Sayfa 725 / 896 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
21,721 ile 21,750 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Daum Uefa'da 2.Turda oynadığı Kadro

Volkan Demirel
    Gökçek Vederson
    Bekir İrtegün
    Önder Turacı
    Deniz Barış
    Fabio Bilica
    Gökhan Gönül
    Emre Belözoğlu
    Alex de Souza
    Selçuk Şahin
    Daniel Güiza

Fenerbahce'nin Deplasmanda Mönchengladbach Oynadığı Kadro.

Volkan Demirel
    Egemen Korkmaz
    Hasan Ali Kaldırım
    Bekir İrtegün
    Gökhan Gönül
    Mehmet Topal
    Raul Meireles
    Cristian Baroni
    Caner Erkin
    Moussa Sow
    Dirk Kuyt

Yedekler

Mert Günok
    Joseph Yobo
    Miroslav Stoch
    Selçuk Şahin
    Milos Krasic
    Mehmet Topuz
    Semih Şentürk

Liele Maçında Santos,Özer,Lugona Yokmuş.Daum zamanındaki Kadroyla şu kadro arasında dağlar kadar kalite farkı var.Ama daum buna rağmen 2'tura cıkmıştı.

Aykut Kocaman Özer Hurmacı'dan yararlanamazken.Daum ondan fayda sağlıyordu.

Ayrıca Alıntı yaptığım yazıda.Kumaşlar tutmadı yazıyor.Bende ona göre bir cevap yazmıştım.

Umarım daha iyi acıklamışımdır.Aradaki Farkı.

Anlatmak istediğim Emenike-Enaromo'dan daha iyi bir santrofor.
    Elinde bütçe varken uğraşmayı sevmemesi Daum'un sorunu. Nobre'yi de arkadaşının tavsiyesi ile aldırmıştı.

Daum yönetime bırakırken Aykut Kocaman isim veriyor.

Aykut Kocaman'ın elindeki kadro havadan mı geldi? Bir çok oyuncu aldı geldiğinden beri.

Daum'u ilahlaştırmayı bırakın. Aldığı bazı oyuncuları hiç oynatmadığını, takımın sürekli yan pas yapmasını, oyuncuları kendi mevkileri dışında her mevkide oynatıp küstürmesini, sürekli savunma zaafiyeti yaşanmasını ne çabuk unuttunuz?

Daum elinde fırsat varken izleyip transfer yapmaz, elindeki ile en fazla verimi almaya çalışırdı. Transfer ihtiyacı ile hiç uğraşmazdı. Sadece arkadan atıp tutmayı biliyor. Koca kariyeri boyunca doğru düzgün bir sol beki olmadı Fenerbahçe'nin.

Unutmadan onun döneminde maaşlar yüzünden Tuncay ile Hoijdonk da kavga etmişti. Basına hiç yansımadı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Elinde bütçe varken uğraşmayı sevmemesi Daum'un sorunu. Nobre'yi de arkadaşının tavsiyesi ile aldırmıştı.

Aykut Kocaman'ın elindeki kadro havadan mı geldi? Bir çok oyuncu aldı geldiğinden beri.

Daum'u ilahlaştırmayı bırakın. Aldığı bazı oyuncuları hiç oynatmadığını, takımın sürekli yan pas yapmasını, oyuncuları kendi mevkileri dışında her mevkide oynatıp küstürmesini, sürekli savunma zaafiyeti yaşanmasını ne çabuk unuttunuz?

Daum elinde fırsat varken izleyip transfer yapmaz, elindeki ile en fazla verimi almaya çalışırdı. Transfer ihtiyacı ile hiç uğraşmazdı. Sadece arkadan atıp tutmayı biliyor. Koca kariyeri boyunca doğru düzgün bir sol beki olmadı Fenerbahçe'nin.

Unutmadan onun döneminde Tuncay ile Hoijdonk da kavga etmişti. Basına hiç yansımadı.
    umit ozat
    daum sayesinde sag ayaginin disiyla orta yapmayi ogrenmisti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emenike gelirse ikisinden biri sol kanatta oynar demedi demeyin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İkinci santrafor pasör olmalı ki çift santrafor oynayabilesin. Orta saha meziyetleri olmalı. Ayağında top tutan, topu taşıyan ve dağıtan, hızlı bir santrafor Sow'u tamamlar.

