Sayfa 720 / 896 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
21,571 ile 21,600 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Emenike İstanbul'da şeklinde söylentiler var.
    Başkan o haber yalan. En azından dün gece çıkan Emenike haberi yalan bizim twitterdaki çocuklar goy goy yapmışlar biraz, iş baya bi büyüdü. Milleti Yasir Kaya , Fatih Demirkol diye yediler, çoğu kişi inandı hatta bu isimler gerçektede açıklama yaptılar (: . İşin özü Emenike şimdilik yok gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Başkan o haber yalan. En azından dün gece çıkan Emenike haberi yalan bizim twitterdaki çocuklar goy goy yapmışlar biraz, iş baya bi büyüdü. Milleti Yasir Kaya , Fatih Demirkol diye yediler, çoğu kişi inandı hatta bu isimler gerçektede açıklama yaptılar (: . İşin özü Emenike şimdilik yok gibi.
    Twitter çıktı mertlik bozuldu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan oyuncular; Reyes,Ziegler,Belhanda,Eren Derdiyok,Mehmet Ekici,Demba Ba,Rolando,Valbuena,Diego.

Belhanda,hücum hattının çoğu bölgesinde oynayabilen bir oyuncu,alınsa çok faydalı olur. Onun dışında Sow'a alternatif olarak Eren'in adı geçiyor,hem de Türk vatandaşlığı var. Bu iki oyuncu dışında listede bir de Rolando faydalı olabilir bence. Diego sorunlu bir oyuncu zaten,hoca ile hiç anlaşabilecek bir tip değil. Reyes,Ziegler,Valbuena'ya da gerek yok gibi,belki kiralık olarak Ziegler düşünülebilir. Reyes artık 30 yaşına gelmiş,bu saatten sonra faydalı olmaz,Valbuena'yı alacağımıza dediğim gibi Belhanda daha iyi olur. Defansta sıkıntı var,Rolando oraya ilaç gibi gelir,Yobo daha önceki 2 senede verdiği güveni veremiyor. Eğer çift forvete döneceksek de -ki sanmıyorum ben- Demba Ba çok faydalı olacaktır Sow ile birlikte.

Özet olarak; Stoper'e Rolando,Alex'in mevkisine Belhanda,alternatif forvete de Eren alınmalı bana göre. Sol bek'e alternatif olarak da Ziegler iyi olur,Hasan Ali çok maça çıktığı için fiziksel olarak yorgun düşüyor,Caner'den de verim alamıyoruz Sol Bek'te.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Transfer için adı geçen forvet isimleri çok komik. Eren Derdiyok daha bu sene transfer oldu Hoffenheim 15 milyondan aşağı istemez, Zarate çok pahalı ve sorunlu, Emenike ben ihtimal vermiyorum Türkiye'ye döneceğine ki adamın mahkemede davası devam ediyorken böyle bir risk almaz ve Spartak en az 15 milyon ister. Loic Remy zannedildiği gibi iyi bir futbolcu değil bence, çok istikrarsız ve pahalı Marsilya en az 12-13 milyon ister bu adam için. Remy FB karşısında bile rezalet oynamıştı (Ne kadar kötü defansımız olduğunu herkes biliyor). LLorente komedisinden bahsetiyorum bile.

Basında adı geçen futbolculardan bana mantıklı gelen trasnfer isimleri Nobre (Takımı müsade etmedi), Sercan Sararer (Şu an en mantıklı trasnfer olarak duruyor).

Mbiwa 3 yıldır basında adı geçiyor ben geliceğine ihtimal vermiyorum olursa çok büyük başarı olur, Valbuena da aynı şekilde takıma yeni katılmış bir adam Marsilya devre arasında bırakmaz. Rolando sezon başından beri top oynamıyor, adam takıma alışana kadar lig biter.
    Last edited by himone : 30.Aralık.2012 at 00:30

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ziegler ile anlaşıldı. Ne gerek vardı pek anlayamıyorum. Sol bekinde iyi alternatifi olan tek lig takımı biz olduk sanırım. Bu biraz fazla lüks.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ziegler ile anlaşıldı. Ne gerek vardı pek anlayamıyorum. Sol bekinde iyi alternatifi olan tek lig takımı biz olduk sanırım. Bu biraz fazla lüks.
    Ben öyle bi haber göremedim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Ben öyle bi haber göremedim
    Maalesef ben de öyle biliyorum. Maalesef diyorum da, kendisini sevmediğimden değil. Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hem de yabancı, sınır azalacak seneye.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Maalesef ben de öyle biliyorum. Maalesef diyorum da, kendisini sevmediğimden değil. Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hem de yabancı, sınır azalacak seneye.
    Kiralanırsa sorun olmaz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lig TV'yi izlemediyseniz görmemişsinizdir. Eren'in fiyatı da; 5.5 Milyon Euro'ya almışlar sene başı,şimdi 5 Milyon Euro istiyorlar.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Lig TV'yi izlemediyseniz görmemişsinizdir. Eren'in fiyatı da; 5.5 Milyon Euro'ya almışlar sene başı,şimdi 5 Milyon Euro istiyorlar.
    İzlemedim ama 5 milyon euro istiyorlarsa yeni aldıkları adam için kesin bir sorunu vardır. Bence yedek forvet için 5 milyon fazla 3 milyon idealidir ve gerektiğinde Kuyt forvet oynayabilir.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Garip olanı orta saha transferi yok. 2 defans 1 kanat 1 forvet transferi ne alaka. Takım formsuz kanat dolu bir tane daha eklemenin ne anlamı var. Ziegler transferine sevinmeyen arkadaşlar bence haksız, tamam iyi bir futbolcu olduğunu ben de düşünmüyorum ama bu gidişle Hasan Ali ilk sezonunda son kullanma tarihine ulaşacak kesin 1 alternatif gerekli. Haberdeki sadece stoperler iyi transfer olur. Mbiwa'nın geleceğini zannetmiyorum, Rolando da bu sene top oynamamış birisi yani hazır olana kadar lig biter.

