https://twitter.com/Dany_official_/s...36672454119424 Hesap hic de fake gibi durmuyor.
https://twitter.com/Dany_official_/s...36672454119424 Hesap hic de fake gibi durmuyor.
BİLGİ - Oyuncularımızdan Dany Nounkeu ve Engin Baytar'ın Twitter'da herhangi bir hesabı bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız...
Screw you guys, I'm goin' home
Chelsea'nin Sneijder'i alacağını zannetmiyorum ama Man City takımda Balotelli, Tevez, Djeko ve Aguero varken Cavani gibi forvetlerin peşine düşüyorsa, Man Utd aynı şekilde tek forvet oynamasına ve takımda Rooney, Welbeck ve Hernandez olmasına rağmen Van Persie'yi alıyorsa Chelsea de gayet Sneijder'i alabilir. Adamlarda paranın tanımı çok farklı ve bizim gibi yabancı sınırları da yok. Ama yine söylüyorum alacaklarını zannetmiyorum.
Dengeler bozulsun, ortalık toz duman olsun, yer yerinden oynasın, ortalığı yıkıp meşaleleri yakmak için istiyoruz zaten SNEIJDER'i. Alem topçu görsün !!!
Irmak Kazuk ntvspor'da konuştu az önce, Inter ile Sneijder arasında imaj haklarından kaynaklanan bir sorun var onun çözümü bekleniyor, Galatasaray hem oyuncu hem de kulübü ile anlaşmış durumda dedi.
EMRE TİLEV @Emre_Tilev
Galatasaray wesley ile anlaştı ınter ile anlaştı tek sorun reklam gelirleri ınter wesley problemi yarın belli olacak ama SNJDER GSARAYDA
Hayırlı olsun o zaman kesinleşmiş.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Resmi site açıklamadan kesin demek mümkün değil bence, taze örnek Belhanda var önümüzde. Emre Tilev de Irmak'ı dinleyip yazmış zaten.
Bende sneijder'in bittiğini yazmak için girmiştim, imzalar atılmış sanırım. Resmi açıklama gelsede heyecanlansak,forma neyim alsak![]()
Belhanda olayıyla çok farklı o sadece NTVSpor'da çıkan bir haberdi bu artık her yerde dolaşıyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu imaj hakkı meselesini de sadece ntvspor söyledi, o açıdan söylüyorum.
hayırlı olsun beyler
Resmi site açıklamadan Ünal Aysal,babama söylesede inanmam.
Şu kadar zaman bekledik,kesinleşmesi için biraz daha bekleyebiliriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çooook güzel olacaak.
avatar hazır resmi açıklamayı bekliyorum sonra timsaha gelmeyelim![]()
Irmak Kazuk yine bağlandı, yıllık kazancı bonus ve maç başı ile 5-5.5 milyon euro olacak diyor. İmza parası kesin değilmiş, imza parası verilirse yıllık kazanç takımdaki üst limitlere göre olacakmış, imza parası olmazsa limitlerin üstünde olacakmış. 3.5 yıllık sözleşme olacakmış.
Yarın öğlen 13-14.00 gibi netleşir diyor, bonservis 8.5 milyon euro dedi.
Kabaca toplam maliyet 30 milyon euro oluyor, bazılarına dert olduğu kadar yokmuş.
Riera ve Baros 3 milyon küsür kazanıyor.Maç başı ile birlikte yıllık 5.5 çok değil.Bu tür oyunculara döküceksin parayı.Tutupta Amrabat'a 8 milyonu aşan bonservis vermeyeceksin.Gerçi Amrabat'ı bence her türlü zarar etmeden zamanı gelince satarız.Orası ayrı konu.
8 milyon bonservis+6 milyon'da imza parası verirsek 14 milyon euro Sneijder için makul.Ben hala İnter nasıl 8 milyon euro istiyor onu anlamadım.Bonservisi direk 14-15 etmeli.Ama neyse Aysal'ın,Moratti ile olan yakınlığı sanırım burada devreye giriyor.
