Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Sant Andreu'nun önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında akıbeti ne olur?

Voters
94. You may not vote on this poll
  • 3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır

31 32.98%
  • 5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır

10 10.64%
  • Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez

15 15.96%
  • 10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır

14 14.89%
  • Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez

8 8.51%
  • Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.

16 17.02%
1 ile 30 arası toplam 2029 sonuç

Konu: Sant Andreu" olarak yazılır; "Başarı öyküsü" olarak okunur! (7.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by dasman View Post
    nannar hocam özellikle 13.2.1 versiyonu ile gözlemlediğim kadarı oyun ortadan ziyade kanatlara binmiş durumda..maalesef ben 100 orta ile buldugum gol miktarını rakip nerdeyse her kanata inişinde atıyor anlamış değilim. Bu hususta size danışmak istedim oyunu rakip alana yıkıyoruz ve sadece top ceviriyoruz sağlam kanat organizasyonu yada forvetimin karşı karşıya kaldıgı pozisyon pek hatırlamıyorum bu 2 hususta neler yapabilirim acaba ?
    Quote Originally Posted by dasman View Post
    Bi kaç sorum daha genişlik-pas-tempo ayarı vede dr-dl-amr-aml oyuncularının kanatlar için nereden ve nereye orta açması gerektiği belki yanlışı burada yapıyorumdur..kısa pas-düşük tempo-dar alan yada geniş alan-direk pas-yüksek tempo ki bunu ipuclarındanda görüyoruz..bazen geniş alan düsük tempo ve kısa pasla muazzam işler cıkıyor tesadüf mü çözemedim bu konuyla ilgili bi rehber var mı hali hazırda hocam ?

Biraz gerçekçi düşünmek lazım.Ben de forumda bu konuda serzenişleri okudum ama benim oyunlarda rakipler sizin dediğiniz gibi sürekli kanattan gelmiyorlar bana karşı. Ben FM oynarken hep gerçekçi düşünerek kendi oyun sistemlerim üzerine yoğunlaşıyorum.Rakip sonraki mesele.İlerde net gol fırsatı içinse oyun içinde herkesin dogru yerlerde olması lazım. kaleye en yakın bölgede ceza alanına 2- 3 oyuncunun girmiş ya da giriyor olması lazım. mesela 3 SC ile oynarken 3'üde "serbets oyuncu (ing. trequart...) " rolündeyse hiçbiri ceza alanına pek girmez ama şuna da dikkat etmek lazım,ilerde ceza alanına girenlere pas çıkaracak oyuncu rolleri de lazım. dar ya da geniş alan biraz da sizin oyun sistemi ve rollerinizle alakalı. kanatları kullanıyorsanız daha geniş ve tempolu, göbekten gidiyorsanız daha dar alanda oynamak lazım. kısa pas kontrollü oyunda, direk pas atak ve kontra oyunda işinize yarayacaktır

Mesaj Yetkileri