evet gençler bomba bir haberle dönüyorum serravalleyesan marino artık italyada da mücadele edecek
Milli takımda köklü bir revizyon yapmayı düşündüm ve yaşlı oyuncuları çağırmayıp yerlerine gençleri seçecektim. Seçecektim seçmesine ama 32 000 nüfuslu yerde bu kolay olmayacaktı elbette. Tüm takımı gezmek ve oyuncu aramak için saravelle sokaklarını içten içe " ah bide klüp yönetsek san marino genclerine antrenman yaptırıp geliştirebilme fırsatım da olurdu. Milli takımın pilot takımı yapardık diyordum " Ama o da nesi saravelle sokaklarında gezerken arkamdan birisi italyanca seslenip birşeyler diyordu.
- Bay Diazzz
+ ......
- Bay Diaazzz
+ Bende buraya yeni geldim kim tanıyacak diye aldırış etmiyordum. Oysa ki küçük bir ülkenin sadece şehrindeydim. ve arkama dönüp seslenen adamın yanıma gelmesini bekledim. Az biraz var olan italyancamlakonuşmaya çalışıyordum.
- Bay Diaz öncelikle sizi kutlarım. Serravalleye hoşgeldiniz.
+Hoşbuldum
- Bay Diaz rica etsem benimle gelir misiniz? Sizinle tanışmak isteyen birkaç arkadaşım var.
+Tabii ki.
Bende bu nazik daveti kabul ettim ve beni bir ofse götürdü ve kendisi dışarı çıktı. Ardından da içeriye birkaç kişiyle beraber girdi. Giyimlerinden bu insanların birer yönetici olduğunu kestirmek güç olmadı fakat kimdi bunlar?
- