Batalla gelirse derim ki neden Alex gitti?
Batalla gelirse derim ki neden Alex gitti?
belhnda hayırlı olsun beyler yarın en geç 2 güne açıklanır kaynagım cok saglam![]()
Bu kaynağı çok sağlam olanlardan korkuyorum artık ben zaten![]()
Burak
Adam imzaları gözlerimle gördüm dedi
Benim de hiç inanasım gelmiyor üstüne alınma tabii.
Twitterda da herkes klüp başkanını tanıyor, herkesin kaynağı var. Diyeceksin ki şu şu adamdan duydum he tamam diyeceğiz.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benim kaynağım yok ama hiç şüphem yok Belhanda konusunda. gelecek o adam. oyuncu tamam dedi , başkanları fiyat arttırıyor. Aziz Başkan fiyatı kırmaya çalışıyor , kıramazsa da adamlara ne isterse verip getirir![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bir haber aldım basında çıkan Belhanda haberinin üzerine Galatasaray ve diğer kulüpler fiyatı yükseltmiş ondan dolayı yalanlanmış transfer.![]()
Ben bu sözüme kefilim
"Belhanda Fenerbahçe'de"
Yukardakini yazmamda ki amaç lütfen ordan burdan duyduğunuz şeyleri kaynak belirtmeden burda söylemeyin.İddaaname de geçen Şekip Bey in Tahir Kum'a ısmarlama Emenike haberi yaptırmasını hatırlarsınız.Böyle olaylar çok oluyor ülkemizde. 'Sen bunu rakip takıma gidiyor diye yazda bizde onların elinden almış gibi olalım' diye düşünerek kendini ilkokullu seviyesine indiren bir çok yöneticimiz var.Daha dikkatli olalım bu konuda.
Transfer zaten bitecek. Ben Fenerbahçe'li olsam rahat olurdum.
Oyuncu gelmeyecek olsa Hasan Kabze'yi Fenerbahçe'yi sormaz, Fenerbahçe'nin ilgisi zaten ortada. Kığılı'nın açıklaması hevesli görünmemek için, Montpellier başkanı da tam kurnaz, satmam demiyor zaten parama bakarım diyor. 1-2 güne kalmaz olur bu iş.
Montpellier başkanı deyince, sadece ben mi benzetiyorum acaba..
![]()
Hocam ne yaptın çok iyimiş![]()
Louis Nicollin, açıklamasında Belhanda için Fenerbahçe ile görüştüklerini doğrularken, "Bonservis için 15 milyon Euro istiyoruz. Ancak ödemede garanti konusunda sıkıntı var. Ben Türkleri severim ama Türk kulüplerine bu konuda güven olmuyor. Fenerbahçe'ye de öyle" dedi.
Belhanda'yı İspanyol, İngiliz, Alman kulüplerine satmayı tercih edeceğini dile getiren Nicollin, "Ama Fenerbahçe parayı peşin verecekse onlarla da anlaşırız. Aksi takdirde bir sorun olduğunda ben Michael Platini'ye gidip dert yanmak istemiyorum" diye konuştu.
Haberin Kaynağı :http://skorer.milliyet.com.tr/belhan...07/default.htm
Bu çok ağır bir açıklama olmuş. Yazık çok yazık.
Football is simple,but Football Manager is not
Belkide dünyada bu konuda en sağlam takımlardan biridir Fenerbahçe, ne bir takıma ne bir oyuncuya ödemesini geçiktirdiğimizi duymadım..
Burak
su dunyada Belhandayi 15 milyon trink paraya alacak takim yok.. Alabilecek vardir ama alacak takim bulamazsiniz.. Baskanlari ucuyor resmen..
Adam garantici oyuncunun kalitesi ortada 22 yaşında para uygun.Acıklamalar kendi içinde mantıklı.Uslup cok itici.Bence bu acıklamalarının en büyük nedeni Beşiktaş avrupa'ya para yüzünden alınmaması yaptı.Bu yüzden böyle konuşuyor.Birde sezon başında Bursaspor bir durumu vardı.Ondan güvenmiyor.
Bunu daha farklı bir uslupla dile geterebilirdi.Patavatsızlık etmiş.
Teminat mektubu diye birşey duymamışlar galiba. Zor birşey değil FB önümüzdeki maçların hasılatını temlik ederek teminat mektubu alır ve Montpellier'e verir olay da bu şekilde çözülür. Adamın amacı FB'yi zor durumda bırakıp biraz daha para koparmak, ben söylediklerinden bunu anlıyorum.
Dünyada 10 milyon € üzerindeki bonservis bedelini pat diye ödeyecek kulüp kaldı mı yahu : ) Bizim ülkede belirtileri kısmen olsa da Avrupa'da (özellikle İtalya, İspanya, Portekiz ve batı ülkelerinde) ekonomik kriz diz boyu. Bundan en büyük darbeyi de borçları bulunan büyük kulüpler yedi. Durum böyleyken kimse (Arap-Rus sahipleri olan kulüpler dışında) yüksek meblağalı bonservis ücretlerini birden ödemez. Bir ödeme planı oluşturulur ve taksitle bu ödenir. Bana kalırsa Montpellier başkanı Beşiktaş'ın almış olduğu mevcut ceza yüzünden böyle bir açıklama yapmış. Fenerbahçeyle ne alışveriş'i bulunmuş da "Fenerbahçe de öyle" demiş.
...
çok uzattılar dün tottenhamın 12 milyonluk teklifini okumuştum bi yerden bu kadar uzatırlarsa bu iş yatar gibi duruyor
Fenerbahce'nin parasal konuda bir sıkıntı yokki ? Geçen sene beşiktaş para yüzünden alınmadı.Şike döneminde bile.Lille kulubüne 10 milyon Euro ödedik.Adam "TOK" satıcı olma avantajı elinde.Yani Nasredin hoca misali "PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR".Patavatsızlık etmiş gene söylüyorum.
Tottenham'da o bölgede 4 oyuncu var. 5. oyuncuyu istemezler. Balon haber.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı