Dede'nin bahsettiği son yani 4 numaralı maddeki durum burada gerçekleşmezdi zira konuları onaylı yapacaktım ve konuları Ku'an ayetlerine veya diyanet onaylı kitaplarlara dayanmayanlar açılmayacaktı. Bu şekilde her önüne gelen her yarım yamalak bilgi sağdan soldan duydukları ile değil kur'an a ve din işleri yorumlarıyla öğreneceki.

Şimdi ben pazartesi günü açacaktım bu bölümü ama Dede'nin de belirttiği bu hususlar kafamda soru işareti oluşturuyor. Ancak butür insanlar hayatımızın her devreinde zaten var. Allah'ı saymayan, Muhammed'i peygamberi kabul etmeyen, dine Alllaha söven, vs...

Bu küçük insanların gelip burada birkaç ters kelime etmesi ne bizi dinimizden eder, ne Allah'ın varlığını yok eder, ne de Hz. Muhammed'in O'nun elçisi olduğu gerçeğini değiştirir...

Zaten buraya mesaj yazanların IP numaraları alınıyor, gerekirse kişiyi savcılığa vermekten çekinmeyiz.

Bir müddet daha düşünelim, sizlerin de yorumlarını alalım birleştirip kararımızı veririz...

Quote Originally Posted by DeDe
nacizene müslümanlığını yaşamaya çalışan bir kişi olarak bu bölüme karşı çıktığımı (üzülerrek) belirtmek isterim..işte nedenleri..
1. daha bölüm açılmadan tepkilere bakınız..
2. mehmete katılıyorum hatta katılmakla kalmayıp
Din Forumu'ndan bir başlık: "Hz. Muhammed'in Ahlâkı"
Başlıkta bir cevap: "Yahu bırakın bu işleri, Muhammed de kim
b şıkkına verilecek minumum tepkiyi hesaplıyorum(başta ben veririm)
3. ve en büyük gerekçem..öyle yada böle Hz. Peygamber efendimize bilinçli yada bilinçsiz olarak,dolaylı yada direkt hakaret edilebileceğini düşünüyorum..ha savunmak mı eyvallah..ama hakaret edildikten sonra neye fayda ?
4. son olarakta yarım doktor candan,yarım imam dinden eder derler..
yarım yamalak bilgilerimizle din konuşmanın pek fayda getireceğini düşünmüyorum..münferit sohbet alanlarında kendimizce konuşabiliriz..ama hepinizin malumu bilinmeyen bir konuda yorum yapmak yanlışlıkla bizi şirke kadar götürür allah muhafaza..kimsenin günahına da girmeyelim..

nacizane fikirlerimdir..ama dinimize sahip çıkıldığını görmek beni ayrıca mutlu etti.belirtmeden geçmiyim..