Emenike'yi özellikle istiyorum, çünkü Belhanda kanat da oynayabilir. Meireles de var pasör. Fizikli, güçlü, topla hızını kullanıp kateden hızlı bir santrafor Emenike ve son vuruşları çok iyi. Gayet teknik de bir çok o fizikteki santraforlara göre. Sow ile beraber çok pozisyonu zorlar, topu iyi kullanır. 3. bölgede ikisi de top saklar, daha fazla öne doğru gider Fenerbahçe'nin pas organizasyonu. Daha direkt futbol oynanabilir.

İstenildiği zaman da pas oyununa dönülüp eskisi gibi zaman eritilebilir. Kontraya dönülmüş olur maç içinde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Daum'u ilahlaştırmıyorum.Kimseyi ilah yapmak gibi bir niyetim yok.

Sadece aradaki farkı söylüyorum.Daum arkadaşına teşekkür etmek lazım o zaman.80 Maç 46 Gol atmış Nobre Süper Lig'de Fenerbahce formasıyla.

Aziz Yıldırım Aykut Kocaman arkasında durduğu kadar Daum'un arkasında Durdu mu ? Transfer yapmak için yönetim desteğiniz olması lazım.Daum Krasiç transferini yapmaya kalksa ? Aziz Yıldırım tepkisi ne olurdu acaba ? Bugün Krasiçe verdiğimiz para 10 Milyon Euro.20 Trilyon yapıyor Türk parası olarak hatta daha fazla ? Verim alabiliyormuyuz.Hayır

Sow Spartak Moskava macında Ofansif Sol Kanat Olarak oynadı Sow'un mevkisi orası mı ? Yani bu durum Daum'a has bir durum değilmiş herkes bir şey deniyor.

Koca kariyeri boyunca sol bek sıkıntımız oldu.Onun dışında akılda kalan başka bir mevki sıkıntımız oldu mu ? Daum o kadar para saçmazken.Elindeki kadroyla en iyisi yapmaya calışırken.Aykut Kocaman ile Fenerbahce'nin başına geldiği günden beri her bir şeyler eksik.Orta Saha Santrofor "SOL BEK" hep bir şeyler eksik.

Daum bu kadronun başında olsaydı cok farklı bir fenerbahce izlerdik.Benim Skorla ilgili bir takıntım yok.Fenerbahce yenmiş,yenilmiş benim umrumda değil.Benim derdim sahada oynanan futbol.Fenerbahce sahada top oynasın 5 yesin zerre kadar eleştirmem.Fenerbahce top oyanamıyor.Her maçı poziyonsuz kapatıyor.Kazandığı maçları bile zorlanıyorsa.Orda sıkıntı var demektir.

Tuncay ile Hoijdonk maaş sorunu yönetime has bir sorun.Onuda Daum çözecekse orda yönetimin işi ne ?
    Last edited by petrol_fb12 : 01.Ocak.2013 at 22:02

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İkinci santrafor pasör olmalı ki çift santrafor oynayabilesin. Orta saha meziyetleri olmalı. Ayağında top tutan, topu taşıyan ve dağıtan, hızlı bir santrafor Sow'u tamamlar.

Emenike'yi özellikle istiyorum, çünkü Belhanda kanat da oynayabilir. Meireles de var pasör. Fizikli, güçlü, topla hızını kullanıp kateden hızlı bir santrafor Emenike ve son vuruşları çok iyi. Gayet teknik de bir çok o fizikteki santraforlara göre. Sow ile beraber çok pozisyonu zorlar, topu iyi kullanır. 3. bölgede ikisi de top saklar, daha fazla öne doğru gider Fenerbahçe'nin pas organizasyonu. Daha direkt futbol oynanabilir.

İstenildiği zaman da pas oyununa dönülüp eskisi gibi zaman eritilebilir. Kontraya dönülmüş olur maç içinde.
    abi tamam fizik olarak çok üst düzey dripling tede problemi olduğunu düşünmüyorum ama bence yaratıcı bir adam değil öyle pas yapabilen bir adam da değildi at önüne gitsin bir adamdı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cengiz, Daum ile Aykut Kocaman arasındaki farkı söyleyebilir misin bana ?

