Quote Originally Posted by alekxi3599 View Post
gökhan töreyi alırsan ztn süper iş yaparsın bide sağlam bi stoper patlattın mı tmmdır malum rakipte fierro var adam tehlike

Dediğin gibi tehlike çok büyük 2 Yıl sonra onu durdurabilecek bir stoper olmayacak

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
Şampiyon Fenerbahçe olacakmış gibi bir ön sezim var, umarım haklı çıkarım ; )
Ön sezini yanıltmıyacaz inş ,

Quote Originally Posted by furdun View Post
Her iki takımıda başarılar öncelikle Gerçketen çok çekişmeli ve gerçekçi bir kariyer oluyor yalnız her ikinizdede bir sıkıntı var çok sakatlık yaşıyo maçlarda futbolcular bunun sorunu acaba antrenman programımı? Bunu minimuma indirirseniz avrupada daha iyi yerlere gidebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ben sakatlıkdan çok fazla çekmedim açıkçası oyunun başında Egemen 3 ay sakatlandı o ara Serdar kesimal'ı kazandık , yani bizim için hayırlı oldu Antrenmanlara gelince , çok özen gösteriyorum , hatta yönetim tesisleri büyütüyor ,

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
Kariyer gerçekten iyi ama size bir tavsiyem var çok kuru kuru gidiyor kariyer.Şöyle diğer kariyerlerden örnek veriyim sizde bilirsiniz zaten şöyle birşey yapın bence;Klüpten haberler yapın gazete sayfasına yazı falan klüpten haberler diye transfer spekülasyonları yaratın rekabet edin bunlar basına düşsün sizde paylaşın haber olarak renklendirin yani tavsiyem bu Teşekkürler Kariyere lafım yok ama bunları yaparsanız çok çok güzel olur tavsiyelerimi dikkate alacağınızı düşünüyorum teşekkürler tekrar
Hocam ortak kariyerin en büyük zaafı saatler bazen uymuyor , ikimizde online olunca malum hemen oyuna dalıyoruz , zevklide geçiyor açıkçası , dediklerini kesinlikle dikkate alıcaz , teşekkürler