Üst üste gelen iyi sonuçlarla takım gelir elde etmeye başladı. Kulüp para kazanırken şansımı deneyeyim dedim 3'te 2 yaptım. Antreman ve alt yapı tesislerini geliştirme onayını aldım. Malesef gençlik derecesini arttıramadım.

Bu arada lige çok kötü girmiştik. Ama arap atı gibi sonradan açıldık. Çok müthiş başarılar kaydettik.

Ligdeki diğer ekiplere göre ne kadar dezavantajlı bir konumdan gelip başarı kaydettiğimizi bu ekran görüntüsü açıklamaya yeter bence. (Yıllık Maaş Bütçesi - Takımlar bazında)

Yukarıda paylaştığım ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere ligin bitimine 1 hafta kala bir üst lige direkt çıkma hakkı kazandık. Bu bizi son hafta öncesi çok rahatlatarak, son hafta bizim evimizde maç yapmaya gelen lider ile daha rahat bir şekilde hesaplaşabilmemiz anlamına geliyordu. Rakibimizin teknik patronu takımım hakkında bir kaç haftadır olumsuz yorumlar veriyordu basın mensuplarına. Kendisine bu süreçte karşılık vermeyerek takım olarak lig yarışının kirlenmesine müsaade etmedik. Ama rakibin bu verdiği demeçler tabii ki de takım olarak hepimizin aklındaydı. Kendimizi kanıtlama ihtiyacı hissetmesekte rakibimize gününü göstermeyi de çok istiyorduk. Bu sezon ki 10. kapalı gişe (8 adet lig, 2 adet kupa) maçımızda seyircimiz önünde aldığımız sonuç aşağıdaki gibidir.

Rakibimizi güzel bir oyun ve farklı bir skor ile şampiyonluktan ediyor, evimizde seyircilerimiz önünde lig şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.

Şampiyonluğa giden yolda en çok genç kalecimizin müthiş performansı bizi sevindirdi. Ligde oynanan maç sayısının yarısından bir eksik sayıda maç gol yemeyen kalecimiz kalitesiyle göz doldurdu. Orta sahamızda Barcelona alt yapısından çıkma ama sözleşmesi devam ettirilmeyen, Tottenham macerası da başarız geçen, İspanyol genç yıldız kanat oyuncusunun katkısı da tartışılamaz.

Yeni sezon hazırlıklarına oyuncular tatil yaparken devam eden hocamıza yönetimden sevindirici haber.

Ay sonunda yeni stadımıza da kavuşuyoruz. Önümüzdeki sezon güzel geçeceğe benziyor.