Hazırlık dönemi gayet iyi ve verimli geçmişti. Geçen sezonun son dönemiyle birlikte hazırlık döneminde de güzel bir ivmemiz vardı. Artık bu ivmeyi yeni sezona aktarmak kalmıştı.

Sezona Antalyaspor maçı ile başlıyorduk.

Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 1. Maç

Lige Antalya deplasmanında başlıyoruz. Geçen sezon acı puan kayıpları yaşatmıştı bana. Geçen sezonun intikamını almamız gerekiyordu. Ligdeki takımların itibar derecelerini karşılaştırdığımızda ligin en düşük itibarlı takımıydık. Hatta bir çok PTT 1.Lig takımından da aşağıdaydı. Bu yüzden maçlarda favori olmamız zor gözüküyor bu sezon

Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 2. Maç

Sırada Evimizde oynayacağımız Orduspor maçı vardı. Oranlar yakındı ve evimizde galibiyetle başlamak istiyorduk.

Maç saatinden önce yönetimden de Kombine bilet satışı ile ilgili açıklama gelmişti. Geçen sezonki performanstan sonra beklenmedik bir durum değildi bu. Geçen sezonla hemen hemen aynı miktarda kombine satılmıştı.

Maç Kadroları:

Maç Sonucu - İstatistikleri ve Yorumları

Ordu'yu evine puansız gönderiyorduk 2 golle. Lige 4 puanla güzel bir başlangıç yaptık. Bu sezon güzel geçeceğe benziyor.

Bu sefer deplasmanda Timsah Arena'ya gidiyorduk. Kesinlikle zor bir maç olacaktı ancak en azından 1 puanla dönmeyi hedefliyoruz.

Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 3. Maç

Bursaspor deplasmanında defansımızın ne kadar kötü olduğunu görmüş olduk. Ağır bir yenilgi aldık. Umut Koçin'in inanılmaz kötü performansı ile sol kanadımız adeta Bursaspor için otoban oldu.

Böylesine kötü bir defans performansından sonra takıma çok sinirlendim. Defans hatalar yapmış olabilirdi ancak orta saha'da defansa çok nadir yardım etmişti. Sıradaki Eskişehir maçında umarım uyarılarımı göz önüne almış olurlar.

Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 4. Maç

Maç Kadroları:

Maç Sonucu - İstatistikleri ve Yorumları

4 Maçta 7 puan topladık. Geçen sezon ilk yarıda topladığımız 13 puanın ardından; daha 4 maçta 7 puan toplamış olmak sanırım lige iyi bir başlangıç yaptığımızın göstergesi