Sayfa 881 / 1204 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
26,401 ile 26,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

petrol_fb

Guiza bir sezonda 29 gol atarak La Liga'da gol kralı oldu biz o performansıyla FB'ye aldık balon çıktı adam. Bir sezonluk performansa bakılmamasını burdan anlayabilmek lazım kaldı ki sen 5-6 haftalık bir oyunla değerlendiriyorsun bu adamları.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@OrcunFB

Guiza bizde o kadar kötü değilki sadece girdiği poziyonları atamıyordu.Bir oyuncu düşün her maç 2-3 net poziyona giriyor.Tek sıkıntı bunları biteremiyordu.

Guiza ayrıca defansa kadar geliyor,defansa yardım ediyor rakip korner kullanırken ceza sahasında duruyor atağa kalktımı cok hızlı bir şekilde atağa kalkıyordu.Bir bakmışsın 80 metre depar atmış kendi mevkinde.

Cok duygusal adamdı.Bursa maçında oyundan cıkartık (MAÇTAYDIM BEN SEMİH DİYE BAĞIRMADIM)Bağıranlar oldu.Sonuçta o cıktı Bursa savunması rahatladı 3-2 maçı kazandılar belkide şampiyonluk gitti o maçta 2009-2010 sezonunda.

Guiza bir hazırlık maçını hatırlıyorum 90 dakika'da girip 90+2 poziyona girip atamamasını.Hatta izlerken gene poziyona girer adam demiştim girdi gene atamadı.

Guiza nerde duracağını iyi bilen bir golcuydu ama işte son topları kullansaydı cok daha güzel olurdu.

Ülkemizde futbol anlayan adamlar cok olduğu için adamı milletin maskarası yaptık adam iyice çöktü gitti.Ekliyorum ülkemizde futbol'dan anlayan cok ne topcular geldi diye hikayeler hepğsi avrupa'da patlama yapmış şurda patlama yapmış.

Guiza (SÜPER LİG) 62 maçta 23 Gol atmış bizim ülkemizde kaçırdıklarını atsaydı 2 sezonda 60 tane gol atardı tarihe geçerdi.

Guiza cok kötü tramvlar yaşandı eşinden dolay (BUNLARI KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL AMA) onlar onu cok etkiledi.

Birde eskilerden bir kaç maç seyrrettim Guizanın gol attığı İlzediğim bir kaç maçta 2 Asist yapmış Biri Alex Diğeri Özer adam daha ne yapsın

Guiza forumu gibi oldu ama olsun
    Last edited by petrol_fb12 : 25.Aralık.2012 at 02:24

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

17 Milyon Euro'ya forvet alıyorsun haliyle ondan gol beklemen doğal olur bunu gerçekleştiremezse de yuhalanır. Neyse konu dışına çıkmayalım.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Beklerden birini Türk yapmak gerek. Sağ bek olarak Sabri'den iyi sadece Gökhan Gönül var, o yüzden sağ bek olmaz. Sol beke Gökhan Süzen veya Atilla Turan fena olmazdı. Sadece kaleci ve defansla 4 yabancı hakkını doldurmak çok kötü. Üzerine bir de Melo ve Amrabat veya Elmander'i koyup sürüyoruz sahaya. Defanslardan ikisini Türk yapabilirsek yabancı sınırı konusunda da biraz rahat edebiliriz. Biri Semih, diğeri muhtemel bir transfer olacak.

