Sayfa 733 / 896 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
21,961 ile 21,990 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Batalla gelirse derim ki neden Alex gitti?

belhnda hayırlı olsun beyler yarın en geç 2 güne açıklanır kaynagım cok saglam

Bu kaynağı çok sağlam olanlardan korkuyorum artık ben zaten
    Burak

Adam imzaları gözlerimle gördüm dedi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Benim de hiç inanasım gelmiyor üstüne alınma tabii.

Twitterda da herkes klüp başkanını tanıyor, herkesin kaynağı var. Diyeceksin ki şu şu adamdan duydum he tamam diyeceğiz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Benim kaynağım yok ama hiç şüphem yok Belhanda konusunda. gelecek o adam. oyuncu tamam dedi , başkanları fiyat arttırıyor. Aziz Başkan fiyatı kırmaya çalışıyor , kıramazsa da adamlara ne isterse verip getirir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Benim kaynağım yok ama hiç şüphem yok Belhanda konusunda. gelecek o adam. oyuncu tamam dedi , başkanları fiyat arttırıyor. Aziz Başkan fiyatı kırmaya çalışıyor , kıramazsa da adamlara ne isterse verip getirir
    Katılıyorum, öyle ya da böyle alacağız bence de.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bir haber aldım basında çıkan Belhanda haberinin üzerine Galatasaray ve diğer kulüpler fiyatı yükseltmiş ondan dolayı yalanlanmış transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bir haber aldım basında çıkan Belhanda haberinin üzerine Galatasaray ve diğer kulüpler fiyatı yükseltmiş ondan dolayı yalanlanmış transfer.
    Bu haberi aldığın kişi transfer olunca Galatasaray'ın elinden kaptık da der. Fenerbahçe ile ilgili her olayda illa ki biz çıkıyoruz, baydı artık.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu haberi aldığın kişi transfer olunca Galatasaray'ın elinden kaptık da der. Fenerbahçe ile ilgili her olayda illa ki biz çıkıyoruz, baydı artık.
    Çıkartıyoruz değil böyle birşeyin olması doğal bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bana da bir haber geldi bugün.%99 bitti deniyor Fransa'dan arkadaşımla konuştum.Belhanda bitmiş.Fransa defterini kapatmış kendisi.Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ben bu sözüme kefilim

"Belhanda Fenerbahçe'de"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yukardakini yazmamda ki amaç lütfen ordan burdan duyduğunuz şeyleri kaynak belirtmeden burda söylemeyin.İddaaname de geçen Şekip Bey in Tahir Kum'a ısmarlama Emenike haberi yaptırmasını hatırlarsınız.Böyle olaylar çok oluyor ülkemizde. 'Sen bunu rakip takıma gidiyor diye yazda bizde onların elinden almış gibi olalım' diye düşünerek kendini ilkokullu seviyesine indiren bir çok yöneticimiz var.Daha dikkatli olalım bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer zaten bitecek. Ben Fenerbahçe'li olsam rahat olurdum.

Oyuncu gelmeyecek olsa Hasan Kabze'yi Fenerbahçe'yi sormaz, Fenerbahçe'nin ilgisi zaten ortada. Kığılı'nın açıklaması hevesli görünmemek için, Montpellier başkanı da tam kurnaz, satmam demiyor zaten parama bakarım diyor. 1-2 güne kalmaz olur bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Montpellier başkanı deyince, sadece ben mi benzetiyorum acaba..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hocam ne yaptın çok iyimiş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Louis Nicollin, açıklamasında Belhanda için Fenerbahçe ile görüştüklerini doğrularken, "Bonservis için 15 milyon Euro istiyoruz. Ancak ödemede garanti konusunda sıkıntı var. Ben Türkleri severim ama Türk kulüplerine bu konuda güven olmuyor. Fenerbahçe'ye de öyle" dedi.

Belhanda'yı İspanyol, İngiliz, Alman kulüplerine satmayı tercih edeceğini dile getiren Nicollin, "Ama Fenerbahçe parayı peşin verecekse onlarla da anlaşırız. Aksi takdirde bir sorun olduğunda ben Michael Platini'ye gidip dert yanmak istemiyorum" diye konuştu.

Haberin Kaynağı :http://skorer.milliyet.com.tr/belhan...07/default.htm

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu çok ağır bir açıklama olmuş. Yazık çok yazık.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Montpellier başkanı deyince, sadece ben mi benzetiyorum acaba..

Altın mı bileklik ?

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bu çok ağır bir açıklama olmuş. Yazık çok yazık.
    Patavatsızlık etmiş.

