Tristan Süper Ligde bana göre çok fazla göze çarpmaz Gökhan Ünal ve Cenk İşler bu oyuncudan daha iyi golcüler bunları düşünseler daha iyimiş.
Tristan Süper Ligde bana göre çok fazla göze çarpmaz Gökhan Ünal ve Cenk İşler bu oyuncudan daha iyi golcüler bunları düşünseler daha iyimiş.
galatasarayın bu saçma transferlerinin nedeni bir transfer sezonu boyunca hep dünya futbolnunda yer etmiş parasının yetmeyeceği(pires vs.) gibi futbolculara el atıp taraftarı bi beklenti içine sokması sonra alamayınca en kötüsü diye saçöma sapan transferler yaptıkOriginally Posted by Legendeleven
Thomas Zdebel'e talibiz!
Galatasaray'ın, Almanya 1. Lig takımlarından VfL Bochum'da oynayan Polonyalı futbolcu Thomas Zdebel'i istediği bildirildi.
VfL Bochum kulübünden yapılan açıklamada, Galatasaray'ın Zdebel'i resmen istediği belirtildi. Kulübün yönetim kurulu üyesi Stefan Kuntz, Galatasaray'ın Zdebel'e 2008 yılına kadar bir sözleşme önerdiğini, ancak kendilerinin Zdebel'i vermek istemediklerini söyledi.
Gençlerbirliği'nde 2000-2003 yılları arasında oynayan Zdebel, bu konuda bir açıklama yapmaktan kaçınarak, ''Bu konuyla ilgili olarak bir şey söylemem. Bu kulüplerin işi'' dedi.
NE GÜNLERE KAldık yawwwwwwww
o oynayacağına Valderrama gelsin daha iyi iş yapar,takım renklenmiş olur![]()
Galatasaray ne zaman adam akıllı transfer yapacak???
kupada gitti zaten...
6. ayda Clarin gazetesinde röportajı çıkmış;Transfer gündemimize düşen son isim : Jose Manuel Torres...
2005'te Hollanda'da düzenlenen 20 Yaşaltı Dünya Şampiyonası'nı Şampiyon tamamlayan Arjantin Milli Takımı'nın oyuncularından biri...
O takım komple bir takımdı ve çok önemli oyunculara sahipti... Orta sahası çok iyiydi... Pablo Zabaleta, Gabriel Palletta, Lionel Messi, Fernando Gago... Torres de bu oyuncuların içerisinde; fakat nispeten geride olan bir oyuncuydu... Turnuvada Zabaleta ve Messi çok ön plana çıkmıştı...
Torres, iyi oyuncu tıpkı Zabaleta, Gago ve Palletta gibi; ama Galatasaray'a gelirse tek ön libero oynayacak... Bu yükü kaldırabilir mi, ya da elimizde Torres'le akran Türk oyuncular varken bu oyuncuyu alırsak genç oyuncularımızın psikolojisi ne olur, bilemiyorum...
Torres'in turnuvadaki iyi performansında Zabaleta ve Gago'nun da katkıları olduğunu unutmamak lazım...
http://www.clarin.com/diario/2005/06...es/d-06601.htm
İspanyolcası olanlara duyurulur...
Chelo'dan sonra Chaco...
Torres'in lakabı Chaco...
Chaco Torres gole dönük bir ön libero değil,bir Appiah gibi gol beklememeli yani,2 sezonda sadece 2 gol atmış, geçen sezon clasura da 13 maçta ilk 11'de forma giymiş..
Avrupa'da oynama vaktinin geldiğini düşündüğünü açıklamış geçen sene,tipik arjantinli teknik ve savaşçı bir oyuncu...
Argentina
Coach: Francisco Ferarro
1 Oscar Ustari GK 03.07.1986 Independiente
2 Gustavo Cabral DF 14.10.1985 Racing Club
3 Lautaro Formica DF 27.01.1986 Newell's Old Boys
4 Julio Barroso DF 16.01.1985 Boca Juniors
5 Juan Manuel Torres MF 20.06.1985 Racing Club
6 Gabriel Paletta MF 15.02.1986 Banfield
7 Lucas Biglia MF 30.01.1986 Independiente
8 Pablo Zabaleta MF 16.01.1985 San Lorenzo
9 Pablo Vitti FW 09.07.1985 Rosario Central
10 Patricio Perez MF 27.06.1985 Club Atlético Vélez Sársfield
11 Emiliano Armenteros MF 18.01.1986 Banfield
12 Nereo Champagne GK 20.01.1985 San Lorenzo
13 Ezequiel Garay DF 10.10.1986 Newell's Old Boys
14 David Abraham DF 15.07.1986 Independiente
15 Rodrigo Archubi MF 06.06.1985 Lanús
16 Neri Cardozo FW 08.08.1986 Boca Juniors
17 Fernando Gago MF 10.04.1986 Boca Juniors
18 Lionel Messi FW 24.06.1987 FC Barcelona
19 Sergio Agüero FW 02.06.1988 Independiente
20 Gustavo Oberman FW 25.03.1985 Argentinos Juniors
21 Nicolas Navarro GK 25.03.1985 Argentinos Juniors
Koray Dusova making tactical change...
