1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Threaded View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @Önder HOCA

Aynen,Emre Çolak'a katılıyorum.Çok şişirilmiş.Kendinden beklenmeyecek performans sergiliyor benim kariyerlerimde ne Selçuk,ne Hamit ne de Amrabat onun kadar skora etki edemiyor.

Galatasaray'ın gerçekte Şampiyonlar Ligi'nde durumu belli mi şu an ? Tamam çeyrek final ötesi büyük iyimserlik olur ancak siz zaten kararınızı vermişsiniz,yapamazlar,imkansız,olmaz.Hadi kabul ettik,Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir gerçek dışı olaylar dizisi oluyor.Benim oyunumda Arsenal Barcelona'yı 9-2 yendi.Bana göre Barcelona'nın bir takımdan 3 gol yiyip yenilmesi bile imkansız gelirken,9-2 yenilmesi oyunun bütün amacını alıp götürüyor.Kendi yaptığınız maçınıza bakın,bu oyunun yapay zekası sapıtmış durumda.Bir kariyerde Beşiktaş küme düşerken bir kariyerde ligde açık ara fark ile şampiyon oluyor.
    Hala anlaşamıyoruz bence ciddi bir iletişim sorunumuz var bu konuda. GS şampiyonlar ligini kesinlikle alamaz demiyoruz çok zor, mucize olur diyoruz. Yani GS bir veya 2 oyunda bu kupayı alsa normal karşılnabilir, zaten önceki oyunlarda da böyle sürprizler oluyordu. Ama bu durum çok fazla oluyor insanlar da buna karşı çıkıyor. Eğer birçok kişi bunu yaşıyorsa GS abartılmış demektir.

Yukarıda perpetua Fatih Terim'i Real Madrid'in başına koymuş, orada da Real almış kupayı, eğer GS kupayı Fatih Terim sayesinde alıyorsa burada iki türlü sonuç çıkıyor 1- oyunda 4-4-2 yenilmez taktik, 2- Fatih Terim abartılmış. Bence 2. seçenek GS takımının abartılmasından daha kötü. Önceki mesajlarımda bununla alakası yoktur diye düşünüyodum çünkü hiç mantıklı gelmiyordu ama şimdi inanmaya başladım sorun GS'ın şişirilmesi değil 4-4-2 ve Fatih Terim'in şişirilmesiymiş. Ama şöyle bir durum da var ilk senesinde GS ile şampiyonlar ligini alan birçok arkadaş var bu durumda 4-4-2 devreye giriyor. Morinho'nun GS da başarısız olması da şunu gösteriyorki 4-2-3-1 bu oyunda işe yaramaz.
    Last edited by meddah : 02.Ocak.2013 at 03:18

Mesaj Yetkileri