Bu arada birkaç yerde Eboue'nin devre arasında gidebileceğini okudum. Umarım böyle birşey olmaz. Bu yıl biraz formsuz olsa da Eboue Şampiyonlar Ligi umutlarımız açısından çok önemli.
    Yok hacı Türk insanı olarak savunmadan pek anlamıyoruz. Olabiliyorsa arka 4lü yabancı olsun
    Hele hele bek diyebileceğimiz tek bir oyuncu var Turkiye'de o da Gökhan Gönül.
    Ki o bile sağ açıklıktan sağ beke terfi etmiş bir oyuncu. Yani kimse onu bek olarak yetiştirmemiş, akıllı oyuncu çalışkan oyuncu kendini oraya adapte etmiş.
    Sol bek Riera idare eder bence fakat stoperde sorun yasıyoruz. Hala şöyle defans kaptanı konumunda risksiz oynayan topun arkasında kendisini gördüğümüz zaman rahatlayabildiğimiz bir oyuncu yok, vardı sakatlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Açıkcası ben de 5 yabancısnın 4 tanesinin kaleci,sağ bek,sol bek ve stoper lere ayrılmasından yanayım.Sadece Semih kalsın orda. Türklerden çalışkan ortasaha,oyun kurucu ortasaha,kanat ve forvet oyuncusu çıkıyor ama diğer bölgelere çıkmıyor

Galatasaray Ozan İpek' i kaçırmaz gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Galatasaray Ozan İpek' i kaçırmaz gibi.
    Ozan sol bek oynayabilir mi sizce? ben fm'de hep solbek yapıyodum onu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gayette iyi oynar Wederson'dan daha çok yardım ediyordu defansa
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yok hacı Türk insanı olarak savunmadan pek anlamıyoruz. Olabiliyorsa arka 4lü yabancı olsun
    Hele hele bek diyebileceğimiz tek bir oyuncu var Turkiye'de o da Gökhan Gönül.
    Ki o bile sağ açıklıktan sağ beke terfi etmiş bir oyuncu. Yani kimse onu bek olarak yetiştirmemiş, akıllı oyuncu çalışkan oyuncu kendini oraya adapte etmiş.
    Sol bek Riera idare eder bence fakat stoperde sorun yasıyoruz. Hala şöyle defans kaptanı konumunda risksiz oynayan topun arkasında kendisini gördüğümüz zaman rahatlayabildiğimiz bir oyuncu yok, vardı sakatlandı.
    Savunmadan pek anlamasak da 6 hakkın 4ünü daha savunma hattını oluştururken harcamak büyük sıkıntı. Üstüne bir de Melo var etti 5. Hücum hattında sadece 1 tane hakkımız kalıyor. Kaç maçtır Elmander sırf bu yüzden oyuna giremiyor.

Alınır bir sol bek, dediğim gibi Gökhan Süzen filan. Ligde o idare eder bizi, yabancı hakkımızı da hücum hatlarına saklayabilmiş oluruz. Zira hücum varyasyonları bakımından çok zayıf durumdayız. Burak'ın ayağına bakıyor takım, orta saha ve kanatlarımızın gole katkısı yok denecek kadar az. Kanatlardan da doğru düzgün top getiremiyoruz.

Bu halde Schalke'yi bile elememiz çok zor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gayette iyi oynar Wederson'dan daha çok yardım ediyordu defansa
    Stil olarak da sol bek stili var kendisinde. Fatih hoca belki düşünebilir.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Galatasarayin Yeni Kaka`´sini Brezilyada Buldu

Fatih Terim, devre arası transfer olarak orta saha özellikleri fazla olan Sneijder ile Diego yerine forvet özellikleri daha çok olan Kaka tarzında bir oyuncu istiyor. Chelsea, PSG ve Inter başta olmak üzere pek çok devin takibinde olan 20 yaşındaki brezilyalı Bernard'ı Terim'e ilk izleten ise Claudio Taffarel oldu. lk geldiği zaman Damiao'yu Terim'e öneren Brezilyalı kaleci antrenörü, "Hocam Damiao'yu o zaman 9 milyon euro'ya almadık. Şimdi 40 milyon euro. Bu çocuk da şimdi 8-10 milyon euro ama fazla değil iki sezon sonra 30-40 milyon euro olacak" diye Terim'i gece 01:00'de ekran karşısına dikti ve Atletico Mineiro'nun maçını izletti. Ronaldinho'yu bile gölgede bırakan bilek hareketleri sonrasında Terim, "İşte benim yeni Hagi'm. Kaka'dan bile daha iyi" dedi. Terim'in hayran olduğu Bernard için ilk temas Ekim başında kuruldu.

