Quote Originally Posted by capkin84 View Post
Vayy..Efsane geri dönmüş...Baştan sona okudum. Taktikler , analizler sonuçlar mükemmel hocam. Bizim aykut hoca biraz bişeyler öğrense ya senden : )))
Gerçekte bu kadar kolay değil bu işler. 2 yıldır Beden eğitimi öğretmeni arkadaşla beraber okul takımını gençler şampiyonasında yarı finalden öteye götüremedik Bizimki Rıdvan gibi zihinde yapmak bazı şeyleri...

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
İnşallah istediğimiz mevkilere ihtiyacımız olan mevkilere sağlam oyuncular alacağız ben küme düşeriz diye bekliyordum yani mücadelee ederiz küme için bekliyordum ama sonuç harika . .
Açıkcası ben de 14-17 arası bir sırada kalırız diyordum ama form tutunca takım,güzel sonuçlar aldık

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
Hocam süpersin maşallah.....

Benim oyunda çok fena moralim bozuldu

Ne güzel La Liga daki ilk sezonu düşmeden tamamladık ekonomiyi düze çıkarttık yeni stad inşasına başladık derken elimizdeki oyuncuları parayı bastıran aldı götürdü çok moralim bozuldu arkadaş
La Liga'ya çıktıgım anda ilk işim iyi oyuncularla 5 yıllık sözleşme uzatmak oldu Seneye bakalım neler olacak

Quote Originally Posted by furdun View Post
Helal olsun Hasan hocam sana gerçekten büyük bir gayret büyük bir emek veriyorsun kutlarım seni. Kariyerini başından sonuna kadar okudum gerçkten çok zevkli bir kariyer oluyor başarılarının devamını dilerim hocam seneye daha kaliteli bi kadro kurup üst sıralara çıkmanı bekliyoruz

Teşekkür ederim, inşallah