Belhanda yolda.![]()
Belhanda yolda.![]()
Fener Jovetici alsın forvete.
Hadi bakalım başarılar gönlüm Galatasaray'dan yana.
sağ bek Romario'yu almayıda unutmayın
Gitmiş barcelonanın aydın yılmazını getirmiş bir doumbia değil![]()
Belhanda tutmadı ama Sissoko süper transfer.![]()
Bu paraların kaynağı neresi arkadaş uçmuş bonservislerGüzel transfer
Fenerbahçeyi yöneten kardeş kadron galatasaraya göre çok iyidi rahat şampiyon olurdun.Son derbide 4-4-2'ye karşı 4-4-1 yada 4-2-3-1 çıksaydın o maçıda rahat alırdın.Bence sisteme fazla takılma illa aynı taktiği kullanmak bazı maçlarda işe yaramıyor.Bide bazı bölgelerde oyuncu fazlalığı var gibi hücum bölgesinden sattığın oyuncuların parasıyla 2 tane banko stoper yada sol bek al bence.İki takımada başarılar![]()
fenerli arkadaş şu para biçimini türk lirası olarak nasıl oynuyorsun euro daha kolay bence
Onur Kıvrak veya bir regen. yalnız sunum çok kötü abi![]()
Pedro yerine bir Belhanda daha iyi olurdu diyorum Pedro tamam Barcalı gerçekten itibarlı biri ama ondan daha yetenekli oyuncular var piyasada tabii ki Messi yi beklemiyordum veya bir Alexis sanchez ama iyi bir oyuncu alabilirdin o parayla neyse hayırlısı olsun diyelimSissoko transferi güzel
![]()
Şimdi gelsenize benden isteyeli ne zaman oldu![]()
burak abi öncelikle senin transferleri yorumlıyım dedimpedro hariç bence hepsi çok yerinde transferler ama fierroyu kesip o afrikalıyı oynatma ya
son olarak şampiyonluk şansına gelince beni biliyosun hep objektif oldum oyun başından beri o yüzden favorim yine cimbom
![]()
![]()
benzema hocam bütün transferlerin süper ama yerlileri artık fenere kaptırmayalım en azından sağ yada sol beki türk yapalımkaleci konusunda sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum ortasaha desen xelçuk hamit emre yerli olarak süper forvet hattı desen burak dumbia çok kaliteliler.şu üç gurbetçiyi oyuncuyuda sabırsızlıkla bekliyoruz onun dışında şampiyonluk bize bi adım daha yakın gibi kardeşim
![]()
Ekici çok iyi transfer.
kardeşim ne demek oyun gerçek hayat farketmez galatasaray aşkı başkadırgurbetçilerde hiç yok mu ya sağ bek bi iki alternatifin varsa resimlerini koy beraber karar verelim.mehmet ekicide süper amc mi oynatcan yoksa mc mi ?