ya sonuçta takımın huzurunu bozacak ve takım ruhunu sönürecek adamlar gelmsinde.... bu havayı yakalamışken söndürmemek lazım. bjk maçında sinyaller verili ayrıca...
hiç tanımıyorum, izlemedim bu elemanı
eğer bizim gençlerden iyi değilse hiç boşuna teşrif ettirilmesin buralara kadar bence..![]()
bi zamanlar gravesen falan deniliyordu simdi kimler söyleniyor...
Daha 2 gun once bu adami FM'de alsammi diye dusunuyordum.Originally Posted by FrancescoTotti
Arjantin'li genc oyuncular esasinda cok kaliteli. Bir kac senedir alt yapiya buyuk yatirim var Arjantin'de ve cikan oyuncular gayet kaliteli oyuncular. Ama Arjantinlilerin en buyuk sorunu bence canlari istediklerince cok iyi, istemediginde ise cok vasat oynamalari.
Bence Galatasaray'in 2 dumen (on libero degil, esasinda orta sahadan oyunu yonelten, portekizcede volante pozisyonu) ile oynamasi daha dogru olacaktir. Ancak forvette olan oyuncu bollugu buna izin vermiyor. Ancak Monchengladbach macinda Ayhan ve Okan'in beraber oynadigi, hemen onlerinde Aydin, Oguz ve Arda'nin hem forvete hem de orta sahaya destek verdigi sistem biraz dogru olur. (bir bakima 4-2-3-1)
Ancak Turkiye liginde kapanan takimlara karsi bu sistem, eger Carrusca ve Hasan yaratici ve yirtici olamazlarsa buyuk bir hayak kirikligi olur.
bizim oyuncularında duygusallık boyutu gibi bişey olsa gerek onlarınkide..Originally Posted by perpetua
ön libero kesinlikle şart tabii ki ama şöle bi adamakıllı düşünürsek forvet transferi de hiç fena olmaz yani. sayalım bi şöle.
hakan: 35 yaşında böle bi adam inanılmaz ama kariyerinin hiç bir döneminde maalesef "istikrar" onun için sarf edilen kelimelerden olmadı. oyununun kalitesinden bahsediorum tabii.
ümit: sakat bildiğiniz gibi. olmasa gerek yok derdim ama maalesef fenerlilerden yediğimiz en önemli darbe bu sezon.
necati: lafa gerek bile yok. bu adam beni çıldırtıyoooooooor.
özgürcan: iyi ama açığı tabii ki kapatamaz.
hasan: fenerli semih gibi aslında. kesinlikle daha meziyetli ama bence hiç bir zaman bir 11 oyuncusu olamaz. zaten o da sakat.
yani şöle bi bakılırsa aslında forvet transferi daha fazla gerekli gibi bile görülebilir. tabii ki abartıyorum ama kalitesini ispatlamış kelepir bir adam bulunursa (tristan gibi) neden olmasın?
şuan için acil ihtiyaç ön libero, hee forvette şuanda sıkıntı var ama Kabze ve Ümit iyileştiğinde pek problem yaşamayız, Necati katliamlık olmaya başladı ama temennimiz kendini en aciliyetinden toparlaması..
ön libero öyle değil kimi koyarsan koy şuanki kadrodan olmuyor, dikiş tutturamıyor..
kabze ve ümit nasıl dönecekler bilmiyoruz ama. ayrıca unutmayın ki şamp ligi de var (inşalllllllah)
abi öylede kimin ne yapacağınıda hiç bilmiyoruz, sakatlık-ceza ne zaman neyin ne olacağı belli değil..
bizim artık bu saatten sonra nokta atışlı transfer yapmamız lazım, sallapati gidiyoruz hep bu transfer dönemlerinde.. şöyle olursa böyle olursa değil geçen sezonki kadroyu gözönüne getirip nerede eksik varsa oraya takviye yapmak lazım..
lig başlayacak bizim daha nereye adam almak istediğimiz, kimi almak istediğimiz muallakta..![]()
Karan idmanlara çıkıyor tahminen 2. hafta sahada.
