Anlıyorum ne demek istediğini ama sen benim ne demek istediğimi pek anlamadım.
Bu bilgiler ışığında bana Gs ve Fb facebook sayfalarının Barca'yı Manu'yu zamanında nasıul geçtiğini de açıklar mısın mesela?
Ayrıca kendin de söylemişsin o ülkelerin nufusu hiç bir şey değil ayrıca öyle gole oy verelim mantığı onlarda yoktur öyle. Internet kullanıcısı olsa bile çıkıp hadi beyler Stoch'u birinci yapıyoruz mantıgına sahip adamlar değiller. Sen bana wiki bilgileri veriyorsun ama ben hem Slovenya'ya gittim hem Slovakya'ya hem de Çek cumhuriyetine. Ayrıca diğer Slovak kökenli toplum Çek cum.dir. Onların da arası Yunanistan-Turkiye gibidir. Slovenya dediğin ülke Slav'dır bambaska bir ülke ve kültür o. Futbola ilgiisi de cok az olan bir ülkedir. Bu saydıgım ülkelerin hiç birinde inan bizdeki kadar yüklenelim mantığı yoktur. Umurlarında olmaz. Stoch Türk insanının yüklenmesiyle kazanmıştır bu ödülü ister inan ister inanma. Aynı durumu Hamit Altıntop'ta da yaşadık. Özellikle gurbetçi oylarıyla katlanan bir sanal oy verme potansiyelimiz var. Sadece tüm dünyadaki internet kullanıcısı Fenerbahceliler bile oy verse o 5 milyonu bile aşarlar. Çoğu kişinin eşine dostuna da oy verdirttiğini düşünürsen (slovakya'da bu tip şeyler olmaz) her türlü katlar yani.
Ayrıca evet milli takım konusunda birleşemiyoruz ama bu senin benim gibi has futbol fanatikleri için geçerli. Ben bir çok insan biliyorum ve tanıyorum hala sırf Turk takımı diye rakip takımı destekleyen ve rakip takımın oyuncusuna oy verecek olan. Sırf arkadası istedi diye bile veren var.
Ama bak ne diyorum bunları geçelim sadece Fenerbahceliler oy verse yine aşar.