Kariyerimde yaklaşık 10 hafta ilerlediğim için transferlerden başlıyorum. Takıma dört önemli takviye yaptım. Parasal sorunların olmaması ve 48 ay ödeme seçeneğinin de sayesinde büyük yatırımlar yaptığımı söyleyebilirim. İşte bombalar !
Sanchez daha genç bir oyuncu. Gelecekte bize çok yardımı dokunacak. Ayrıca eksik olan sağ kanata da iyi bir oyuncu aldık. Taraftarları heyecanlandıran bir transfer oldu.
Premier Lig'de fırtına gibi esen kanat oyuncusu artık City forması giyecek. Geçtiğimiz yıl oynadığı İnter maçıyla birlikte hafızalara kazınan Bale'e Real Madrid, Manu ve City teklif yaptı. Tottenham oyuncuyu kadroda tutamayınca iş sadece oyuncuya önereceğimiz kontrata kaldı. Bizim teklifimizi kabul eden Bale artık Tottenham'ın değil bizim sol kanatımızda fırtına gibi esecek !
Fellaini ! Anlatmaya gerek yok, sizler onu tanıyorsunuz.
Henüz 20 yaşında. Barcelona ile giriştiğimiz transfer savaşından galip ayrılıyoruz. Geleceğin Buffon'u olarak lanse edilen genç eldiven City kalesinde görev alacak.
Transferler işte böyle. Bir çok genç yıldız adayını kiralık olarak diğer kulüplere verdik. Maaş bütçesinde yaklaşık 10.000.000 euro'luk bir zarar gözülüyor. Ancak bunu kapatabilecek bir arap sermayesinin olması moralleri yüksek tutmamıza yardım etti. Artık yavaş yavaş lige başlamanın zamanı geldi.