3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
.
[/quote]
Hocam birşey sorucam ? bir oyuncuyu bu kadar geliştirmek için ne yapıyorsun ? Nannar mantalite antreman programı kullanıyorum. Oyuncuya özel ders verdiyorum. Eksik özelliklerine çalıştırıyorum ve oynatıyorum ama son özellik değikliklerini izlediğimde gelişiyor ama en fazla 3-4 özelliği bir arada arttığını görüyorum. Seninkisi gibi bir gelişim kaydetmyor oyuncu..
Hocam birşey sorucam ? bir oyuncuyu bu kadar geliştirmek için ne yapıyorsun ? Nannar mantalite antreman programı kullanıyorum. Oyuncuya özel ders verdiyorum. Eksik özelliklerine çalıştırıyorum ve oynatıyorum ama son özellik değikliklerini izlediğimde gelişiyor ama en fazla 3-4 özelliği bir arada arttığını görüyorum. Seninkisi gibi bir gelişim kaydetmyor oyuncu..[/QUOTE]
Hocam cevap please.. Çok rica edicemm
Hocam cevap please.. Çok rica edicemm[/quote]
Kardeşim bu seride her yeşil oku artıyor kırmızı ise azalıyor olarak görme..Sanırım üzerinde çalışıyor ve artırmaya meyilli anlamında kırmızı ise tam tersi..çünkü adamın bitiricilik 15 yeşil ok var bakıyorum yine 15 yani artırmaya meyilli ama daha artmamış oluyor..Oyuncunun ca-pa değerleriylede ilgili bir durum tabi yaşı da