Önce menajeri Adriano Spadotto ile bir görüşme yapıldı. Sonra da Atletico Mineiro kulübü ile. Damiao'yu elinden bağıra bağıra kaçıran G.Saray'ın aynı hataya Bernard'da düşmek istemiyor. Terim'in çok istediği Bernard için 10 hatta 12 milyon euro'lara kadar çıkılması planlanıyor. Avrupa devlerinin de istediği Bernard'ı ikna işi ise Taffarel'e düşmüş durumda. Noel tatili için ülkesine gitmeye hazırlanan Tafo, Bernard ile konuşacak ve onu G.Saray'a gelmeye ikna edecek.
    discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
    yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Terim, "İşte benim yeni Hagi'm. Kaka'dan bile daha iyi" dedi.
    Heyt be.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu bernard yanılmıyosam fm de iyiydi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat bir süre olmayacağına göre bence Inter'den Ricardo Alvarez'i kiralayalım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Amrabat bir süre olmayacağına göre bence Inter'den Ricardo Alvarez'i kiralayalım.
    e fazla 3 maç olmayacakmış yahu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi de zaten oynadığı oyunda pek iç açıcı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Yaratıcı oyuncu eksikliğini iliklerimize kadar hissettiğimiz şu günlerde Ricardo Andre Quaresma Bernardo ismi ilaç veya başka bir tedavi yöntemi gibi gelebilir. Noureddine Amrabat'a 8 M € vermeyi göze alan über başarılı yönetimin bunu kaçırması gerçekten ne kadar enteresan bir durumda olduğumuzun göstergelerinden bir tanesidir.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aynen öyle bir şans varsa alvarez hem solak hem de yetenekli, adapte olursa yararlı olur kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray "Snejder'i alamıyorlar" haberini dün yalanladı, genelde tersi olur ama : )
    Bu transfer parada anlaşırlarsa gerçekleşir gibi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gözümden kaçmış o, ne biçim açıklama yapmışlar yahu. Alınmışlar resmen habere, sonuna Galatasaray istediği oyuncuyu alır tarzı bir şeyler ekleseler cuk otururmuş.

Basının yeni taktiği bu herhalde O gelecek! Bu gelecek! şeklindeki tahminleri tutmayınca, tahminlerinin gerçekleşmesi için gaza getirme metodu (?!) kullanmaya başlamışlar.

alamazzkiiiii alamaaz kiiiii...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Amrabat'a Roma talip deniliyor. Sporx'te okudum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Amrabat'a Roma talip deniliyor. Sporx'te okudum.
    Satalım 10'a kar ederiz

Şaka bi yana sisteme uygun bir Amrabat her zaman iyidir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Satalım 10'a kar ederiz

Şaka bi yana sisteme uygun bir Amrabat her zaman iyidir
    8'e alınması skandaldı, 10'a satılabilirse diyecek söz kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Şayet Nouredinne Amrabat'a böyle bir teklif varsa saniyenin onda biri kadar bile düşünmeyip hemen evet denilmelidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

15'den kapıyı açar Galatasaray.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

15 Milyon Euro verene satsın galatasaray aşağısı zarar olur.Onun yerine Ozan veya Shelton alınabilir Sol Kanat İçin.
    Last edited by petrol_fb12 : 28.Aralık.2012 at 19:04

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    15'den kapıyı açar Galatasaray.
    Roma da o kapıyı kapatır veremezler o kadar. Onlar ucuz olur diye soruyorlar buralara

Amrabat ne yaptı bu sezon ? Attığı gol ve asist sayısı nedir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1 gol attı,7 asist yaptı.

Mesaj Yetkileri