Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Sant Andreu'nun önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarında akıbeti ne olur?

Voters
94. You may not vote on this poll
  • 3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır

31 32.98%
  • 5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır

10 10.64%
  • Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez

15 15.96%
  • 10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır

14 14.89%
  • Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez

8 8.51%
  • Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.

16 17.02%
1 ile 30 arası toplam 2029 sonuç

Konu: Sant Andreu" olarak yazılır; "Başarı öyküsü" olarak okunur! (7.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Özel şeylerden ziyade ben 19 yaş altı antrenörleri çok iyi seçmeye çalışıyorum.Şu anda alt yapıdaki antrenörler AS kadroda çalışanlardan iyi Bir de bu tarz oyunculara her sene mutlaka özel ders aldırmak lazım...
    Hocam ben ne zaman birine özel ders ayarlasam veya yardımcının tavsiyelerini dinlesem adam geliyor bundan öğrenebileceğim bir şey yok diyor. İki oyuncunun da morali bozuluyor ve saygınlığım azalıyor. Kişilik felan önemli tamam biliyorum ama bunu Xavi ile de denedim Lampard ile de. Kim bu isimlerle çalışmak istemez ? Şimdiye kadar hiçbir özel dersin yararını göremedim. Halbuki seçerken örnek profesyonel, hırslı gibi kişilikleri seçiyorum. Ha bazı özellikleri artmasına artıyor ama her iki oyuncu ile de aram bozuluyor bu sefer. Senin hiç başına gelmiyor mu böyle bir olay ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hocam peki özel ders bittiği zaman tekrardan başlatmamız mı gerek çünkü özel ders dediğiniz olayın belli bir süresi var , 3-5 ay galiba . Bu ne ya sanki özel ders alacak olan oğlum var gibi sormuşum, saatliği ne kadar
    tekrardan başlatmak lazım evet. farklı isimlerle de çalıştırabilirsin

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hocam ben ne zaman birine özel ders ayarlasam veya yardımcının tavsiyelerini dinlesem adam geliyor bundan öğrenebileceğim bir şey yok diyor. İki oyuncunun da morali bozuluyor ve saygınlığım azalıyor. Kişilik felan önemli tamam biliyorum ama bunu Xavi ile de denedim Lampard ile de. Kim bu isimlerle çalışmak istemez ? Şimdiye kadar hiçbir özel dersin yararını göremedim. Halbuki seçerken örnek profesyonel, hırslı gibi kişilikleri seçiyorum. Ha bazı özellikleri artmasına artıyor ama her iki oyuncu ile de aram bozuluyor bu sefer. Senin hiç başına gelmiyor mu böyle bir olay ?
    benim bir kez başıma geldi bu kariyerde Sebebi de belliydi aslında,satılığa koyduğum yaşlı oyuncudan ders vermesini isteyince gönlü olmadı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri