Quote Originally Posted by Genghis_Khan
Bu kadar çok hatayı ard arda sıralamamın sebebi bu yamayı beğenmemiş olmam, yapılan bu işe burun kıvırmam yada sırf pislik olsun diye ufak tefek şeyleri bile büyütüyor olmam değildir.
bunun tek amacı sadece %100 türkçe yama çıkması için elimden geldiğince yardımcı olmayı istememdir.(yeterli ingilizcem olmadığı için çeviri yapamayacağıma göre) Umarım beni böyle anlamışsındır.
Tekrar yaptığın çalışma için sana minnetimi belirtmek isterim
Arkadaşın yazdığı herşey benim içinde geçerlidir bende böle bişey yazıcaktım arkadaş benden önce davranmış.

Açıkcası böle büyük bir çalışmada çok istememe rağmen ingcem yeterli olmadığı için yardımda bulunamadım böle büyük ve güzel bir çalışmada bir nebze olsun benimde payımın olmasını çok isterdim ama dediğim gibi ingcem yetersiz bu bağlamda yamadaki ufak tefek hataları bularak ve bunları belirterek daha sonraki çıkıcak yamalarda bunların düzeltilmesine bir nebze olsun yardımım olursa ne mutlu bana .

Ayrıca yukarda yazdığım tüm eksiklikleri bir txt dosyasına kaydediyorum istenildiği takdirde Volkan'a yada bir başkasına bu dosyayı yollıyabilirim.

Birde yazdığım eksiklerdeki nokta nokta koyduğum yerler genellikle futbolcu ve klüp isimleri bunları yazmak istemedim ama bu nokta noktalar yüzünden cümleler anlaşılmassa belirtilen cümleleri bulup tam olarak yazabilirim .