Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Sant Andreu'nun önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında akıbeti ne olur?

Voters
94. You may not vote on this poll
  • 3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır

31 32.98%
  • 5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır

10 10.64%
  • Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez

15 15.96%
  • 10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır

14 14.89%
  • Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez

8 8.51%
  • Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.

16 17.02%
Sayfa 36 / 68 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 2029 sonuç

Konu: Sant Andreu" olarak yazılır; "Başarı öyküsü" olarak okunur! (7.Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Formu düşük oyuncularla tek tek görüşmeler yapıyorum getafe maçından önce...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by dasman View Post
    nannar hocam özellikle 13.2.1 versiyonu ile gözlemlediğim kadarı oyun ortadan ziyade kanatlara binmiş durumda..maalesef ben 100 orta ile buldugum gol miktarını rakip nerdeyse her kanata inişinde atıyor anlamış değilim. Bu hususta size danışmak istedim oyunu rakip alana yıkıyoruz ve sadece top ceviriyoruz sağlam kanat organizasyonu yada forvetimin karşı karşıya kaldıgı pozisyon pek hatırlamıyorum bu 2 hususta neler yapabilirim acaba ?
    Quote Originally Posted by dasman View Post
    Bi kaç sorum daha genişlik-pas-tempo ayarı vede dr-dl-amr-aml oyuncularının kanatlar için nereden ve nereye orta açması gerektiği belki yanlışı burada yapıyorumdur..kısa pas-düşük tempo-dar alan yada geniş alan-direk pas-yüksek tempo ki bunu ipuclarındanda görüyoruz..bazen geniş alan düsük tempo ve kısa pasla muazzam işler cıkıyor tesadüf mü çözemedim bu konuyla ilgili bi rehber var mı hali hazırda hocam ?

Biraz gerçekçi düşünmek lazım.Ben de forumda bu konuda serzenişleri okudum ama benim oyunlarda rakipler sizin dediğiniz gibi sürekli kanattan gelmiyorlar bana karşı. Ben FM oynarken hep gerçekçi düşünerek kendi oyun sistemlerim üzerine yoğunlaşıyorum.Rakip sonraki mesele.İlerde net gol fırsatı içinse oyun içinde herkesin dogru yerlerde olması lazım. kaleye en yakın bölgede ceza alanına 2- 3 oyuncunun girmiş ya da giriyor olması lazım. mesela 3 SC ile oynarken 3'üde "serbets oyuncu (ing. trequart...) " rolündeyse hiçbiri ceza alanına pek girmez ama şuna da dikkat etmek lazım,ilerde ceza alanına girenlere pas çıkaracak oyuncu rolleri de lazım. dar ya da geniş alan biraz da sizin oyun sistemi ve rollerinizle alakalı. kanatları kullanıyorsanız daha geniş ve tempolu, göbekten gidiyorsanız daha dar alanda oynamak lazım. kısa pas kontrollü oyunda, direk pas atak ve kontra oyunda işinize yarayacaktır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hocam çok tşk ediyorum haklısınız önce kendimizi düşünmeliyiz fakat oyunu rakiple oynadıgımız icin ve bu fm serisinde tek bir taktikle tüm sezon hatta tek maç bile geçirilmiyor cok gercekci ve bir o kadar zor olmus maç icinde santranc oyamak (: ama kanatları düzelttigim an olay biticek normal takımla basarı elde edebilsem kücük takım alıcam ama daha normali basarılı kılamıyoruz (:

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Özellikle Padalino,Sanz ve Schepers yani yeni oyuncular fırçayı yedi benden formsuzluktan ötürü ama bakalım maça nasıl yansıyacak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KAPTAN RESİTALE DEVAM EDİYOR!

Oyun kurucumuz olmasına rağmen hem asist yapıyor hem de golleriyle kaptan bize hayat veriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3-3'ün rövanşında Betis deplasmanına gidiyoruz...Tur için galibiyet lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kaleci Casto'dan hiç memnun değilim.İyice kovaya döndü. Betis maçında da ilk dakikada golü yedik. Serbest kalecilerden bir kaleci bakacagım ama kayıt için bir oyuncuyu serbest bırakmam gerekebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Takımda kaleci dışında herkes iyi oynadı.Bu maçı ve turu kesinlikle hak etmiştik ama Casto sağolsun rakibin 1 net pozisyonu olan maçta 2 gol yemeyi başardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kalecimden çok şikayetçiyim ama maaş bütçem yok ki yeni birini alayım.Casto form tutarsa hücum hattı iyi çalışıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

M'Passi son maçlarda form tutmuş durumda.Hem skor olarak katkı yapıyor,hem de iyi oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaş üzerine de vursalar adam iyie almaya başladı her şutu.Bu da gol

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Arkadaş üzerine de vursalar adam iyie almaya başladı her şutu.Bu da gol

Yok artık !

