fm 2006 nın vazgeçilmezi sezer öztürk ü de v.manisaspor almış ersun hoca fm oynadığını ıspatlamak istiyor heralde![]()
fm 2006 nın vazgeçilmezi sezer öztürk ü de v.manisaspor almış ersun hoca fm oynadığını ıspatlamak istiyor heralde![]()
Kendisini de bu forumda görmek isteriz tabi ki hoş olurduOriginally Posted by paco
Ankaragücü'nde çifte imza
02 Ağustos 2006 14:10
Ankaragücü, idari menajerlik görevine getirdiği Ayhan Akbin, futbolcular Mustafa Özkan ve Tita ile resmi sözleşme imzaladı...
Geçen sezon Malatyaspor'da forma giyen Mustafa Özkan ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Tita ise Ankaraspor'dan 1 yıllığına kiralandı.
İdari menajerlik görevine getirilen Ayhan Akbin, futbol oynadığı dönemde ilk profesyonel tecrübesini Ankaragücü'nde yaşadığını belirterek, ''Futbol hayatımın en başarılı günlerini burada yaşadım. Farklı bir görevle de tekrar buradayım'' dedi.
Menajerliğin spor hayatında yeni bir sayfa olduğunu ifade eden Akbin, şöyle konuştu:
''Bu konuda çok iddialıyım. İddia ediyorum Ankaragücü, gerek saha içi gerek de saha dışı olaylarla ligin en farklı takımı olacak. Türkiye Spor Yazarları Derneği turnuvasında taraftarlarımızla buluştum. Onların protestosunu şaşkınlıkla ama desteğini de hayranlıkla izledim. Taraftarlarımıza layık bir takım kurduk. Taraftarımız bize inansın ve güvensin.''
Futbolculardan Mustafa Özkan ise Ankaragücü'nün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğini ama burada geçirdiği 2 günlük sürede bunu daha da iyi anladığını vurgulayarak, ''Başarı için buradayım. Kendim ve kulübüm adına başarılı olmaya çalışacağım'' dedi.
Tita ise bu sene çok iyi bir sezon geçirmek istediğini ifade ederek, ''Geçmişi unutmamız gerekiyor. Ankaragücü'nde olmaktan dolayı çok mutluyum. İsteğimi ve hırsımı sahaya yansıtıp iyi işlere imza atmak istiyorum'' diye konuştu.