Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 278 sonuç

Konu: Eintracht Frankfurt yeniden Şampiyonlar Liginde | 2.Sezon |

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Bu arada Transfer önerilerinizi bekliyorum güzel bir shortlist oluşturursunuz artık bana

Ayrıca biraz Alman uyruklu oyunculara yöneleceğim yabancı sayısı çok arttı takımda yetenekli Alman gençler toplayacağım biraz..
    Alman diyorsan Fürth'de sağ açık olarak Felix Klaus var gelişime açık bir oyuncu Pescara kariyerimde almıştım kendisini bakmanızı tavsiye ederim.
    Birde alman liginde pek taktik tutturanı görmedim sizin maaşallahınız var, zahmet olmazsa fikir vermesi açısından detaylı bir resim koyma imkanınız varmı?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abi çok başarılı geçirmişsin sezonu tebrik ederim. Avrupa'da iş yapabilmek için çok sağlam kadro kurman lazım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Leon Goretzka (B.Dortmund kapmış)
    Zimmerman (Bulamadım)
    Mattia destro (Hala Çok istiyor sözleşmesi bitmek üzere)
    Felix Klaus (Gözlemcilerimiz izliyor hala Fürt'de fakat bu sezon çok az forma şansı bulmuş )

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Alman diyorsan Fürth'de sağ açık olarak Felix Klaus var gelişime açık bir oyuncu Pescara kariyerimde almıştım kendisini bakmanızı tavsiye ederim.
    Birde alman liginde pek taktik tutturanı görmedim sizin maaşallahınız var, zahmet olmazsa fikir vermesi açısından detaylı bir resim koyma imkanınız varmı?
    Bir kaç farklı taktik denedim hazır taktiklerden ilk maçlarda AMC pozisyonundaki oyuncum sakatlandı.Alternatifi de yoktu. Bu taktiğe geçtim çok başarılı sonuçlar aldım.Daha sonra da bozmadım taktiği bu taktikle geçirdik sezonun 3/4 lük kısmını. Gayet memnunum şuan..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Abi çok başarılı geçirmişsin sezonu tebrik ederim. Avrupa'da iş yapabilmek için çok sağlam kadro kurman lazım.
    Sağolasın Çoşkuncum.. Açıkçası takımı çok bozmamak istiyorum bir iki nokta transfer ve kulübeyi güçlendirmek amacım şuan ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arrow Lig Analizi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default E.Frankfurt Analiz

GOLLER

ASIST

MAÇ SAYISI

PAS BAŞARI ORANI

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper sezon oldu güzel transferler bekliyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Thumbs up E.frankfurt Kare As

Bütün sezon tüm takımın çok az süre alan oyuncuların dahil katkısı büyük ve önemli bizim için ama 4 isim var ki bunlar bu sezon takımımıza en çok fayda sağlayan isimler.Bu oyuncuları biraz olsun ayırmak istiyorum.

1 NUMARA

VADIM DEMIDOV

26 yaşındaki Norveçli oyuncu biz göreve gelmeden kısa bir süre önce R.Sociedad takımından Frankfurt'a transfer olmuş ilk sezonunda bu kadar damga vurması bizim için büyük şans.Defansımızda adeta sigorta görevi üstlendi.33 maçta formayı en iyi şekilde taşıdı.Onun oynamadığı bir kaç maç ciddi anlamda sıkıntı çektik.Bu arada bu sezon benim takıma getirdiğim OKORE ile de uyumlu bir ikili oluşturdu.Oyuncu bunların yanında 1 gol ve 1 asistle de katkı sağladı.

2 NUMARA

SEBASTIAN RODE

22 yaşındaki orta saha oyuncumuz takımımızın en pahalı oyuncuları listesinde başları çekiyor.Offenbach ta yetişen Rode 3 sezondur bizde fakat en büyük sükseyi bu sezon gerçekleştirdi.32 maç ilk 11 de görev alan oyuncu 4 gol 14 asist ile çok büyük bir katkı yaptı ligi 3.sırada bitirmemize.Oyuncu tam bir BOXTOBOX orta saha oyuncusu.Oyunu çift yönlü oynayabilen Sebastian'ın çabukluğu ve hızı sayesinde orta sahadaki tüm boşlukları doldurarak takımımızın rahat bir nefes almasını sağladı.Onun enerjisi ile bir çok maçta orta sahayı alınca ister istemez maçı da aldık.Bence Almanya'nın yeni Bastian Schweinsteiger'i kesinlikle Rode.