Galiba artık ön libero transferi yattı... Orda Mehmet Güven oynayacak sanırım.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Orada Cihan'ın oynaması planlanıyor.Originally Posted by LaKe
Listemizde bulunan Alou Diarra, kulübü Lens’in resmi internet sitesine transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı çok arzu ettiğini belirten Fransız yıldız, “Büyük oyuncularla birlikte olmayı çok istiyorum. Roma da benim çok iyi yerlere ulaşmamı sağlayacak bir kulüp” diye konuştu. G.Saray’ın büyük bir kulüp olduğunu ve saygı duyduğunu söyleyen Diarra “Gelen teklifler içinde G.Saray birçok kulübü geride bıraktı. Açıkça söylemek gerekirse bu kulüple ilgilenmiyorum diyemem. Ama önceliklerim var. Roma ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor ve görüşmeler çok ilerledi. Birkaç gün ya da en geç bir hafta içinde gereken açıklama yapılacaktır” diyerek sarı-kırmızılıların umutlarını oldukça zayıflattı.
Ntv'de spor haberlerinde gördüm arjantinli torresi alcakmışız.Bence çok iyi bir transfer olur ben fm 06'da almıştım çok büyük bir yetenek.Arjantin ümit milli takımında banko 11 oynayan bir oyuncu eğer Türkiye'ye alışabilirse çok faydalı olur.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Originally Posted by İsildur
![]()
![]()
![]()
olamazzz..
evet ön libero transferi olmazsa orda cihan oynayacakmış
Bir Arjantli Daha mı geliyor?
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Carrusca'dan sonra ikinci Arjantinli futbolcuyu almaya çok yakın. Uzun zamandır ön libero sorununu çözmek için uğraşan yönetimin yeni hedefi Arjantin'in Racing kulübünde oynayan 21 yaşındaki Juan Manuel Torres.
Daha önce ön libero mevkii için bir çok isimle görüşen fakat bir türlü sonuca gidemeyen yönetim, Racing'in genç yıldızın işini bitirme konusunda oldukça kararlı görünüyor. Racing kulübüyle resmi olarak da görüşmelere başlayan Galatasaray yönetimi transferi 2 gün içerisinde sonlandırmayı hedefliyor.
Kaynak: NTV
ee bu adama izin verseler Arda'yıda gönderecek, kimi oynatmayı planlıyormuş ki sağ tarafta..Originally Posted by hurmet
![]()
uğur uçar oynayacak orda
Cihan'dan daha iyi işler yapacağı kesin..
ön libero=Cihanhazırlık maçlarında deneseydi bari, facia olmadan son bulsaydı bu macerada..
bence Gerets yönetimi açık açık tehdit ediyor transfer için Cihan'ı ön libero olarak denemekle Zaten süper kupa maçında bunu yine yaptı Sonumuz hayır olsun diyelim
Galatasaray gözünü Arjantin'e çevirdi
02 Ağustos 2006 14:45
Ön libero için ayağa kalkan Galatasaray bu bölgeye transferi bir hafta içinde bitirmek istiyor. Volge ve Diarra'yı listeye alan yönetimde Arjantin'den genç bir yetenek buldu.
Saidou'nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero arayışına giren Galatasaray, Arjantin’in Racing takımında oynayan 21 yaşındaki Juan Manuel Torres için girişimde bulundu.
Arjantin’in genç milli takımlarında toplam 78 defa forma giyen Torres, 2005 yılında Hollanda’da düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’nda Arjantin Milli Takımı’nda ilk 11 mücadele etmişti.
Ac Milanlı Vogel ve Lens’da oynayan Diarra isimleri de gündemdeki yerini koruyor. Canaydın yönetimi, Carrusca'nın transferinden sonra bir başka Arjantinli oyuncuyu da kadrolarına katarak adaptasyon sürecini kısaltma planında.
Hem Turkcell Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi mücadelesinin başlayacak olması nedeniyle transferi mümkün olduğunca çabuk bitirmeyi düşünen sarı-kırmızılı yönetim, Vogel, Diarra ve Juan Manuel Torres üçlüsünden birine bu hafta içinde imza attıracak.
Yönetime yakın kaynaklar en güçlü adayın Arjantinli Torres olduğunu belirtiyor.
Kaynak: NTV Spor
Gravesen satış listesine konuldu
02 Ağustos 2006 16:10
Galatasaray'ın uzun uğraşlar verdiği ancak transfer edemediği Gravesen'de yeni bir sayfa açıldı. Danimarkalı oyuncu bugünkü toplantıdan sonra satış listesine konuldu.
Ön libero transferi için uğraşan Galatasaray tekrar Gravesen'e dönebilir. Sarı kırmızılı takım daha önce transfer etmek için uğraştığı Thomas Gravesen, Real Madrid'de yapılan toplantıdan sonra satış listesine konuldu.
