Sayfa 903 / 1204 İlkİlk ... 4038038538939019029039049059139531003 ... SonSon
27,061 ile 27,090 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Bencede fake değil sanırım.

Edit:Hesap sahteymiş.
    Last edited by Partenopei : 12.Ocak.2013 at 01:18 Reason: Edit

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BİLGİ - Oyuncularımızdan Dany Nounkeu ve Engin Baytar'ın Twitter'da herhangi bir hesabı bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Chelsea'nin Sneijder'i alacağını zannetmiyorum ama Man City takımda Balotelli, Tevez, Djeko ve Aguero varken Cavani gibi forvetlerin peşine düşüyorsa, Man Utd aynı şekilde tek forvet oynamasına ve takımda Rooney, Welbeck ve Hernandez olmasına rağmen Van Persie'yi alıyorsa Chelsea de gayet Sneijder'i alabilir. Adamlarda paranın tanımı çok farklı ve bizim gibi yabancı sınırları da yok. Ama yine söylüyorum alacaklarını zannetmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dengeler bozulsun, ortalık toz duman olsun, yer yerinden oynasın, ortalığı yıkıp meşaleleri yakmak için istiyoruz zaten SNEIJDER'i. Alem topçu görsün !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Irmak Kazuk ntvspor'da konuştu az önce, Inter ile Sneijder arasında imaj haklarından kaynaklanan bir sorun var onun çözümü bekleniyor, Galatasaray hem oyuncu hem de kulübü ile anlaşmış durumda dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

EMRE TİLEV ‏@Emre_Tilev
    Galatasaray wesley ile anlaştı ınter ile anlaştı tek sorun reklam gelirleri ınter wesley problemi yarın belli olacak ama SNJDER GSARAYDA

Hayırlı olsun o zaman kesinleşmiş.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Resmi site açıklamadan kesin demek mümkün değil bence, taze örnek Belhanda var önümüzde. Emre Tilev de Irmak'ı dinleyip yazmış zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bende sneijder'in bittiğini yazmak için girmiştim, imzalar atılmış sanırım. Resmi açıklama gelsede heyecanlansak,forma neyim alsak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Belhanda olayıyla çok farklı o sadece NTVSpor'da çıkan bir haberdi bu artık her yerde dolaşıyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu imaj hakkı meselesini de sadece ntvspor söyledi, o açıdan söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayırlı olsun beyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmi site açıklamadan Ünal Aysal,babama söylesede inanmam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu kadar zaman bekledik,kesinleşmesi için biraz daha bekleyebiliriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çooook güzel olacaak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

avatar hazır resmi açıklamayı bekliyorum sonra timsaha gelmeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Irmak Kazuk yine bağlandı, yıllık kazancı bonus ve maç başı ile 5-5.5 milyon euro olacak diyor. İmza parası kesin değilmiş, imza parası verilirse yıllık kazanç takımdaki üst limitlere göre olacakmış, imza parası olmazsa limitlerin üstünde olacakmış. 3.5 yıllık sözleşme olacakmış.

Yarın öğlen 13-14.00 gibi netleşir diyor, bonservis 8.5 milyon euro dedi.

Kabaca toplam maliyet 30 milyon euro oluyor, bazılarına dert olduğu kadar yokmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Irmak Kazuk yine bağlandı, yıllık kazancı bonus ve maç başı ile 5-5.5 milyon euro olacak diyor. İmza parası kesin değilmiş, imza parası verilirse yıllık kazanç takımdaki üst limitlere göre olacakmış, imza parası olmazsa limitlerin üstünde olacakmış. 3.5 yıllık sözleşme olacakmış.

Yarın öğlen 13-14.00 gibi netleşir diyor, bonservis 8.5 milyon euro dedi.
    Riera ve Baros 3 milyon küsür kazanıyor.Maç başı ile birlikte yıllık 5.5 çok değil.Bu tür oyunculara döküceksin parayı.Tutupta Amrabat'a 8 milyonu aşan bonservis vermeyeceksin.Gerçi Amrabat'ı bence her türlü zarar etmeden zamanı gelince satarız.Orası ayrı konu.

8 milyon bonservis+6 milyon'da imza parası verirsek 14 milyon euro Sneijder için makul.Ben hala İnter nasıl 8 milyon euro istiyor onu anlamadım.Bonservisi direk 14-15 etmeli.Ama neyse Aysal'ın,Moratti ile olan yakınlığı sanırım burada devreye giriyor.