Kısacası haberde verile transferlerden hiçbirisi Fener'e daha iyi top oynatmaz, takımda hiçbir değişiklik olmaz.

Bizim ninja abiden ses seda yok

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Transfer için adı geçen forvet isimleri çok komik. Eren Derdiyok daha bu sene transfer oldu Hoffenheim 15 milyondan aşağı istemez, Zarate çok pahalı ve sorunlu, Emenike ben ihtimal vermiyorum Türkiye'ye döneceğine ki adamın mahkemede davası devam ediyorken böyle bir risk almaz ve Spartak en az 15 milyon ister. Loic Remy zannedildiği gibi iyi bir futbolcu değil bence, çok istikrarsız ve pahalı Marsilya en az 12-13 milyon ister bu adam için. Remy FB karşısında bile rezalet oynamıştı (Ne kadar kötü defansımız olduğunu herkes biliyor). LLorente komedisinden bahsetiyorum bile.

Basında adı geçen futbolculardan bana mantıklı gelen trasnfer isimleri Nobre (Takımı müsade etmedi), Sercan Sararer (Şu an en mantıklı trasnfer olarak duruyor), Mbiwa 3 yıldır basında adı geçiyor ben geliceğine ihtimal vermiyorum olursa çok büyük başarı olur, Valbuena da aynı şekilde takıma yeni katılmış bir adam Marsilya devre arasında bırakmaz. Rolando sezon başından beri top oynamıyor, adam takıma alışana kadar lig biter.
    o kadar adam mantıksız geldi de sene başında sene sonu kontratı bitceği halde başkanı anca 40 m € ya satarız dediği ve sezon içinde kulübüyle kontrat imzalayan mbiwia mı mantıklı geldi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bizim ninja abiden ses seda yok
    Her seferinde ileri tarihe uzatıyor Dün akşam açıklıcaktı bugun öğleden sonra dedi şimdi de yeni yılda açıklıcakmış
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Moussa Sowdan Demba ba'ya : demba ba demba baaaaaaaa!! Masha allah

Şu adamı bize getir başkan

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    o kadar adam mantıksız geldi de sene başında sene sonu kontratı bitceği halde başkanı anca 40 m € ya satarız dediği ve sezon içinde kulübüyle kontrat imzalayan mbiwia mı mantıklı geldi ?
    Zaten orada "geleceğine inanmıyorum, gelirse büyük başarı olur" cümlesi var. Dikkat etmemişsin demekki. Cümleye yanlışlıkla virgül ile devam ettiğim için o şekilde anlaşılmış. Orayı nokta ile sonlandırılmış ve farklı bir cümleye geçilmiş gibi düşün. Zaten ben de gerekli düzenlemeyi yaptım.

Krasic'i Gönderip Yerine Adam Gibi Bir 10 Numara Oyun Kurucu Alırsa Fener Ligde İbreler Değişir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.

Senad Ok

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.

Senad Ok
    Bu transferin resmi bir açıklama olmadan gerçekleştiğine inanmam , sezon başı bunu çok yaşadık çünkü.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2 yıldız isimle anlaşılmış sinan engin açıklıycakmış beyaz tv de

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ziegler geldi diye biliyorum bende?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ziegler'e ne gerek vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hasan Ali'nin adam gibi bir yedeği yoktu adam sakatlansa ya da yorulsa oynayacak adam yoktu.

Ziegler iyi transfer böyle hırslı oyuncular olsun yedek klübesinde sorun değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sercan gelicekse stoch gitsin rus takımları bi 9 10 verir

Kaka ile anlaştık bence artı bide ereni aldık mı bu iş biter.Belki bide kiralık defans oyuncusu olabilir ben zieglerin alınacağını hiç düşünmüyorum

Kaka gelirse formasını alırım çok net

Nesil
    2006

Seneye yabancı sınırlaması iyice belirgin olacak bir ligde Zieglere ne gerek vardı. Geçen yıl değişilmezi olan Ziegler yedek kalmayı kabul edecek mi merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Sercan gelicekse stoch gitsin rus takımları bi 9 10 verir

Kaka ile anlaştık bence artı bide ereni aldık mı bu iş biter.Belki bide kiralık defans oyuncusu olabilir ben zieglerin alınacağını hiç düşünmüyorum

Kaka gelirse formasını alırım çok net
    Kaka gelirse benim neler yapabileceğimi söylememe gerek yok sanırım

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kiralık gelir Ziegler.

ziegler yedek kalır sıkıntı yaratmaz o karekterde bi oyuncu değil

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Reyes adı sıkca anılıyor ters köşe olabiliriz ancak Reyes alınırsa cidden çok saçma olur ve sadece rakibi gaza getirme transferi olur yapılacak espriler ile..

Böyle saçma işlere gerek yok madem yaşlı birini alacaksın git Kaka'yı al ne bileyim Lampard al.(Chelsea satmak istiyor)

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Transfer konusunda tek dilegim 1 hafta icinde bitsin son güne kalmasın su transferler en sevmedigim şey.

Mesaj Yetkileri