Brezilya'lı olduğu kesin mi ? Değilse Zarate olabilir.
Brezilya'lı olduğu kesin mi ? Değilse Zarate olabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Neymar imkansız - o kadar da değil hani![]()
![]()
barca ve madride transfer çelmesi takmış oluruzsıkıldık hep bizim ligdekilere yapmaktan
![]()
![]()
Pato'yu satmak istiyor Milan. Çünkü Balotelli'yi alacaklar ve kaynak yaratmak istediklerini açık açık söylediler. Pato 15 Milyon Euro'ya satılacak isteyen olursa.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben zaten Neymar demedim altı dedim. Yalnız bir insan bu kadar mı samimiyetsiz itici gelir birisine ya hiç güvenesim yok bu adama![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Pato gelsin 5 tane formasını alırım..
Burak
söylenenlerin hiçbirisi Fenerbahçe'nin sistemine uymaz. Bu takıma Drogba veya Elmander tipi oyuncu lazım eğer forvet alınacaksa
Pato fazla çok fazla olur ama![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'ye top indirip arkadaşlarına servis yapabilecek bir adam lazım.
Elimizde sow gibi ceza sahası içinden vurduğunu atan forvet var bunun yanına bence top sürebilen adam geçebilen hızlı forvet olmasılazım ki pato doğru seçenek olur ama ben hocanın 4 4 2 ye dönüceğini düşünmüyor
4-4-2 diyorlar fenerbahce için.Sow'un yanına aynı tip bir oyuncu alamayız.Onu besliyecek ve bencil olamayan bir santrofor almalıyız.Elmander örneği doğru bir örnek.Eğer 4-4-2 oynayacaksak eğer o tip bir santrofor almak şart.
sadece 4-4-2 olarak düşünmemek lazım .. Kanatta da oynayabiliyor. Rakip yarı alanda oynadığımız zaman forveti 2lese gene çok faydalı olur ..
Mustafa Torun @mustafa28_fb
@hayrihicler @oguzkagan10 hayri abi bu saatte transfer acıklanmaz bosa beklıyorsun
@mustafa28_fb @oguzkagan10 9,5 milyonluk bonservis var. Kolay mı sanıyorsun?
@HayriHicler @mustafa28_fb @oguzkagan10 9,5 sa çok büyük transfer değildir messi gelicekmiş gibi tweet atrıyorsun be abisi ?
@23mesut91 @mustafa28_fb @oguzkagan10 "21" de futbolcu?
21 de futbolcuyu anlamadım
Yaşı ise Belhanda derim anca Belhanda diye twit atarsa çok pis de söverim Hayri Beye.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
...
Neden sövüyosun adama transfer açıklıyor diye![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ben hiç birşey bilmesem ve bana bunları okutsalar Mesut derim, Neymar derim, Pato derim.Bu kadar övmüşken gidip Belhanda derse cidden ben tek kelime ile olayı özetlerim.NE ÇİLEK NE DİLEK?... Fenerbahçe'nin ki:KAYMAKLI KADAYIF..
TWİTTER YIKILIYOR... Fenerbahçe öyle birini transfer etti ki.
Yıllar önce DİDİ ile Tekirdağ'a birlikte gitmiştik."F.Bahçe beni nasıl getirdi anlayamadım" demişti.Şu anda gelen futbolcu da aynı!
AÇIKÇASI: Böyle bir transferi ben bile beklemiyordum!
AYKUT HOCA, TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU!
AYKUT HOCA ARTIK; Çayını kahvesini içer!
FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU HAYIRLI UĞURLU OLSUN.. Bu kadar iddialı konuşuyorum..
FENERBAHÇE ÖYLE BİR ADAM ALDI Kİ; VAY...VAY...VAY.. Sanıyorum birkaç saate kadar son pürüzler tamamlanır..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Büyük beklentiye girmeyelim yine de.![]()
Llorente olabilir bize aslında harika da olur.Çok severim Llorente'yi, sempatik oyuncu![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
...
HahahaBir Fenerli Abim vardı.Ben 15 yaşındaydım Ne Olucak Bu Fenerin Hali Derdim ? Geldim 35 Yaşına Gene Ne Olucak Bu Fenerin Hali
)
belli oldu hiclerin mujdesi!
alexin oglu felipeyi almisiz... (:
inanmayın bu adama yalan söylüyorvereceği isim Neymar olur demedi demeyin
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emenike İstanbul'da şeklinde söylentiler var.
Fenerbahçe'de beklenen toplantı gerçekleşti. Cuma günü Aykut Kocaman yardımcıları aracılığıyla sarı-lacivertli yöneticilere transfer raporunu içeren iki klasörü teslim etti.
Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Abdullah Kiğılı'nın önceki günlerde "Ara transferde 3 oyuncu alacağız" açıklamasından sonra transfer gündemi bir anda hareketlendi.
Cuma günü Fenerbahçe yönetimine transfer konusunda son raporunu veren Aykut Kocaman takıma bir yedek forvet, ofansif bir orta saha ile stoper alınmasını istedi. Kocaman'ın verdiği listede yaklaşık 15 oyuncu olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe'de yöneticilerin Kocaman ile forvet konusunda fikir alışverişinde bulunduğu belirtiliyor.
FORVET "YEDEK" OLACAK
Sow'un artan performansıyla birlikte sistem değiştirmeye yanaşmayan Kocaman'ın tekli forvet düzeninde Sow'un sakatlığı veya bazı kritik maçlarda az süre alacak, kadro genişliği yaratacak bir forvet istiyor. Kocaman başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede ara transferde yüksek maliyetli bir forvetin takımda sıkıntı yaratacağını söyledi. Yöneticileri forvet transferinde zora sokan takıma monte edilmek istenen isimlerin yedek kulübesinde oturacak olması sebebiyle transferine yanaşmaması.
Fenerbahçe buradaki sıkıntıyı Mert Nobre ile çözmek istiyor.
ÖNCELİKLER BU İSİMLERDE
Aykut Kocaman'ın transfer listesinde ilk beş sıra içinde yer alan üç isim ise Mersin Idmanyurdu'ndan Mert Nobre, Montpellier'den Mapou Yanga-Mbiwa, yaz döneminde ufak pürüzler sebebiyle yazın transferi ertelenen milli futbolcu Sercan Saraer.
Kocaman'ın verdiği raporda henüz futbol piyasasında kendine büyük yer bulamamış bazı genç oyuncular da olduğu, bu isimlerle temas haline geçilmesini istediği ve yaz transfer döneminde bu oyuncuların durumlarının tekrar değerlendirleceği de öğrenildi.
İki klasör halinde F.Bahçe teknik ekibi tarafından sarı-lacivertli yöneticilere teslim edilen transfer raporundaki isimlerden bazıları şu şekilde;
Mert Nobre (Mersin Idmanyurdu), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier), Sercan Saraer (Fürth), Mathieu Valbuena (Marsilya), Emanuel Emenike (Spartak Moskova), Loic Remy (Marsilya), Eren Derdiyok (1899 Hoffenheim), Mauro Zarate (Lazio), Nicolas Pareja (Spartak Moskova), Philippe Mexes (Milan).
Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan İspanyol kule forvet Fernando Llorente (Athletic Bilbao) ise sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde yer almıyor. Öte yandan sarı-lacivertli kulüpte yöneticilerin Wesley Sneijder konusunda bekleme politikasını uyguluyor.
Yedek forvet alıcakmışız ama Emenike listemizde.![]()