Beklemedeyiz...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

30 milyon € 5-6 ay öncesine kadar Melo'nun toplam maliyeti olacaktı.Kısmet Sneijder'e oldu inşallah(5 Senelik anlaşma için bahsediyorum)

Nesil
    2007

Sneijder'i kaç paraya getirmeyi planlıyorlardı bir anlasam şu insanları 3.5 yıllık maliyeti 30 MN imiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kusura bakmayında Sneijder'i bu yaşta Türkiye'ye getiriyorsan ona bu parayı da vereceksin,senin kaşının gözünün hatırına gelmez bu düzeyde ki bir adam.Bonservisi zaten amrabatla aynı hemen hemen.Yıllık maaşı da geçen sene Melo'nun bonuslarla birlikte 4ü geçmişti aldığı para,bırakında bu adamda 5 civarı alsın yani,parasını da yöneticiler düşünsün

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yerim şu takım içi maddi dengeleri. Efendim Sneijder'in kariyeriyle atıyorum Emre Çolak'ın kariyeri bir mi ? Adam milli takımının beyni, ve oynadığı takımlarda neler yaptığı belli olan bir apoletle geliyor. Çıkıpta buna kimsenin ses etmeye hakkı yoktur. Umarım gelir ve yarar sağlar, bu transfer için kesenin ağzını açmayı bırak yırtmaları lazım. Bu transfer sonuçlansın başkada birşey istemiyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Riera ve Baros 3 milyon küsür kazanıyor.Maç başı ile birlikte yıllık 5.5 çok değil.Bu tür oyunculara döküceksin parayı.Tutupta Amrabat'a 8 milyonu aşan bonservis vermeyeceksin.Gerçi Amrabat'ı bence her türlü zarar etmeden zamanı gelince satarız.Orası ayrı konu.

8 milyon bonservis+6 milyon'da imza parası verirsek 14 milyon euro Sneijder için makul.Ben hala İnter nasıl 8 milyon euro istiyor onu anlamadım.Bonservisi direk 14-15 etmeli.Ama neyse Aysal'ın,Moratti ile olan yakınlığı sanırım burada devreye giriyor.

Beklemedeyiz..
    Ali Ece'nin bahsettiği bir durum var, sezon sonunda Fifa'nın özel bir maddesiyle boşa çıkabilirmiş, Inter o nedenle satmaya daha da mecbur kalıyor dedi.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    30 milyon € 5-6 ay öncesine kadar Melo'nun toplam maliyeti olacaktı.Kısmet Sneijder'e oldu inşallah(5 Senelik anlaşma için bahsediyorum)
    30 çıkacaktı illa ki diyorsun.

Bu arada takım için denge konusunda Ergün'e sormuşlar, Sneijder gelirse alacağı para takımı bozar mı diye, cevabı;

"karakterli oyuncuysanız, bu transferin başarı için yapıldığını bilirsiniz. bizim de hagi'nin de aldığı paralar belliydi. herkesin bir ederi ve değeri vardır, bu kural değişmez."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sporx'de şimdi bir haber girdi.Menejeri yalanlamış.Lan bu menejer'de bir şeylerin peşinde sanırım.Neyse onuda alırız sorun yok

"GALATASARAY'LA GÖRÜŞMEDİK!"

Gerek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, gerekse Inte'in patronu Massimo Moratti'nin Sneijder konusundaki olumlu demeçlerine karşılık, sarı-kırmızılı kulüpler bir temasa girmediklerini vurgulayan yıldız oyuncunun menajeri, "Bu imkansız. Galatasaray ile sözleşme konusunda görüşmedik. O yüzden anlaşma gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son haberin kaynağı nere ki ? Öyle ortaya mı konuşmuş menejeri ? Nereden bulmuş sporx ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Sporx'de şimdi bir haber girdi.Menejeri yalanlamış.Lan bu menejer'de bir şeylerin peşinde sanırım.Neyse onuda alırız sorun yok

"GALATASARAY'LA GÖRÜŞMEDİK!"

Gerek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, gerekse Inte'in patronu Massimo Moratti'nin Sneijder konusundaki olumlu demeçlerine karşılık, sarı-kırmızılı kulüpler bir temasa girmediklerini vurgulayan yıldız oyuncunun menajeri, "Bu imkansız. Galatasaray ile sözleşme konusunda görüşmedik. O yüzden anlaşma gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı.
    Yalan gibi bu akşam daha tam zıttı bişey paylaşıldı.Hem böyle bişey demişse bile Hamit'in menejeri Fazeli'nin yaptıklarını yapıyo gibi çakal tip

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Son haberin kaynağı nere ki ? Öyle ortaya mı konuşmuş menejeri ? Nereden bulmuş sporx ?
    Burası kaynak;

http://www.vi.nl/nieuws/234045/Helem...-gesproken.htm

Haberin altında dikkat edin Süleyman Öztürk yazıyor, bu adam kim bilmiyorum ama Hollanda sitesinde Türk kaynaklı haber sonuçta, ne kadar doğru bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sporx'de yazana göre Hollanda basınına demeç vermiş.Biraz kolpa gibi geldi bana.Şu kısım adamı kıllandırıyor.
    "sarı-kırmızılı kulüpler bir temasa girmediklerini vurgulayan" oldu canımTemasa girmedik diye yazılırsa ya sporx' keyfi yazmış yada menejer dediğim gibi birşeyler peşinde.Albayrak felanda en azından bugün olumlu demezdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rüyamda Eboue Newcastle United'a transfer oluyordu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ruh hastası olacağım ya.Bir sıcak bakıyoruz,bir teklif gelmedi diyor,Albayrak teklifi yaptık hem kulüple hem oyuncuyla anlaştık son kararını bekliyoruz diyor,Irmak Kazuk transfer bitti diyor.Ya sabır,sabır sabır sabır.

Mesaj Yetkileri