Daum'u ben de beğenmezdim ama en azından bir futbol felsefesi vardı yana pas yaptırsa bile o yana pas mutlaka oluyordu, Galatasaray'a karşı 35 pas yaptırarak gol attırmış bir hoca kendisi, şuan Kocaman'ın 7/24 antrenmanlarda çalıştırıp da yaptıramadığı pas oyununu Fenerbahçe'ye kazandıran kişi de kendisi. Onun döneminde Fenerbahçe çok mu süperdi ? Tartışılır, en azından takım ne oynadığını biliyordu, bir amacı vardı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Cengiz, Daum ile Aykut Kocaman arasındaki farkı söyleyebilir misin bana ?

Daum'u ben de beğenmezdim ama en azından bir futbol felsefesi vardı yana pas yaptırsa bile o yana pas mutlaka oluyordu, Galatasaray'a karşı 35 pas yaptırarak gol attırmış bir hoca kendisi, şuan Kocaman'ın 7/24 antrenmanlarda çalıştırıp da yaptıramadığı pas oyununu Fenerbahçe'ye kazandıran kişi de kendisi. Onun döneminde Fenerbahçe çok mu süperdi ? Tartışılır, en azından takım ne oynadığını biliyordu, bir amacı vardı.
    Ben bunu 2.5 yıldır söylüyorum ve gerekirse 10 yıl daha söylerim Aykut ve Daum arasındaki fark birisinin antrenörleri dünya çapındaydı diğerininki bank asya'da bile işe yaramaz. Daum'un takımı hep güçlü, iyi pas yapan ve iyi şut çeken bir takımdı bunların hepsi de antremanla oluyor. Aykut'un takımı ise güçsüz, yavaş ve pas yapamayan bir takım bunlarda antrenör ile alakalı. Aykut takımın başındayken bir oyuncu bile kendini geliştiremedi ve oyuncular sürekli sakatlanyor. Daum zaamanında kimse sakatlanmazdı bizim takımda. Aykut Daum'un koçlarını getirsin takımın şekli değişir bence tabi antremanları ciddiye alması lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben bunu 2.5 yıldır söylüyorum ve gerekirse 10 yıl daha söylerim Aykut ve Daum arasındaki fark birisinin antrenörleri dünya çapındaydı diğerininki bank asya'da bile işe yaramaz. Daum'un takımı hep güçlü, iyi pas yapan ve iyi şut çeken bir takımdı bunların hepsi de antremanla oluyor. Aykut'un takımı ise güçsüz, yavaş ve pas yapamayan bir takım bunlarda antrenör ile alakalı. Aykut takımın başındayken bir oyuncu bile kendini geliştiremedi ve oyuncular sürekli sakatlanyor. Daum zaamanında kimse sakatlanmazdı bizim takımda. Aykut Daum'un koçlarını getirsin takımın şekli değişir bence tabi antremanları ciddiye alması lazım.
    Hocam tepkiler gelir şimdi sana Aykut dedin diye Ayrıca dediklerine harfiyen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Hocam tepkiler gelir şimdi sana Aykut dedin diye Ayrıca dediklerine harfiyen katılıyorum.
    Artık tepki koymuyoruz alıştık birbirimize.Nedenler ortada artık sorunları çözmeye uğraşıyoruz

Metin Diyadin.Aykut Kocaman'dan sonra Fenerbahce gelicek olan tek Türk Teknik Direktör.

Yabancı Olarak araştırmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum demeyin yahu, tamam Aykut Kocaman'ı eleştirin de, Daum demeyin ama. Ha o dönemde ben Daum'u tutardım, desteklerdim yine de ama eleştirileri de çok net hatırlıyorum hatta Zico'ya yapılanları bile, şimdi nedense onlar akla gelmiyor hiç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daum demeyin yahu, tamam Aykut Kocaman'ı eleştirin de, Daum demeyin ama. Ha o dönemde ben Daum'u tutardım, desteklerdim yine de ama eleştirileri de çok net hatırlıyorum hatta Zico'ya yapılanları bile, şimdi nedense onlar akla gelmiyor hiç.
    Kimse Daum demiyor merak etme. Ben yıllar önce Daum takımı şampiyon yaparken hep üzülürdüm yine rezalet futbol izlicez diye. İnan şampiyonluklar kursağımızda kalırdı. Daum konusunun açılması şöyle oldu bir arkadaş Aykut Kocaman'ı savunurken 2 yılda bir şampiyonluk 1 Türkiye kupası ve maç kazanma oranlarını söyleyerek eleştirilerin haksız olduğunu söyledi, biz de madem bu istatistiklere bakacaktık niye Daum'u gönderdik dedik. Yani FB taraftarı Aykut Kocaman'ı başarısız diye değil kötü futboldan dolayı eleştiriyor ve hatalarını bir türlü düzeltemiyor. FB Daum'u 8 maç üst üste kazandığı dönemde bile eleştirdi haksız mıydı? Şimdi Aykut'u da kötü futbol sebebiyle eleştiriyor haksız mı?

