Meireles'in cezası ne kadar olmalı konusunda falan değilim ama yukarıda yazanlar konusunda sonuna kadar katılıyorum. Federasyona karşı duruşumuz nedeniyle her fırsatta cezalar, adaletsizlik tavan yapmış durumda.

Birbaşka kulüp başkanı veya yöneticisi konuşur.TFF'ye hakaret yağdırır bakarsın hiçbir şey yok. Bizim kulüpten federasyona karşı yapılan en ufak bir açıklamaya ya hak mahrumiyeti yada para cezası. (Bu açıklama içinde ceza gelir kesin.)

Hakem hatalarına zaten girmiyorum.Bunlar futbolda olur deyip geçiyorum.

Fikstürlere bakıyorsun sürekli aleyhimize tarihler ayarlanıyor. Önce sürekli Pazartesi oynadık sonrada maçları sıkıştırıp 3 günde bir yapıyorlar.Perşembe akşam 8'de maça çıkıyoruz aynı haftanın pazar günü öğle saatine maç veriyorlar.

Kadın seyirciye oynama cezalar.para cezaları yada başka şeylerde tutarlılık 0. Bizim aleyhimize olunca en yüksek şekilde uygulanan kurallar başkalarına en düşük seviyeye iniyor her ne hikmetse.

Irkçılık olayında 2 maçla geçiştirdiler.Şike olayına girmek dahi istemiyorum.

Bu federasyon artık açıkça gösterdi tarafını o nedenle bende artık orada olmamalarını istiyorum.He gelen farklı uygulama yapacak mı diye sorarsanız ona da hayır derim. Herkes paraya güce bakıyor ne yazıkki ülkemizde.

Gs'lilerin de Meireles konusunda Federasyona karşı duruşlarını da hiç samimi bulmuyorum. Geçen sene sonunda konuşacaktı bazı isimler haksızlıklar konusunda ama baktılar ki şampiyonluk geldi ses soluk çıkarmadılar.Şimdi Meireles'e verilen ceza işlerine gelmeyince ayağa kalktılar.