Sayfa 884 / 1204 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
26,491 ile 26,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@nannar
    aynen riera sol bekte oynadığı için bizimde o mevkide balta veya çağlara göz aşınalığımız olduğu için o kadar iyi geliyo dün şampiyonlar ligi maçlarımızın özeti olan ntvspor programını izledim riera en az 2 gol yedirmiş he geçen seneye göre iyi ama oraya carlinhos andre santos veya artık başka bi solbek alırsak riera yı açıkta oynatmak zorunda kalırız ki o zamanda geçen seneden çok farklı olucağını zannetmiyorum zaten solbekte oynayan veya yedekte , tribünde durucak oyuncuya senelik 3 m € vericek seviyeye gelmedi daha

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben şahsen Andre Santos'un Riera'dan pek bir farkı olacağını zannetmiyorum ama Carlinhos konusunda bir şey diyemem izlemedim canlı olarak çünkü.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Andre Santos takıma gelirse her maç bir hata yapar ve gol yersiniz. Santos şu an inanılmaz formsuz ve kendine gelmesi çok uzun sürer. Fenerbahçe'de de aynı şekilde 3-4 ayda zor form tutuyordu adam. Ve defansif anlamda çok iyi bir oyuncu değildi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Andre Santos takıma gelirse her maç bir hata yapar ve gol yersiniz. Santos şu an inanılmaz formsuz ve kendine gelmesi çok uzun sürer. Fenerbahçe'de de aynı şekilde 3-4 ayda zor form tutuyordu adam. Ve defansif anlamda çok iyi bir oyuncu değildi zaten.
    Aynen, rezil bir sezon geçiriyor fena kazık yeriz bu transfer gerçekleşirse. Ara transferde alınacak adam değil zaten Andre Santos.

Riera bence şu anki Santos'tan daha iyi ancak formda bir Santos'a kimse hayır demez.
    Burak

Nesil
    2007

Normalde sol bek gerekiyor ama başka mevkiler daha ciddi bir şekilde bağırıyor. Bütün yamaları kapamaya çalışırsak o yamalar kötü kumaşlarla kapanmaya çalışılır ve genelde dikiş tutmaz. Onun yerine, AMC mevki benim aklıma yatan, kaliteli ŞL'de oynayabilecek bir ismi kadromuza katmalıyız parası neyse verip.

Daha sonra eğer harcanacak paramız kalırsa stoper bölgesine bir iyi transfer daha gerekli ŞL'de oynayabilecek.

Bunlar Türk olursa lig içinde süper olur. Ancak Türk yaratıcı oyuncu bir tek Arda var. Onu da bugün olmaya kalksak gelmek ister mi bir, ikincisi 12 milyona bırakmazlar Stoper olarak gurbetçiler gelirse iyi olabilir.

Bu iki bölgeye ciddi transfer yaparsak takım toparlanır diye düşünüyorum az biraz olsun. Zaten ŞL'de final oynayacak halimiz yok Schalke'yi geçsek amenna. Tutup onlarca milyonu devre arasında harcayacak ekonomik durumumuz olduğunu da düşünmüyorum. Yeterli olur bence elimizdeki kadro. Yazın da bir sol bek, elimizdekileri gereksizleri çıkarırız, mecburi Türk transferler yaparız. Olur biter. ŞL'ye katılıp yine bir ikinci tur oynasak da fena olmaz hani, olmazsa da canları sağ olsun. Uzun bir plan oldu gerçi ama

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Geçen sende ne isimler geçiyordu higuen,reyes,huntelaar, zarate ama necati gelmişti gene böyle bir durum olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben sadece bir forvetle kanat istiyorum bu takıma şu durumda bu takım bozulmasın daha fazla.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aman diyim Andre Santos falan gelmesin.Adam kovalamıyor o herif. Carlinhos'u FM'de Fluminense'yi yönettiğimden biliyorum sadece.Normal hayatta izlemedim. Avrupada yok mu arkadaş şöyle kelli felli 25-28 yaş arası bir sol bek ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aman diyim Andre Santos falan gelmesin.Adam kovalamıyor o herif. Carlinhos'u FM'de Fluminense'yi yönettiğimden biliyorum sadece.Normal hayatta izlemedim. Avrupada yok mu arkadaş şöyle kelli felli 25-28 yaş arası bir sol bek ?
    24 yaşında var, sol bekte görmek istediğim isim;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...ler_38073.html

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İsveçli martin ollsen mi ne vardı sol bekte. O adam süperdi.
    Ama bence önce bi AMC lazım.kesinlikle. Bernard ilaç olur bence Kanatta oynuyo hem 4-4-2 oynar hem 4-4-1-1 oynar adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    24 yaşında var, sol bekte görmek istediğim isim;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/martin-olsson/profil/spieler_38073.html
    haha, linki açmamıştım cevabı yazarken. güzel tesadüf olmuş bize ilaç olur tam bu.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Gökhan Süzen ismi dolaşıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya bu adam için çok para istiyorlar ya kendisi gitmek istemiyor yada iyi bir isim değil yoksa ingiltere liginde 6 senedir blackburnde oynuyor illaki çok talibi vardır ama alabilen yok yani türkiyeye gelebileceğine pek ihtimal vermiyorum

Zaragoza da Alper'i istiyormuş. 2,5m euro + bir sonraki satıştan %15 teklif sunmuşlar. Resmi teklif yapılmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Az para vermiş Zaragoza o paraya vermez Eskişehir Alper'i ama %15 satış iyimiş. Geliştirip kendini yüksek bir meblaya transfer olursa başka takıma iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2,5m euro Burda 5 milyon Euro diyorlardı.Bakalım yaşı genç gidebilir.Tabi bu tamamen kendini kendini geliştirmesine bağlı.Aynı kalırsa Türkiye'ye geri döner.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    ya bu adam için çok para istiyorlar ya kendisi gitmek istemiyor yada iyi bir isim değil yoksa ingiltere liginde 6 senedir blackburnde oynuyor illaki çok talibi vardır ama alabilen yok yani türkiyeye gelebileceğine pek ihtimal vermiyorum
    ingilterede 2. liginde oynayan bi oyuncu şampiyonlar liginde son 16 takım arasına kalmış bi takıma mı gelmicek ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Refik Arkan: "Devre arasinda cok büyük bir isim geliyor. Herkes hazir olsun."

Şöyle açıklama yapıyolar,sonra gelmeyince hayal kırıklığı oluşuyor.Yapmayın şu açıklamaları.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zorunlu Açıklama

Son günlerde yazılı ve görsel medyada Quaresma transferi ile ilgili olarak kulübümüzün girişimleri konusundaki çıkan haberlerin tamamı YANLIŞ bilgilere dayanmaktadır.

İsim teknik heyetimize seçenek olarak sunulduğunda, oyuncunun kalitesi tartışılmayacak olmasına rağmen transfer için hedef oyunculardan olmadığı bilgisi ilgili yönetim kurulu üyelerimize iletilmiştir. Bu sebeple konuyla ilgili Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile herhangi bir görüşme olmamıştır.

Gelecek oyuncu olarak ifade edilen Quaresma bilgisi ne kadar YANLIŞ ise karşılığında kulübümüzden ayrılacağı ifade edilen oyuncularımızın bilgileri de o derece YANLIŞTIR.

Galatasaray Spor Kulübü olarak, transfer döneminde kulübümüzün yüksek menfaatlerinin gereği şeffaf bir duruş sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

En derin saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

GSRAY / Profesyonel futbolcularımızdan Cristiano Marques Gomes'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir - KAP

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

SON DAKİKA: Profesyonel futbolcularımızdan Cristiano Marques Gomes'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pek çok kişinin aksine umutluydum kendisinden ama olmadı ne yazık ki.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Semih-Danny Avrupa'yı Gökhan Zan ligi götürücek öyle görünüyor.Ufi gelmesi form tutması baya zaman alır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cris ney la ? Tam bir fiyasko bana göre.
    İlk geldiği günden anlamıştık bu adamdan bir zıkkım olmayacağını. Olmadı da. Sevindim gitmesine.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O değilde haberi duyar duymaz aklıma Ömer Toprak geldi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir transfer olur stopere.Yoksa boş yere feshedilmez.Yarım sezon daha oynardı sorun olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gönderilmesi iyi oldu.Onun yerine gökhan oynasa daha çok verim alırdık diye düşünüyorum.Zaten Ujfa iyileşiyor yavaştan o gelir yerine.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ilk geldiğinde de sinir krizi geçirmiştim maçlarda da şaşırtmadı sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni stoper gelecekse de Türk olur herhalde, Ujfalusi dönecek, Dany var, 3 yabancı stoper lüks olur.

Mesaj Yetkileri