Bu arada transfer haberleri sayfası oldu Aykut Kocaman sayfası. Bu konuları artık sohbet alanında tartışalım burası gereksiz mesajlarla doldu. En büyük katkı sağlayanlardan biri de benim .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğerki Fenerbahce 4-4-2 Dönerse yapıcağı tek transfer Sol beke Özgür Çek'ten daha iyi bir yerli bek almak olur.

Çünkü Fenerbahce'nin kadro zenginliği ve kalitesi Türkiye'de hiç bir takımda yok.

Her sisteme uyan bir kadromuz var.Kuyt-Sow forveti cok rahat götürür.Yerli Forveti artık kendi altyapımızdan bir tane cıkarırız.Semihin yerine

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fenere asil lazim olan sneijder gibi yaratici ofansif ortasaha oyuncusudur.. ne meireles ne baroni ortasahada pasör görevini üstlenemez.. meireles öyle ofansif oynayan bir adam degil cok kosan pres yapan bir oyuncu ama hepsi bu kadar.. emenike ile belhanda gelse bile takimin oyununda birsey degismez sayet ortasahaya transfer olmazsa.. belhandayi gercekte izlemedim hakkinda yorum yapamam ama takimda krasic ve stoch gibi 2 tane kanat oyuncun var bunlardan yararlanamiyorsan ya bunlari göndereceksin öyle belhanda yi alacaksin yada sezon sonu göndereceksen belhandayi sezon sonu getireceksin.. yoksa 3 tane yabanci kanat oyuncusu gereksiz olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

belhanda ortasaha zaten ama kanatlarda da oynuyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eğerki Fenerbahce 4-4-2 Dönerse yapıcağı tek transfer Sol beke Özgür Çek'ten daha iyi bir yerli bek almak olur.

Çünkü Fenerbahce'nin kadro zenginliği ve kalitesi Türkiye'de hiç bir takımda yok.

Her sisteme uyan bir kadromuz var.Kuyt-Sow forveti cok rahat götürür.Yerli Forveti artık kendi altyapımızdan bir tane cıkarırız.Semihin yerine
    Yedek Sol bek transferine katiliyorum. Eger 4 4 2 oynayacaksak forvete de ihtiyac var kesinlikle. Oyle altyapidan gelen oyuncu gideremez o acigi. Suan Semih disinda o bolgede katki yapabilecek yedek oyuncumuz kalmadi.

4 3 3 de devam edersek, Sow,Kuyt,Semih bi sekilde idare ederiz.

He birde hangi diziliste oynarsak oynayalim ortasahaya transfer sart. Meireles sakatlaninca Selcuk'a kaliyoruz. Arada buyuk kalite farki olusuyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yedek Sol bek transferine katiliyorum. Eger 4 4 2 oynayacaksak forvete de ihtiyac var kesinlikle. Oyle altyapidan gelen oyuncu gideremez o acigi. Suan Semih disinda o bolgede katki yapabilecek yedek oyuncumuz kalmadi.

4 3 3 de devam edersek, Sow,Kuyt,Semih bi sekilde idare ederiz.

He birde hangi diziliste oynarsak oynayalim ortasahaya transfer sart. Meireles sakatlaninca Selcuk'a kaliyoruz. Arada buyuk kalite farki olusuyor
    Selçuk Süper Ligi götürür.Avrupa tecrübesi var aslında .Selçuk o kadar kötü topcu değil.Orta Saha'da en büyük özelliği top kesmesi.Pas yapamıyor.Oyunu yönlendiremiyor.Oyun zekası olarak gelişemedi bir türlü.

Miereles zaten cok üst düzey bir orta saha.Hani Süper Lig için cok fazla bir oyuncu.Onu fenerbahce Avrupa için transfer ettiğine inanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Selçuk Süper Ligi götürür.Avrupa tecrübesi var aslında .Selçuk o kadar kötü topcu değil.Orta Saha'da en büyük özelliği top kesmesi.Pas yapamıyor.Oyunu yönlendiremiyor.Oyun zekası olarak gelişemedi bir türlü.

