23 Haziran 2012 Saat: 07:00
Yine Kordon'a Gelmiştim... Sabah Sporumu Yapmış Denizin Kenarında Denizi Seyrediyordum Birden Şöyle Bir Cümle Duydum "Denizi Çok Seviyorsunuz Sanırım Hocam" Ben de Denizi Karşıma Almış "Evet Çok Severim" Diye Bir Cevap Vermiştim Sonra Yüzümü Döndüğümde Göztepe Başkanı İmam Altınbaşı Karşımda Görünce Şaşırdım....
Bir An Duraksadım.... "Hoşgeldiniz Başkanım Sizi Burada Görmek Benim İçin Bir Şereftir" Dedim "Estarufullah" Diye Karşılık Verdi "İsterseniz Bir Yerlerde Oturalım" Dedim "Tabiki'de" Dedi Sayın Başkan. Çaylarımızı Yudumlarken Sayın Altınbaş Hüseyin Hoca'nın Durumunu Anlattı Bende "Olanlardan Ötürü Büyük Bir Üzüntü İçerisindeyim. Hüseyin Hocamıza Allah Sabır Versin İnşallah Sağlığına Kavuşur " Dedim İmam Başkan Artık Konuya Girmeye Hazırdı "Asıl Benim Sebebi Ziyaretim Sizin İle Alakalı , Hocamız İle Sözleşmeyi Karşılıklı Olarak Fesh Ettik Ve Yerine Bir Hoca Arıyoruz Ancak Kiminle Görüştüysek Hepsi Yüksek Maliyet İstiyor Ne Yapacağım Diye Düşünürken Aklıma Bir Anda Siz Geldiniz Ve Bu İş İçin En Uygun Kişinin Sizin Olacağınızı Düşündüm Malum Meksika'daki Başarılarınız Tüm Türkiye yi Gururlandırdı Takımımızı Başarıdan Başarıya Koşturmak İstermisiniz" Diye Bir Soru İle Karşı Karşıya Kaldım "Teşekkür Ederim Sayın Başkan, Bende Tam İzmirden Ayrılmayı Düşünüyordum Bu Teklifiniz Beni Onore Etti Göztepe İçin Bütün Hayatımı Verebilirim" Dedim "O Zaman Anlaştık Öyle Değil mi Hocam" Diye Bir Başka Soru Sordu İmam Başkan "Evet... Anlaştık" Dedim Ve Böylece Teklifi Kabul Ettim İzmir'den Gitmemeye Karar Verdim...