Açıklansın şu iş de rahatlayalım artık ya.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Belkide dünyada bu konuda en sağlam takımlardan biridir Fenerbahçe, ne bir takıma ne bir oyuncuya ödemesini geçiktirdiğimizi duymadım..
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

su dunyada Belhandayi 15 milyon trink paraya alacak takim yok.. Alabilecek vardir ama alacak takim bulamazsiniz.. Baskanlari ucuyor resmen..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

su dunyada Belhandayi 15 milyon trink paraya alacak takim yok.. Alabilecek vardir ama alacak takim bulamazsiniz.. Baskanlari ucuyor resmen..
    Adam garantici oyuncunun kalitesi ortada 22 yaşında para uygun.Acıklamalar kendi içinde mantıklı.Uslup cok itici.Bence bu acıklamalarının en büyük nedeni Beşiktaş avrupa'ya para yüzünden alınmaması yaptı.Bu yüzden böyle konuşuyor.Birde sezon başında Bursaspor bir durumu vardı.Ondan güvenmiyor.

Bunu daha farklı bir uslupla dile geterebilirdi.Patavatsızlık etmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Adam garantici oyuncunun kalitesi ortada 22 yaşında para uygun.Acıklamalar kendi içinde mantıklı.Uslup cok itici.Bence bu acıklamalarının en büyük nedeni Beşiktaş avrupa'ya para yüzünden alınmaması yaptı.Bu yüzden böyle konuşuyor.Birde sezon başında Bursaspor bir durumu vardı.Ondan güvenmiyor.

Bunu daha farklı bir uslupla dile geterebilirdi.Patavatsızlık etmiş.
    Başka kulüplere çamur atarken, Fenerbahçe' nin şike davasının Avrupa'da duyulmuş olabileceğini de düşünmek lazım. O insanlar bitirme politikası, herkes Fener düşmanı o yüzden yapılıyor demiyor. Sadece davanın sebebine bakıyorlar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Teminat mektubu diye birşey duymamışlar galiba. Zor birşey değil FB önümüzdeki maçların hasılatını temlik ederek teminat mektubu alır ve Montpellier'e verir olay da bu şekilde çözülür. Adamın amacı FB'yi zor durumda bırakıp biraz daha para koparmak, ben söylediklerinden bunu anlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dünyada 10 milyon € üzerindeki bonservis bedelini pat diye ödeyecek kulüp kaldı mı yahu : ) Bizim ülkede belirtileri kısmen olsa da Avrupa'da (özellikle İtalya, İspanya, Portekiz ve batı ülkelerinde) ekonomik kriz diz boyu. Bundan en büyük darbeyi de borçları bulunan büyük kulüpler yedi. Durum böyleyken kimse (Arap-Rus sahipleri olan kulüpler dışında) yüksek meblağalı bonservis ücretlerini birden ödemez. Bir ödeme planı oluşturulur ve taksitle bu ödenir. Bana kalırsa Montpellier başkanı Beşiktaş'ın almış olduğu mevcut ceza yüzünden böyle bir açıklama yapmış. Fenerbahçeyle ne alışveriş'i bulunmuş da "Fenerbahçe de öyle" demiş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok uzattılar dün tottenhamın 12 milyonluk teklifini okumuştum bi yerden bu kadar uzatırlarsa bu iş yatar gibi duruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başka kulüplere çamur atarken, Fenerbahçe' nin şike davasının Avrupa'da duyulmuş olabileceğini de düşünmek lazım. O insanlar bitirme politikası, herkes Fener düşmanı o yüzden yapılıyor demiyor. Sadece davanın sebebine bakıyorlar.
    her ne kadar diğer arkadaşa da katılmıyor olsam , size de katılmıyorum , çünkü Fenerbahçe şike sürecindeki ekonomik zorluklarda bile fransa liginin en kaliteli golcülerinden birini devre arasında , yüksek bir bonservis verip getirebilmiş bir takım , bunu da unutmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    her ne kadar diğer arkadaşa da katılmıyor olsam , size de katılmıyorum , çünkü Fenerbahçe şike sürecindeki ekonomik zorluklarda bile fransa liginin en kaliteli golcülerinden birini devre arasında , yüksek bir bonservis verip getirebilmiş bir takım , bunu da unutmayın.
    Ben söylediğimi de savunmuyorum. Futbolcunun diğer takımlardan dolayı gelemeyeceğini düşünmekten önce kendi takımını sebep olarak görmek daha mantıklıdır. Ben buna örnek için söyledim. Bana kalırsa, Coşkun'un da söylediği gibi, adam patavatsızlık etmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben söylediğimi de savunmuyorum. Futbolcunun diğer takımlardan dolayı gelemeyeceğini düşünmekten önce kendi takımını sebep olarak görmek daha mantıklıdır. Ben buna örnek için söyledim. Bana kalırsa, Coşkun'un da söylediği gibi, adam patavatsızlık etmiştir.
    Fenerbahce'nin parasal konuda bir sıkıntı yokki ? Geçen sene beşiktaş para yüzünden alınmadı.Şike döneminde bile.Lille kulubüne 10 milyon Euro ödedik.Adam "TOK" satıcı olma avantajı elinde.Yani Nasredin hoca misali "PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR".Patavatsızlık etmiş gene söylüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tottenham'da o bölgede 4 oyuncu var. 5. oyuncuyu istemezler. Balon haber.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri