Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 132 arası toplam 132 sonuç

Konu: türkiye süper kupası

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by borakargici
    Maden not yoktu ve yeteniksizdi neden Belçika'da o kadar ödül aldı hazırlık maçlarından ve ilk maçtan oyuncuyu değerlendiremessin
    Süleyman Oulare ismini hatırlıyormusun

belçikada en iyi yabancı seçilmişti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ne kadar beşiktaşı sewmesemde yınede tbr.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

beşiktaşı kutluyorum.delgado çok iyi oynadı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bjk' iyi bir takım olmuş bireysel olarak ama hala bi uyum sorunu değil UÇURUM'u var.Gs ise ne biliyim çok tatsızdı ve çok kötü oynuyordu o geçen sene şampiyonluğu getiren hırs yoktu.Sahadaki tek hırs H.Şaş tı normal pozisyonlarda bile hakemle olmadık diyaloglara girdi.!Tüm Hazırlık maçlarını izledim Fb Bjk Gs ve TARAFSIZ olarak söylemek gerekirse Fb en iyi dönemi geçirdi ve en iyi takım , bjk bireysel yetenekte en iyi yani bireysel yetenek dersem klupte bulunan oyuncular bakımından , gs ise geçen senenin verdiği rahatlık ve boşluklar nedeniyle şimdilik yorum yapamayacağım bi takım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

5. Default

Galatasaray hiç tat vermedi transfer yapmassa bu sene çok zor geçeceğe benzior

bütün ilk tartışması silinmiştir

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

hakettik kazandık

Del Piero_10 Misafir

beşiktaş'ın bu gazla lige yine iyi başlamaması muhtemeldir.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

inşallah öyle olmaz

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    beşiktaş'ın bu gazla lige yine iyi başlamaması muhtemeldir.
    Neye dayanarak söylüyorsun bi kanıt göster tamam kötü başlıcaz dicez

Gerçekten bunu neye dayanarak söylediiğini merak ediyorum.. Eğer havaya girme ihtimallerini söyleyeceksen Tigana'nın böyle bir şeye imkan vermeyeceği kesindir.Ayrıca Delgado ilk defa bu kadar iyi oynadı.Gerçekten harikaydı birde 10. dakikadaki frikik gol olsaydı . Fahri çok iyi bir maç çıkardı bence.Ayrıca İbrahim Toraman'ı bu sene asist krallığında görersek hiç şaşırmayın . Çok fazla atağa çıktı.Dünkü maçta bence Tigana'nın beni en çok şaşırtan ve kızdıran hatası İbrahim A.'yı yedeğe çekmesiydi.Hadi diyelim Baki'ye güvendin.E peki Baki'nin maç boyunca olan performansınıda mı görmedin ? Galatasaray ile de ilgili yorum yapayım bari . Mehmet Güven hiç güven vermedi.. Tabi genç olduğu için bu çok normal. Acilen yerine bir oyuncu alınması lazım ve Sabri'nin yerine yeni transfer edilen oyuncunun oynaması.Ayrıca en çok sinirlendiğim olay ise Sabri ve Hasan'ın hakeme çok fazla kızması.Çok net bir ofsayt ama ofsayt değil diye hakemi dövecekler neredeyse..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sergenNn
    Gerçekten bunu neye dayanarak söylediiğini merak ediyorum.. Eğer havaya girme ihtimallerini söyleyeceksen Tigana'nın böyle bir şeye imkan vermeyeceği kesindir.Ayrıca Delgado ilk defa bu kadar iyi oynadı.Gerçekten harikaydı birde 10. dakikadaki frikik gol olsaydı . Fahri çok iyi bir maç çıkardı bence.Ayrıca İbrahim Toraman'ı bu sene asist krallığında görersek hiç şaşırmayın . Çok fazla atağa çıktı.Dünkü maçta bence Tigana'nın beni en çok şaşırtan ve kızdıran hatası İbrahim A.'yı yedeğe çekmesiydi.Hadi diyelim Baki'ye güvendin.E peki Baki'nin maç boyunca olan performansınıda mı görmedin ? Galatasaray ile de ilgili yorum yapayım bari . Mehmet Güven hiç güven vermedi.. Tabi genç olduğu için bu çok normal. Acilen yerine bir oyuncu alınması lazım ve Sabri'nin yerine yeni transfer edilen oyuncunun oynaması.Ayrıca en çok sinirlendiğim olay ise Sabri ve Hasan'ın hakeme çok fazla kızması.Çok net bir ofsayt ama ofsayt değil diye hakemi dövecekler neredeyse..
    ibrahim akını oynatacakmış tigana ama hakanın oynayacağını öğrenince daha defansif olan ibrahim üzülmez i oynatmış

ayrıca kim ne derse desin tigana çok iyi bir sistem oturtmuş takımda iyi oynuyor kanatlardan ortada gelmeye başladı yani ben bu sene beşiktaşdan umutluyum
    So what?
    Saike

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri