Caja Laboral:23 - Beşiktaş:2
Çok kötü başladı Beşiktaş.![]()
Caja Laboral:23 - Beşiktaş:2
Çok kötü başladı Beşiktaş.![]()
Beşiktaş 25-2 geride şu anda.İlk çeyrek bitimine 01:45 var.Grubun en zayıf halkası olmasına rağmen bu kadar ezilmemeli Beşiktaş.
Averaj takımı oldu BJK.
27-7 bitti ilk periyod. Bence kalan periyodları oynamasınlar ya! Böyle bir rezillik yok!
Geçen seneki 3 kupalı şampiyon takımdan nerelere geldik!
21-0 lık seri Euroleague tarihinde bir rekor olabilir.
Yanlış bilmiyorsam bjknin ilk top16sı
Önüne geleni yenmesinler de; bir zahmet bu kadar aciz de kalmasınlar, ezilmesinler. Ben de, takımın top 16 başarısının farkındayım ve bu kadronun daha iyisini yapamayacağını biliyorum; ama sonuçta Beşiktaş isminin de bir ağırlığı olmalı. Yönetim, bu branşa gereken önemi gösterebilseydi ve sponsor bulabilseydi, çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
İlerleme var beyler sevinelim 100-98-91 Allah için 90dan asagı yemiyoruz.
Bu arada Piangini'nin son maçı oldu bence bu.
Abdullah Sözer geçen sezon üç kupalı takımı bu hale getirdi. En büyük sorumlu Abdullah Sözer. Erman Kunter'e kızamıyor taraftar sonuçta adama sunulan imkanlar ortadayken yapabileceğinin en iyisini yapıyor. Bu takımla Cumhurbaşkanlığı kupası ve Top 16'da başarıdır bana göre. Arroyo'nun sisteme uymaması bunlarda yönetim kaynaklı. Hangi koç istemez Hawkings ve Arroyo'yu. Beklentim yoktu zaten en fazla Top 16 olurdu oda oldu.
Piangiani'ye yol gözüktü. Mesele savunma zaafiyeti değil, o bir şekilde yönetilirdi. Oyuncular ile iletişimi kaybolmuş, motive edemiyor, sahada otoritesi yok. Yönetemedikten sonra ağzın ile kuş tutsan önemi yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bo ile Emir'in arasında bir sorun var gibi.
Caja Laboral: 77 - Beşiktaş: 51.
50 sayı barajını geçtik, buna da şükür!
#AbdullahSözerİstifa![]()
Bu sezon için Top 16 Beşiktaş için çok iyi bir başarı zaten. Bu kadar bütçeyle, yeni kurulan bir takımla Euroleague'de mücadele etmek hiç kolay değil.
Ben Fenerbahçe'de Piangiani'nin gideceğini düşünmüyorum. Bir süre daha takımın başında kalacaktır.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben Fenerbahçe süper dedim mi ?![]()
Birşey demedim canım bende zaten![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe için diyeceğim harcanan paralara yazık oldu. Beklentiler çok yüksekti. Koç ile yollar en yakın zamanda ayrılır diye düşünüyorum.
Beşiktaş ilk turdaki performansı yüzünden bence bu kadar sıkıntı oldu Beşiktaş adına. Belki de son 16'ya kalamasa bu böyle bir durum yaşanmayacaktı.
besiktas hadi neysede fenerbahcenin su kadrosu yenilgisiz final oynamasi lazimdi..
Koskoca 4 kupanın sahibi BJK, elindeki kadrodan 1 kişiyi bile tutamazsa top 16 bile büyük başarı sayılır. Yeni yönetimin acemiliği Basketbol şubesini vurdu maalesef.
Canım FEDA olsun sana !
Bu yönetim acemiliği değil, tamamen klübün içinde bulunduğu dar boğaz. Şuan yönetim içinde olan nerdeyse herkes bu klübün içinde bulunmuş insanlar. Eski yönetim eğer bu kadar problemler içinde bırakmasaydı klübü yeni yönetim çok daha rahat bütçe ayırabilirdi. 2005 yılından personeline borcu olan bir klüp için top16 çok büyük bir başarıdır ve ne yazık ki arkadaşın söylediği isim ağırlığı sadece ülke sınırları içerisinde var olmaktadır..
Efes Alba Berlin'e yenerek 3'te 2 oldu. Kazanması gereken bir maçı kazandı. Efes form tutmaya başladı.
Dün Efes Bamberg'i farklı geçti ve 4de3 yaptı. Gerçekten ilk sekiz için büyük avantaj yakaladı şuan. Umarım devamı gelir.
Beşiktaş ise kısıtlı kadrosuna rağmen Barcelona ile kısmen başa baş bir mücadele koydu. Vidmar'a eğer bir iki oyuncu daha katılabilseydi skor çok farklı olabliirdi.
Bu gün ise Fenerbahçe'nin maçı var, eğer savunma yapabilirsek kazanırız. Eğer yapamazsak gene 80-90 sayıya ulaşır bir o kadarda potamızda görür ve artık dibe iyice vururuz.
İlk periyot 19-20 geride bitirdik ama hava olarak iyiyiz umarım maçı kazanırız. Biraz daha iyi savunma yapmalıyız. Riboundlar hep rakibe gidiyor.
Fenerbahçe Ülker'den hiç bir cacık olmaz. Kalan Euroleague maçlarını izlemeye gerek duymuyorum formaliye 10 maç oynıcaz. Ligde bişiler yapabilsek bari.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Aynı İbrahim Kutluay'ın dediği gibi "yazık".
Haftaya Khimki'de en az 20 sayı fark atar bize.Şu oyunla ancak Bjk maçlarını kazanabiliriz bu grupta baska kimseyi yenemeyiz.Neyse ki Efes ülkemizin prestijini koruyor.
Fenerbahçe Ülker'in zor bir gruba düştüğü bir gerçek.Buna karşın 20 milyon € yatırım yaptıgın takımın 0/4lük bir grafik yakalaması bir bahane olamaz.En azından evinde 90+ sayı yemek elinde bu denli Euroleauge tecrübesine sahip oyuncularla dolu takıma yakışmıyor.Sezon başında yapılan büyük transferler hakkındaki yorumlarım keşke beni yanıltsa ve bir Türk takımı final four oynama başarısı göstersin dilemiştim.Fakat daha önce dedigim gibi klasik Türk takımı transfer politikası ile başarıya doymuş yaşını almış aynı zamanda Avrupa'da fırtınalar estirmiş oyuncular simdi aynı performansı göstermiyorlar.Burada sadece onları suclamamak lazım bi zaman sonra ister istemez yaşları gereği eski performansları göstermiyorlar ama bu demek değildir ki bu kadar kötü performans normaldir veyahut olabilir diye.Uzun lafın kısası Fenerbahce Ülker bence daha başarıya aç yıldızlar ile Avrupa'da başarı aramalı niye bi Cibona örnegi de bizden cıkmasın ki ? Gerçi bu transfer politikasıyla takımlarımızdan bunu beklemek hayal olur.Umarım toparlanırlar ve diğer maçlarda daha iyi mücadele ederler