Miereles zaten cok üst düzey bir orta saha.Hani Süper Lig için cok fazla bir oyuncu.Onu fenerbahce Avrupa için transfer ettiğine inanıyorum.
    Selcuk belki Topal'in yedegi olur. Meireles'le cok zit oyuncular. Meireles olmayinca ortasaha Selcuk+Topal'a kaliyor. Bu da ozellikle seyirci icin cinnet sebebi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fransa basınında haber çıkmış, Belhanda için Fenerbahçe teklif yapmış takımı pazarlığa 15 milyon eurodan başlamış.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fransa basınında haber çıkmış, Belhanda için Fenerbahçe teklif yapmış takımı pazarlığa 15 milyon eurodan başlamış.
    15 Mi ? Yuh artık 30 Trilyon para yapıyor.Hadi düşsün 10 gene 20 trilyon para yapıyor.Baltık ülkelerinden Afrika'da daha iyisini buluruz hemde daha ucuza ne yapmaya calışıyorlar anlam veremiyor.Yazık bu kadar paraya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

15 Mi ? Yuh artık 30 Trilyon para yapıyor.Hadi düşsün 10 gene 20 trilyon para yapıyor.Baltık ülkelerinden Afrika'da daha iyisini buluruz hemde daha ucuza ne yapmaya calışıyorlar anlam veremiyor.Yazık bu kadar paraya.
    belhanda'dan iyisini ya da hemen hemen aynısını kolayca bulabileceğinize inanıyorsanız bu işlerle ilgilenmenizi öneririm çok para kazanırsınız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    belhanda'dan iyisini ya da hemen hemen aynısını kolayca bulabileceğinize inanıyorsanız bu işlerle ilgilenmenizi öneririm çok para kazanırsınız.
    Sonuçta bu oyuncu bulunmaz bir hint kumaşı değil.Afrika'da orda burda bir tane muahkak bulunur.Ben oyuncunun kalitesine bir şey demiyorum verilen para cok yüksek.20 trilyon bugün az paramı.

Hoş bu sene Fenerbahce transfere 70 Trilyon harcadı.20 Trilyon koymaz yuvarlak 100 Trilyon yapmaya calışıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sonuçta bu oyuncu bulunmaz bir hint kumaşı değil.Afrika'da orda burda bir tane muahkak bulunur.Ben oyuncunun kalitesine bir şey demiyorum verilen para cok yüksek.20 trilyon bugün az paramı.

Hoş bu sene Fenerbahce transfere 70 Trilyon harcadı.20 Trilyon koymaz yuvarlak 100 Trilyon yapmaya calışıyorlar.
    dimi olmadı shelton la lua lua nın ne eksiği var

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Belhanda ile 12 Milyon € anlaştığı dönüyor ortalıkta.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Liverpool, Nuri Şahin'i kulübü Real Madrid'e geri gönderme niyetinde. (Sky Sports) Bizim takımlardan biri kiralasa iyi olmaz mı?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Liverpool, Nuri Şahin'i kulübü Real Madrid'e geri gönderme niyetinde. (Sky Sports) Bizim takımlardan biri kiralasa iyi olmaz mı?
    Nuri Şahin Galatasaraylı diye biliyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    dimi olmadı shelton la lua lua nın ne eksiği var

Benim için üzülme.Ben senin gibi avrupa topcusu-Lig topcusu ayrımı yapmıyorum.Oyuncu oyuncudur ha birinin kalitesi vardır birinin yoktur.O ayrı bir konu.Ona bir şey demem.Onun için GÖZLEMCİ diye bir kesim.Bu kişiler oyuncu araştırması yapar.Hoş bunlar ülkmizde fazla gelişmediği için senide anlamak lazım.Dalga geçtiğin takımın oyuncuları Fenerbahce-Galatasaray kendi evlerinde As Kadroların Avrupa'daki oynadıkları kadrolarla 3 tane salladılar.Hatırlatırım.Birde Shelton Galatasaray maçında oynamadı.Eleşteri yapıcaksan biraz mantığa dayalı olsun.Lütfen rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dortmund'a geri dönebilir Nuri.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Younes Belhanda için kulübü Montpellier 15 milyon euro istedi. (@GFNFrance)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Arkadaş cevabı vermiş zaten.

Belhanda nefis bir oyuncu yaşı falan da çok iyi. Verilecekse böyle adamlara verilsin..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri