Slm arkadaslar

Gercekten yamayi yapan arkadaslara saygilarimi gönderiyorum hersey cok iyi cok güzel olmus. Tabi yapan arkadaslar baya bi remek harcamis görunuo.. Herkes genelde bu topicte yamanin kurulmadigi veya calismadigi hakkinda bilgi vermis. Fakat calistiran arkadaslarda herhangi bisey yazmamislar.. Benim gördügüm bazi cevirilerde ve bazi bölgelerde hatalar var.. Bunlari gün gectikce ve kesfettikce yazmaya gayret edicem..

1- Takimin ana taktik menusunde --> Ev Sahibi Verilerine veya Konuk Takim Verilerine tikladiginizda ilk ust sutunda yazan veri isimilerinin bir cogu gorunmemekte tahmini sorun kisaltmalarin uzunlugu sorun yaratmakta...
2- Bu hem cok dikkatimi cekti hemde baya guldurdu beni.. Mesela futbolcu 3 gun sakatlandi yamada su sekilde cikiyor. Su oyuncu 3 gunler(days) sakat. Tabi ingilizceden direkt ceviri oldugunda bu tip sorunlar olabiliyo.
3- Bu sorunda <takim komutlarinda> Yaraticilik Serbestligi Olarak yazilmis.. Fakat bu yazi uzun oldugu icin alt satira tasmakta aynen 1 deki sorun buradada var...

Ilk gözüme carpanlar bunlardi bildirmek istedim. Amacim elestirmek degil yeni versionun mukemmle olmasini saglamak...

Saygilarimla