Carroll iyi olmuş favorim kendisi![]()
Carroll iyi olmuş favorim kendisi![]()
malatyAdana!
Eyvallah hocam.
Devamı gelecek.
Umarım öyle olur. Geçen sezon yönetimin ve taraftarın beklentilerini gerçekleştirdik ama benim bu takımdan beklentilerim çok farklı.
Aldık bakalım alternatif olarakFletcher formayı vermez gibi geliyor.
![]()
TariboWest
Liverpool'un yanında Swensea de şaşırdım açıkcası.
Bu arada verilen para ancak bu kadar iyi harcanırdı![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
liverpooldan 1-2 daha alaydın bir daha dönemesinler lige![]()
![]()
Sunderland 7 Oyuncuya Birden İmza Attırarak Tarihe Geçti ve Gövde Gösterisi Yaptı !
Andre Santos
Dedryck Boyata
Juan Sanchez Mino
Neuton
Marcelo Estigarribia
Camilo Zuniga
Adam Smith
Transfer Özeti
Geçen sene olduğu gibi bu sene de 4-3-3 dizilişiyle mücadele edeceğiz. Bu sene kadromuzun da kalitesiyle ve başkanın da isteğiyle hücum futbolu oynamaya çalışacağız. Eğer defansın önde olması sıkıntı yaratırsa takıma geçen sene olduğu gibi dengeli futbolla devam edeceğiz...
TariboWest
Carroll ve Joe allen'ı bizde. Lucas Leiva, Luis suarez, Martin Skrtel, Glen Johnson, Sebastian Coates gibi isimleri kaybettiler ama kadroları yine de iyi. Tahminim bu sezon geri dönerler.Gençleri kullanmaları kendi açılarından da iyi olacak. Gelişimlerini hızlandıracaklar.
TariboWest
Transferler çok iyi![]()
Avrupa olmamış, ama olsun transferler harika. Yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir kadro oluşmuş.
EPL 1-2-3-4-5. Hafta
EPL Puan Durumu
Capital One Cup 2. Tur
Demekki neymiş bilgisayar toplar gibi takım toplamayacakmışsın. Revizyon derken, kadro kalitesi derken çok kötü bir başlangıç yaptık. Takımla toplantı yaptım. Pozitif reaksiyon gösterdiler. Umarım bir an evvel toparlanırız. Kovulmazsam ben bu takıma güveniyorum...
TariboWest
S.a kardeşim.Foruma yeni kaydoldum.Kariyerini merakla takip ediyorum.Ayrıca Adam Johnson'un profilini paylaşabilir misin ?
Aynen kardesim şuan yeni bir kariyer açtım (Trabzonla) sezonun hemen başı konunun açılmasını bekliyorum yüklemek icin ama yerli oyuncu toplamak icin bi ton ugras sezona bi gir mersinden 4 yeDemekki neymiş bilgisayar toplar gibi takım toplamayacakmışsın. Revizyon derken, kadro kalitesi derken çok kötü bir başlangıç yaptık. Takımla toplantı yaptım. Pozitif reaksiyon gösterdiler. Umarım bir an evvel toparlanırız. Kovulmazsam ben bu takıma güveniyorum...![]()
Hocam biraz kötü baslamıs ama düzelir. Bu arada Göztepe kariyerimde Sunderland den teklif geldi , premier ligten düşmüş. sence ne yapayım , zevkli olurmu sunderland kariyeri?
SON DAKİKA !!!
Sunderland'in Capital One Cup 3. Turunda Burnley'e Elenmesinin Ardından Sunderland Karıştı !
Kaybedilen maçtan sonra Sunderland Başkanı Ellis Short ve Sunderland Menejeri Ümit Boğa'nın bir değerlendirme toplantısı yaptığı belirtildi. Ümit Boğa'nın başkana takımı düzlüğe çıkaracağını söylediği ve biraz zaman istediği başkanın ise taraftarın büyük baskısı var ne kadar dayanabilirim bilmiyorum dediği belirtildi. Alınacak bir kötü sonucun ardından Ümit Boğa'nın görevine son verilmesi beklenirken, yönetim ve taraftarın tavrı merakla bekleniyor...
TariboWest
Teşekkürler Vic Halom
Bu yönetim beni harcayacak gibi ya hayırlısı bakalım.
TariboWest
Capital One Cup 3. Tur
Burnley'e yenilerek kupaya erken veda ettik...
TariboWest
abi geçmiş olsun istersen istifa et...Kovulmaktan iyidir.
EPL 6-7. Hafta
Kötü performansımız devam ediyor. Taktikte biraz oynamalar yaptım. Artık kısa pas-dar alan-hızlı tempo oynayacağız. Direktiflerden gerekli yerleri de seçtim. Artık oyuna hükmeden taraf biz olacağız. Dizilişin ( 4-3-3 ) de buna uygun olması umutlandırıyor. Zaten yine sonuç çıkmazsa kovulacağım.
TariboWest
Sezon çok kötü başlamış, umarım kovulmazsın, zevkli gidiyordu.
Transferler iyi olmuş da takım neden böyle oldu acaba bi sıkıntı var ama bu kadar para harcadın geldiğin noktaya bak kardeşim baktın olmuyor istifa et![]()
malatyAdana!
EPL 8-9-10-11-12. Hafta
EPL Puan Durumu
Sonunda yeniden doğuşu gerçekleştirdik ve son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak alt sıralardan kurtulduk. Hem oyuncuların uyumu hem de yeni taktiksel anlayış takıma cuk oturdu gibi gözüküyor. Artık amacımız bu performansı devam ettirip seneye Avrupa arenasında boy göstermek...
TariboWest
Tam zamanında toparlanmışız.![]()