Beklemedeyiz...
30 milyon € 5-6 ay öncesine kadar Melo'nun toplam maliyeti olacaktı.Kısmet Sneijder'e oldu inşallah(5 Senelik anlaşma için bahsediyorum)
Sneijder'i kaç paraya getirmeyi planlıyorlardı bir anlasam şu insanları3.5 yıllık maliyeti 30 MN imiş.
Kusura bakmayında Sneijder'i bu yaşta Türkiye'ye getiriyorsan ona bu parayı da vereceksin,senin kaşının gözünün hatırına gelmez bu düzeyde ki bir adam.Bonservisi zaten amrabatla aynı hemen hemen.Yıllık maaşı da geçen sene Melo'nun bonuslarla birlikte 4ü geçmişti aldığı para,bırakında bu adamda 5 civarı alsın yani,parasını da yöneticiler düşünsün![]()
Yerim şu takım içi maddi dengeleri. Efendim Sneijder'in kariyeriyle atıyorum Emre Çolak'ın kariyeri bir mi ? Adam milli takımının beyni, ve oynadığı takımlarda neler yaptığı belli olan bir apoletle geliyor. Çıkıpta buna kimsenin ses etmeye hakkı yoktur. Umarım gelir ve yarar sağlar, bu transfer için kesenin ağzını açmayı bırak yırtmaları lazım. Bu transfer sonuçlansın başkada birşey istemiyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ali Ece'nin bahsettiği bir durum var, sezon sonunda Fifa'nın özel bir maddesiyle boşa çıkabilirmiş, Inter o nedenle satmaya daha da mecbur kalıyor dedi.
30 çıkacaktı illa ki diyorsun.
Bu arada takım için denge konusunda Ergün'e sormuşlar, Sneijder gelirse alacağı para takımı bozar mı diye, cevabı;
"karakterli oyuncuysanız, bu transferin başarı için yapıldığını bilirsiniz. bizim de hagi'nin de aldığı paralar belliydi. herkesin bir ederi ve değeri vardır, bu kural değişmez."
Sporx'de şimdi bir haber girdi.Menejeri yalanlamış.Lan bu menejer'de bir şeylerin peşinde sanırım.Neyse onuda alırız sorun yok
"GALATASARAY'LA GÖRÜŞMEDİK!"
Gerek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, gerekse Inte'in patronu Massimo Moratti'nin Sneijder konusundaki olumlu demeçlerine karşılık, sarı-kırmızılı kulüpler bir temasa girmediklerini vurgulayan yıldız oyuncunun menajeri, "Bu imkansız. Galatasaray ile sözleşme konusunda görüşmedik. O yüzden anlaşma gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı.
Son haberin kaynağı nere ki ? Öyle ortaya mı konuşmuş menejeri ? Nereden bulmuş sporx ?
Burası kaynak;
http://www.vi.nl/nieuws/234045/Helem...-gesproken.htm
Haberin altında dikkat edin Süleyman Öztürk yazıyor, bu adam kim bilmiyorum ama Hollanda sitesinde Türk kaynaklı haber sonuçta, ne kadar doğru bilmiyorum.
Sporx'de yazana göre Hollanda basınına demeç vermiş.Biraz kolpa gibi geldi bana.Şu kısım adamı kıllandırıyor.
"sarı-kırmızılı kulüpler bir temasa girmediklerini vurgulayan" oldu canımTemasa girmedik diye yazılırsa ya sporx' keyfi yazmış yada menejer dediğim gibi birşeyler peşinde.Albayrak felanda en azından bugün olumlu demezdi.
Rüyamda Eboue Newcastle United'a transfer oluyordu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ruh hastası olacağım ya.Bir sıcak bakıyoruz,bir teklif gelmedi diyor,Albayrak teklifi yaptık hem kulüple hem oyuncuyla anlaştık son kararını bekliyoruz diyor,Irmak Kazuk transfer bitti diyor.Ya sabır,sabır sabır sabır.