Formu düşük oyuncularla tek tek görüşmeler yapıyorum getafe maçından önce...
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Formu düşük oyuncularla tek tek görüşmeler yapıyorum getafe maçından önce...
Biraz gerçekçi düşünmek lazım.Ben de forumda bu konuda serzenişleri okudum ama benim oyunlarda rakipler sizin dediğiniz gibi sürekli kanattan gelmiyorlar bana karşı. Ben FM oynarken hep gerçekçi düşünerek kendi oyun sistemlerim üzerine yoğunlaşıyorum.Rakip sonraki mesele.İlerde net gol fırsatı içinse oyun içinde herkesin dogru yerlerde olması lazım. kaleye en yakın bölgede ceza alanına 2- 3 oyuncunun girmiş ya da giriyor olması lazım. mesela 3 SC ile oynarken 3'üde "serbets oyuncu (ing. trequart...) " rolündeyse hiçbiri ceza alanına pek girmezama şuna da dikkat etmek lazım,ilerde ceza alanına girenlere pas çıkaracak oyuncu rolleri de lazım. dar ya da geniş alan biraz da sizin oyun sistemi ve rollerinizle alakalı. kanatları kullanıyorsanız daha geniş ve tempolu, göbekten gidiyorsanız daha dar alanda oynamak lazım. kısa pas kontrollü oyunda, direk pas atak ve kontra oyunda işinize yarayacaktır
Hocam çok tşk ediyorum haklısınız önce kendimizi düşünmeliyiz fakat oyunu rakiple oynadıgımız icin ve bu fm serisinde tek bir taktikle tüm sezon hatta tek maç bile geçirilmiyor cok gercekci ve bir o kadar zor olmus maç icinde santranc oyamak (: ama kanatları düzelttigim an olay biticek normal takımla basarı elde edebilsem kücük takım alıcam ama daha normali basarılı kılamıyoruz (:
Özellikle Padalino,Sanz ve Schepers yani yeni oyuncular fırçayı yedi benden formsuzluktan ötürü ama bakalım maça nasıl yansıyacak![]()
KAPTAN RESİTALE DEVAM EDİYOR!
Oyun kurucumuz olmasına rağmen hem asist yapıyor hem de golleriyle kaptan bize hayat veriyor...
3-3'ün rövanşında Betis deplasmanına gidiyoruz...Tur için galibiyet lazım.
Kaleci Casto'dan hiç memnun değilim.İyice kovaya döndü. Betis maçında da ilk dakikada golü yedik. Serbest kalecilerden bir kaleci bakacagım ama kayıt için bir oyuncuyu serbest bırakmam gerekebilir..
Takımda kaleci dışında herkes iyi oynadı.Bu maçı ve turu kesinlikle hak etmiştik ama Casto sağolsun rakibin 1 net pozisyonu olan maçta 2 gol yemeyi başardı.
![]()
Kalecimden çok şikayetçiyim ama maaş bütçem yok ki yeni birini alayım.Casto form tutarsa hücum hattı iyi çalışıyor...
M'Passi son maçlarda form tutmuş durumda.Hem skor olarak katkı yapıyor,hem de iyi oynuyor
![]()
Arkadaş üzerine de vursalar adam iyie almaya başladı her şutu.Bu da gol
![]()
Profili nasıl ki hocam? Yaşlı maşlı ama tecrübeli oyuncu bulmak en iyisi o zaman.
Profili gayet iyiİyi bir kaleci ile kazanacagımız maçlar bunlar
Sene sonunda 2 tane genç alacagım,biri kaleye diğeri yedeğe. 2 sene kaybederiz belki ama mecburen böyle bir hamle lazım..
![]()
biraz ara verdikten sonra çalışan kadroya bir bakacagım. 19 yaş altı antrenör kadrosunu çok şişirmişiz. bazı antrenörleri as takıma çekeceğim. kaliteli gencimiz yok şu anda nasıl olsa...
As takımın ve genç takımın antrenör görevlerini dağıttık.As takıma bazı takviyeler için çalışmalara başladım.Çalışan kadrosunu en iyi hale getireceğim bu sezon..
As takım
19 yaş altı
![]()
Hocam baktım sizin toplantılar işe yarıyor. Bizim takım son haftalarda berabere kalıyor ben de bir toplantı yapayım iyi olsunlar dedim. Oyunculara formunuz yeterli değil şampiyon olacak kapasitedeyiz biraz gayret dedim. Sonuç: iyi tepki veren yokŞ kötü tepki veren 11 kişi.
ayrıca sizden esinlenerek asimetrik bir taktik yapalım dedik dc-dc-dr-dl ...dmr-mcl-mr..amrc-aml..sc seklinde bir diziliş seçtik..Başaramadık. Sezon içerisinde olunca eski taktiğe dönmek zorunda kaldık.Bizimkisi biraz acemice oldu. yetrli yerli oyuncu olmayınca istediğimiz oyuncuları sahaya süremedik..
![]()
Hocam başarılar. Yeni bir efsane daha yaratmışsın.![]()
TariboWest
Antrenör ve fizyoterapist kadromuzda artık kuübün vizyonuna uymayan çalışanlarla yollarımızı ayırdık... La Liga'da kalıcı olacaksak çalışan kadromuzu da ona göre şekillendirmeliyiz..
Hocam sevgiler. Bayadır okuyorum bu kariyeri ama yeni yazar oldum. Bir selam vereyim dedim. Hocam alt ligin efsane santraforu Bacary ve senin baş belası sağ bek Chapi nerelerde? Bir de önliberon vardı zenci ilk sezondan beri duran onu da yolladın mı bu sezon?
Malaga ile oynuyoruz..
Schepers direk kırmızı gördü ama nedenini anlayamadım![]()
Cezaya itiraz ettim ama bir şey çıkar mı bilemiyorum.Hakem ne gördü tam anlayamadım çünkü.Biz hücumdayken durduk yere kırmızıı çekiverdiNeyse ,yenilmedik en azından.Ligde orta sıralara kurulduk ama alt sıralarla çok puan farkı yok.
![]()
Çalışan kadromuzu tamamladık.Artık 2-3 yıl bu kadro bu işi götürür hayırlısıyla.Gelecek sezon para transfere fazla para harcamayıp alt yapıya yatırım yapma konusunu görüşeceğim yönetimle. İnşallah olur da biraz da kaliteli gençler çıkar.
![]()