. var mi bilgisi olan valbuena hakkinda?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    diego sneijder falan olmayacak cunku kimsenin bilmedigi isimler demisti aziz yildirim. piyasada gecen isimlerin disinda olacak bence transferler. kampa yetisecek dedi kigili ama sozune inanilacak bir adam degildir kendisi (: valbuena ismi geciyordu son gunlerde ama uefada oynayabilir mi ki, galiba hayir. o olmaz herhalde. var mi bilgisi olan valbuena hakkinda?
    Kamp'a yetişecek derken abi ?

Geçen birisi söylemişti bunu ayın 2'sine yetişecek demiş diye. Ben özetini izledim Ntvspor da böyle birşey demedi diye hatırlıyorum.

Kamp'a genel anlamda yetişir zaten 1-2 tanesi de kamp başlangıcına çok zor.

Valbuena oynayamaz diye biliyorum, grup maçlarında oynadı sonuçta.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ntvde altyazida okudum o aciklamayi. kigili 2 ocaka kadar transferi yapacaz diye aciklama yapmis. bana da tuhaf geldi ama aciklamayi yapan kisi kigili, o yuzden pek itimat etmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3 Büyükler neden hep böyle avrupa'nın tanınmış futbolcularını hiç anlamam.

Oysaki Finlandaya,Norveç,İsveç cok daha ucuza cok daha kaliteli topcular var.Eskiden uydumda norveç,isveç,finlandaya ligi maçlarını seyrederdim.Kanat oyuncuları cok hılzı oyuncular vardı.Herkes büyük transfer peşinde.Ucuza topcu alıp yıldız yapmak varken.Biz yıldızı alıyoruz.Hoş o yıldızı dediğimiz futbolcularda hep 30'undan sonra geliyor oda ayrı bir konu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

her transfer döneminde kimsenin bilmedigi isimlerle ilgileniyoruz diyor sonra basinda cikan isimlerden birisi kesinlikle geliyor.. valbuena büyük ihtimal yalandir avrupada oynayamayacak oyuncuyu transfer etmezler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

3 Büyükler neden hep böyle avrupa'nın tanınmış futbolcularını hiç anlamam.
    araştırma ağı kurmadan tutup tanınmamış oyuncu getirirsen ya bienvenu olur ya maldonado o kadar basit değil o işler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bienvenu Elazığ'a gidiyormuş, Yılmaz Vural'ı çıldırtabilecek potansiyel var kendisinde.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten kesfedilmemis yetenek oldugunu mu saniyorsunuz piyasada. potansiyeli olan tum futbolcular zaten buyuk liglerin buyuk takimlariyla sozlesmeli. sagda solda kiralik oynuyorlar. chelsea, juventus, inter gibi takimlari bir inceleyin. hepsinin kadrosunda 100den fazla oyuncu var, a takimi haric digerleri hepsi potansiyelli genc oyuncular. hepsi de kiralik oynuyorlar. oyle bir sansin pek yok, ancak altyapiya yonelip kendi kaynaklarindan yildiz yaratabilirsin mevcut durumda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Nijeryalı futbolcu Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir Fenerbahçe'nin Spartak Moskova'ya resmi teklif sunduğunu dile getirdi.
    Hayirli olsun.. sow ile birlikte ligin tozunu attirirlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ancak Brezilya'dan alınabilir bu tarz isimler onlar içinde ciddi paralar vermek gerekir. Alt yapı olayı da zor ülkemizde, büyük takımların taraftarları, başkanları sabırsız, tahammülsüz. Günlük başarılar öncelikli. Hocalar da alt yapıdan oyunculara ancak kupa maçlarında, fark atılan maçların son bölümlerinde şans veriyor veya mecbur kaldıkları zaman. Bizde alt yapıdan Semih ve Emre oynuyor ki düzenli oynayan sadece Semih var. Geçen sezon stoperler cezalı & sakat olmasa şans bulamayacaktı belki de, hep en son düşünülen adamdı. Şansı buldu ve değerlendirdi, ancak ilk oynadığı maçta kötü oynayıp tamamen bitebilirdi de. Emre de bir dönem oynadı bu sene yokları oynuyor zaten ciddi bir potansiyeli olduğunu düşünmüyorum, o da zorunluluktan, yokluktan oynadı resmen. Beşiktaş'ta Oğuzhan sezon başında yoktu, zaman içinde şans buldu, takımını her maç yakan Uğur oynarken alt yapıdan Emre oynayamadı hiç. Fenerbahçe'de de Salih ve Recep var genç olarak onlar da şans bulamadılar fazla. Son dönemlerde alt yapıdan çıkıp kendini geliştirip kulübüne katkı veren sonrasında çıtasını yükselten bir tek Arda var. Uzun sürede değişeceğini sanmıyorum bu durumun, kulüplerin transfer politikası gözden düşmüş yıldızlar veya büyük takımların ortalama oyuncularını almaya yönelik olarak devam edecek gibi. Ligimizdeki alt yapıdan 1 oyuncu kuralı olmasa maç kadrolarında bile yer bulacaklarını sanmıyorum ben. Hatta örneği var son derbide Fenerbahçe ceza aldı kural ihlali yaptığı için, herkes her fırsatta alt yapı diyor ama hiç önem verilmiyor aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce altyapidan 1 kisi kurali ile alakali cezayi pesin oduyor zaten hata TFFde, madem bir kural koydun uygulat. tam komedi. acikcasi benim de cok umudum yok kendi yildizimizi yaratma konusunda. biz spor yapmayi seven bir toplum degiliz ki, su kadar nufusa mevcut lisansli sayisi cok abes duruyor. bunun sebebi de sporu yapmaktan cok izlemeyi sevmemiz. gerci izlemeyi de sevmiyoruz ya, orasi ayri. eskiden sokak futbolu falan vardi, mahalle arasinda top oynanir tum cocuklar gunboyu topun pesinde kosardi. belki o sayede sergenler ridvanlar yetisti. simdi o da yok, hali saha tutulacak da orda haftada 1 mac yapacaklar. son durumumuz milli takimin nerdeyse tamami gurbetci altyapidan olusmasindan anlasiliyor. velhasil bu tip transferlere devam edilecek, gun kurtarilacak

Mesaj Yetkileri