Verdiysen affolla da ben dizilişini merak ettim de. Ben de bi gazla NF aldım senin gibi.Bir türlü istediğimi beceremedim . Transfer yapmadım . İlk 2 hafta güzel geçti sonra ki 3 maçta 2şer gol yiyince şaşırdım.
Henri Lansbury nasıl bir oyuncu ? iyi midir? kendi kariyerimde alabilirim de sana bir sorayım dedim Kaan.
O yazdığın zamanda bu taktiği kullanıyordum.Deplasmanda diziliş böyle, evimdeyken Cox forvete çekiliyor ve fırsatçı golcü rolünü veriyorum.
![]()
2-3 günde bir maç koyan federasyona sövesim var arkadaş.Sakatlardan sonra elimizde oyuncu kalmadı.
Oyuncu performanslarını merak ediyorum acaba genel bi yayın yapabilirmisn ?
Bu kadar sık maç olması kötü olmuş.![]()
Nolito ve Guedioura'nın dönüşü direk kendini belli etti.En yakın rakibimizi de yenerek 1 maç eksiğimiz olmasına rağmen 2. ile aramızdaki farkı 8'e çıkardık.
Collins ve Lee Camp 6 Hafta Yok!
Baş Fizyoterapist Andrew Balderston, standart stoper Danny Collins'in antrenman esnasında acı verici biçimde bir burkulma sonucu ayak bileği bükülmesi problemi yaşadığını rapor etti.
Balderston, ayak bileği bükülmesi nedeni ile, tedavinin kulüp fizyoterapistleri tarafından yapılabileceği veya iğne tedavisi uygulanabileceği konusunda bilgilendilendiriyor.
Baş Fizyoterapist Andrew Balderston, Lee Camp'in antrenman esnasında uygunsuz bir biçimde dönmesiyle ayak bileği bükülmesi problemine maruz kaldığını raporladı.
Balderston, ayak bileği bükülmesi nedeni ile, tedavinin kulüp fizyoterapistleri tarafından yapılabileceği veya iğne tedavisi uygulanabileceği konusunda bilgilendilendiriyor.
Collins ve Camp, Nottm Forest doktorları tarafından tedavi edilecek.
Sakatlıklar düzelmek bilmiyor.Lee'nin yokluğunda taktik değişikliğine gittik daha defansif bir oyun oynuyoruz.Takım kötü gidiyor.Forvet yokluğunda gol de bulamıyoruz.
Ligin bitimine 2 hafta kaldı.Bu 2 haftada Bristol City ve Crystal Palace ile oynayacağız.
Nottm Forest Şampiyon !
Nottm Forest taraftarları Kaan Küçükyılmaz ile inanilmazı başarıp, npower Championship Ligi şampiyonluğu aldıklarından dolayı çok sevinçliler.
Taraftar gruplarının sözcüleri, Küçükyılmaz isminin en iyi menajerlerden biri olduğunu söylediler.
Nottingham Forest yönetimi, npower Championship Ligi turnuvasındaki galibiyetten ötürü mutlu olduklarını ve kulübe bu gururu yaşattığı için menajer Kaan Küçükyılmaz'a şükran duyduklarını açıkladılar.
Bu başarı karşısında çok şaşırdıklarını da sözlerine ekleyerek, Küçükyılmaz'in kulübe bu umulmadık başarıyı yaşatmasından ötürü teşekkür ettiler.
O'Neill, mucizeler yaratan Küçükyılmaz'ı övdü
Nottm Forest favori kişilerinden Martin O'Neill, bugünün kendisi ve taraftarlar için gurur verici bir gün olduğunu belirtti.
O'Neill, şu anda Premier Lig ekibi Sunderland takımını yönetiyor, sözlerine Kaan Küçükyılmaz adlı kişinin npower Championship Ligi organizasyonunu kazanarak büyük bir iş yaptığını belirterek ve Nottm Forest yönetiminin de öyle bir teknik direktöre sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyleyerek devam etti.
tebrikler, şampiyonluk güzel gelmiş, sakatlık makatlık dedik ama farkı baya açmışız![]()
Şampiyonluk süper oldu tebrikler.![]()
tebrikler . Bakalım transferler nasıl olacak.
Yorumlar için teşekkür ederim.Ligi gayet iyi bitirdik.Transfer dönemi yoğun geçicek umarım yönetim gerekli bütçeyi sağlar.
Crash dumps aldım bu sezon ilk defa halledebilirsem devam edicem.
![]()
Şimdilik geçti bakalım umarım bir daha almam.O kalan son iki maçımda aşağıdaki gibi sonuçlandı.
Sorunu çözmen güzel olmuş.![]()
Dün gece baya transfere kafa patlattım ama yine crash dumps aldım şimdi tekrar giriyorum eğer yine alırsam maalesef silicem kariyeri.
Şu ana kadar hala atmadı.Takım baştan aşağı değişti diyebilirim.Şampiyon takımı bozmak biraz kumar gibi oldu ama Premier Ligte o eski Nottm Forest ezilebilridi.
Mattia Destro
Marcelo Estigarribia
Miralem Sulejmani
Emiliano Viviano
transferler güzel. özellilkle daha iyi bir kaleci alman isabet olmuş
Hocam transferler çok çok iyi ,
transferler güzel gerçekten.Ben transfer hatası yaptım sıkıntı yaşıyorum sende öyle bir sorun olacağını sanmıyorum bol şanslar premier de
.
Transferler gayet güzel.![]()
Yorumlarınız için teşekkür ederim bu oyuncuların tamamı bonservis ödenmeden alınmıştır
Kevin Großkreutz - Porto'dan Kiralandı
Lorenzo De Silvestri - Fiorentina'dan Kiralandı
Tsepo Masilela - 850.000 sterlin karşılığında transfer edildi.
Simao Mate Junior - 85.000 sterlin karşılığında transfer edildi.
Gidenler
Transferlerin çok iyi,gidenlerden gele para çok iyi olmuş.![]()
Bir tane de stoper alarak transferi bitirmeyi düşünüyorum.