Profili nasıl ki hocam? Yaşlı maşlı ama tecrübeli oyuncu bulmak en iyisi o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Profili gayet iyi İyi bir kaleci ile kazanacagımız maçlar bunlar Sene sonunda 2 tane genç alacagım,biri kaleye diğeri yedeğe. 2 sene kaybederiz belki ama mecburen böyle bir hamle lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

biraz ara verdikten sonra çalışan kadroya bir bakacagım. 19 yaş altı antrenör kadrosunu çok şişirmişiz. bazı antrenörleri as takıma çekeceğim. kaliteli gencimiz yok şu anda nasıl olsa...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

As takımın ve genç takımın antrenör görevlerini dağıttık.As takıma bazı takviyeler için çalışmalara başladım.Çalışan kadrosunu en iyi hale getireceğim bu sezon..

As takım

19 yaş altı

Hocam baktım sizin toplantılar işe yarıyor. Bizim takım son haftalarda berabere kalıyor ben de bir toplantı yapayım iyi olsunlar dedim. Oyunculara formunuz yeterli değil şampiyon olacak kapasitedeyiz biraz gayret dedim. Sonuç: iyi tepki veren yokŞ kötü tepki veren 11 kişi.

ayrıca sizden esinlenerek asimetrik bir taktik yapalım dedik dc-dc-dr-dl ...dmr-mcl-mr..amrc-aml..sc seklinde bir diziliş seçtik..Başaramadık. Sezon içerisinde olunca eski taktiğe dönmek zorunda kaldık. Bizimkisi biraz acemice oldu. yetrli yerli oyuncu olmayınca istediğimiz oyuncuları sahaya süremedik..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hocam başarılar. Yeni bir efsane daha yaratmışsın.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Antrenör ve fizyoterapist kadromuzda artık kuübün vizyonuna uymayan çalışanlarla yollarımızı ayırdık... La Liga'da kalıcı olacaksak çalışan kadromuzu da ona göre şekillendirmeliyiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ultrafanatik View Post
    Hocam baktım sizin toplantılar işe yarıyor. Bizim takım son haftalarda berabere kalıyor ben de bir toplantı yapayım iyi olsunlar dedim. Oyunculara formunuz yeterli değil şampiyon olacak kapasitedeyiz biraz gayret dedim. Sonuç: iyi tepki veren yokŞ kötü tepki veren 11 kişi.

ayrıca sizden esinlenerek asimetrik bir taktik yapalım dedik dc-dc-dr-dl ...dmr-mcl-mr..amrc-aml..sc seklinde bir diziliş seçtik..Başaramadık. Sezon içerisinde olunca eski taktiğe dönmek zorunda kaldık. Bizimkisi biraz acemice oldu. yetrli yerli oyuncu olmayınca istediğimiz oyuncuları sahaya süremedik..
    Bu işler planlı programlı olmalı.Öyle sezon ortasında ha deyince değiştirilmez

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Hocam başarılar. Yeni bir efsane daha yaratmışsın.
    teşekkürler...estafurullah...

23. Default

Hocam sevgiler. Bayadır okuyorum bu kariyeri ama yeni yazar oldum. Bir selam vereyim dedim. Hocam alt ligin efsane santraforu Bacary ve senin baş belası sağ bek Chapi nerelerde? Bir de önliberon vardı zenci ilk sezondan beri duran onu da yolladın mı bu sezon?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Malaga ile oynuyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Hocam sevgiler. Bayadır okuyorum bu kariyeri ama yeni yazar oldum. Bir selam vereyim dedim. Hocam alt ligin efsane santraforu Bacary ve senin baş belası sağ bek Chapi nerelerde? Bir de önliberon vardı zenci ilk sezondan beri duran onu da yolladın mı bu sezon?
    Bacary La Liga'da Murcia'da oynuyor...

Chapi biz kovaladığımızda 25 yaşındaydı ve o yaşta emekli olmuş takım bulamayınca Zaten belliydi ondan futbolcu olmayacağı

Ön libero Mahamat'tan bahsediyorsun sanırım, 190 bin €'ya Lemans'a verdim onu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Schepers direk kırmızı gördü ama nedenini anlayamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Cezaya itiraz ettim ama bir şey çıkar mı bilemiyorum.Hakem ne gördü tam anlayamadım çünkü.Biz hücumdayken durduk yere kırmızıı çekiverdi Neyse ,yenilmedik en azından.Ligde orta sıralara kurulduk ama alt sıralarla çok puan farkı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Çalışan kadromuzu tamamladık.Artık 2-3 yıl bu kadro bu işi götürür hayırlısıyla.Gelecek sezon para transfere fazla para harcamayıp alt yapıya yatırım yapma konusunu görüşeceğim yönetimle. İnşallah olur da biraz da kaliteli gençler çıkar.

Sayfa 36 / 68 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Mesaj Yetkileri