Transfer sezonu boyuncu bu oyuncuyla ilgilenen ancak bir türlü transfer etmeyi başaramayan Galatasaray yönetiminin şimdi ne yapacağı merak konusu. Çünkü Real Madrid, Gravesen'i sezon bitmeden elden çıkarmak için hertürlü yolu deneyecek.
Diarra, G.Saray'a haber gönderdi
02 Ağustos 2006 17:20
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Diarra'dan mesaj geldi. Sarı kırmızılı kulübün kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan Fransız öncelikli tercihini açıkladı.
Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Lens'in ön liberosu Aliou Diarra Galatasaray'a transferi hakkında kulübünün resmi sitesine verdiği röportajda önemli konulara açıklık getirdi. Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını doğrulayan tecrübeli futbolcu "Bu teklifle ilgilenmedim diyemem ama önceliğim Roma ve Lens" dedi. Kariyer planlamaları yaptığını vurgulayan Diarra, bu yüzden milli takımda oynayabilmek için göz önünde olan bir ligi, yani İtalya'yı tercih etmek istediğini söyledi.
Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu ve onlara saygı duyduğunu belirten Diarra Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini de sözlerine ekledi.
Viera'nın transferi Cimbom'a yaradı
02 Ağustos 2006 17:45
Diarra'nın açıklamaları sonucunda umutsuzluğa kapılan Galatasaray'a sevindirici haber. Sarı kırmızılıların şansı hiçte umulmadık bir transferle açıldı...
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da en büyük hedef Alou Diarra. Bu oyuncuyu transfer etmek için sürekli fiyat yükselten Galatasaray devreye Roma girdiği için sürekli arka planda kalıyordu. Ancak bugün Juventus'dan İnter'e yapılan Viera transferi büyük bir umut doğurdu.
Çünkü Roma, Diarra'yla büyük ölçüde anlaşmış ancak İnter'de yedek bekleyen 26 yaşındaki ön libero David Pizarro için bastırıyordu. İnter, Viera'yla anlaştığı için bu oyuncunun satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
İşte bu olası transferin Galatasaray'a yararı şu. Roma yapacağı bu transferden sonra ön libero açığını kapatacak ve Diarra'ya gerek duymayacak. Böylelikle Fransız oyuncu tek aday Galatasaray'a kalacak.
cihan oynarsa felaket olur
ya şöyle fm oynayan bi yöneticimiz filan olsa keşke ya ne adamlar alırdık o zaman
G.Saray'a Gravesen için Real'den çağrı
Real Madrid, Robinho ile kavga eden Gravesen'i satış listesine koydu. İspanyol yöneticiler, bu futbolcuyu isteyen G.Saray'a çağrıda bulundular. Real'den gelen çağrı üzerine yeniden harekete geçen Cimbom, İspanyolların 3 milyon euro istediği Gravesen için fiyat artıracak.
Sürpriz gelişme
Sarı-kırmızılı yönetim, Real Madrid'in satış listesine koyduğu Danimarkalı yıldız için yeniden devrede.
Uzun bir süre Galatasaray'ın gündeminde kalmasının ardından yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilen Thomas Gravesen defteri yeniden açıldı. Dünya Kupası'nda Materazzi'ye kafa atan Zidane'a özenen Danimarkalı oyuncu, idmanda Robinho'nun üzerine yürüyerek kafa atmaya kalkışınca başına iş aldı. Real Madrid, Capollo'nun denemek istediği oyuncuyu kadro dışı
bıraktı.
GÖRÜŞMELER BAŞLADI
İspanya'nın ABC gazetesi haberi doğrularken, Real Madrid'in Gravesen için 3 milyon euro bonservis ücreti istediğini bildirdi. Gerets'in çok beğendiği oyuncunun satış listesine konulması sarı-kırmızılı ekibi memnun ederken, Real ile temasların başladığı belirtiliyor. Galatasaray, yıldız oyuncuyu bonservisiyle almak, olmazsa kiralamak istiyor.
Diarra resmen açıkladı
Diarra, ‘Kariyerim için başka planlarım var, ama bu büyük bir Türk kulübü olan Galatasaray’la ilgilenmediğim anlamına gelmiyor’ dedi.
Öncelik Roma’da’
Galatasaray’ın geniş transfer listesinden geriye kalan tek isim Fransız Diarra, kulübü Lens’in resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Galatasaray’ı gündeminden tamamen çıkarmadığını söyledi. Cim Bom’un çok saygı duyduğu, büyüklüğünü kanıtlamış bir kulüp olduğunun altını çizen ünlü oyuncu, “Kariyerim için başka planlarım var. Roma’ya gitme olasılığım daha yüksek. İsteğim de bu yönde. Ancak bu, Galatasaray ile ilgilenmediğim anlamına gelmiyor” ifadesini kullandı.