Deplasman fobimizi artık yenmemiz gerekiyordu. Sırada Gençlerbirliği mücadelesi var. Artık bir galibiyet bekliyordum.
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 9. Maç
Gençlerbirliği karşısında adeta tarihi farktan kurtuluyorduk. Rakibimizin 29 şut attığı maçta forvet hattının beceriksizliği sayesinde 2-1'lik mağlubiyetle yırtıyorduk. Takımın bütün dengesi şaşmıştı. 3 maçtır galip gelemiyorduk. bu hayra alamet bir durum değildi hiç.
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 10. Maç
Kendi evimizde ligde zor günler geçiren ve ligin dibine demir atan Mersin IY ile oynuyorduk. Nobre'nin emekli olmasıyla bir hayli zorlanmaya başlamışlardı. Bu fırsatı değerlendirmeliydik.
Güzel bir oyunla 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştık maçı. Maçta ise 8 maçtır gol atamayan Lugo sonunda golle buluşuyordu.
Sorumlusu olmak istemezdim ancak aynı maç sonunda Shota Arveladze'nin takımdan gönderilmesine sebep olmuştum aldığım son galibiyet ile.
Sırada Karabük deplasmanı vardı. Artık evimizde aldığımız puanların ardından deplasmanda da kazanmaya başlamalıydık.
Maç öncesi ise aylık olağan toplantımızı yapmış ve kulübün durumu hakkında genel bilgileri almıştım.
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 11. Maç
Sonunda Deplasman fobimize Arif Şahin'in mükemmel performansı ve gollü bir galibiyet ile son veriyorduk.
İlk 11 Haftada 18 puan topladığımız sezonda 7. sıradaydık. geçen sezonun ardından gerçekten başarılı bir mücadele içindeydik. devre arasına 6 maç vardı daha. Bakalım önümüzdeki maçlar ne gösterecek bize.