3 NUMARA

MARTIN LANIG

Yine biz göreve gelmeden kısa bir süre önce Köln takımından takasla gelen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu Kariyerindeki en başarılı yılını bu sene geçirdi.Bazı oyuncular vardır yedek iken 1-2 maç şans verirsiniz sakatlıklardan formsuzluklardan dolayı o kişi formayı bir alır ve bir daha bırakmaz Lanig işte öyle bir oyuncu.Formayı resmen askıdan tırnaklarıyla kazıya kazıya aldı ve bir daha kulübeye dahi uğramadı.Lanig bu sezon yüreğini koydu ortaya tam tabiriyle.33 maç oynayan oyuncu 6 gol 5 asist ve 3 kez de maçın adamı seçildi.Orta sahanın ortasında olmasına rağmen süpriz golleriyle tanıdık kendisini.Takımın sezon öncesi en önemli oyuncusu olarak gösterilen Alexander Meier'i resmen kulübeye hapsetti.Sebastian Rode ile birlikte Orta Sahamızı rakiplere kabus haline getirdi.Biz bu seneki bu başarıyı Orta Sahamızda çok ama çok etkili olmamıza borçluyuz.

4 NUMARA

SEBASTIAN JUNG

22 yaşındaki oyuncu altyapımızın ürünü. Sağ bek pozisyonunda oynayan S.Jung 11 sezondur E.Frankfurt takımında ve 17 yaşından beri Profesyonel takımda forma şansı buluyor.Son üç sezondur takımımızda 33 maç ortalamasıyla oynuyor.Bu sezonda SağBek pozisyonunda defansif katkılarının yanında sık sık ta çizgiden bindirmeleriyle 8 asist yaparak 3 tanede önemli gol kazandırdı.O da bence ilerleyen yıllarda Almanya takımında P.Lahm'ın boşluğunu rahatlıkla dolduracaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Süper sezon oldu güzel transferler bekliyoruz.
    Biraz ağır gidicez hazırlık dönemi ve transfer döneminde acele edip hata yapmak istemiyorum açıkçası

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Bundesliga 2

AltLig'den de Union Berlin ve Köln takımları Bundesliga'ya yükseliyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Köln'ün çıkmasına çok sevindim.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Köln'ün çıkmasına çok sevindim.
    Neden ki ???

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arrow Bundesliga Ödüller

YILIN MENEJERİ

YILIN FUTBOLCUSU

YILIN GOL KRALI

YILIN KALECİSİ

YILIN SAVUNMA OYUNCUSU

YILIN ORTASAHA OYUNCUSU

YILIN GOLCÜSÜ

YILIN TAKIMI

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Post İngiltere ve İtalya

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eski Bayern Münih Efsanesini Futbol Direktörlüğü görevine getirdik.

Bir başka Bayern Münihliyi de Antrenör olarak aldık.Jancker i hatırlarsınız çoğunuz

Takımımıza Taktik yönden destek verecek kişi ise bu sezon Wolfgang Schellenberg

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Alman Futbol Gazetesi 2012-2013 sezonunun değerlendirmesini yapmış !!!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Müthiş sezon geçirmiştik zaten,antrenörler falan güzel.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arrow Ses getirecek bir isim !!!

Transferde Bomba'yı patlatıyoruz.Sözleşmesi 6 gün sonra sona erecek MATTIO DESTRO Eintracht Frankfurt'ta.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Destro çok iyi transfer

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Exclamation Kar Açıklıyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Destro çok iyi transfer
    3 forvetimiz oldu. Üçüde Şahane

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default İlgilendiğimiz İsimler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Elia değil de Ramirez ve Stanciu ' yu al derim abi. Özellikle Stanciu çok iyi oynuyor geliştikçe. Destro da mükemmel olmuş, çok iş yapar.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Elia değil de Ramirez ve Stanciu ' yu al derim abi. Özellikle Stanciu çok iyi oynuyor geliştikçe. Destro da mükemmel olmuş, çok iş yapar.
    Maaşları karşılayamıyoruz kardeşim büyük isimlerin

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Bonservissiz Aslanlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sammir de iyi transfer abi. Dinamo Zagreb'te kullanmıştım, umarım iyi verim alırsın.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Sammir de iyi transfer abi. Dinamo Zagreb'te kullanmıştım, umarım iyi verim alırsın.
    Sercan Sararer ile Nicuşor Stanciu arasında seçim yapıcam Stanciu daha hesaplı ???

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Stanciu daha mantıklı transfer olur abi. Sercan da iyi verim aldığım bir oyuncu ama ekonomik açıdan Stanciu.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Stanciu daha iyi olur

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri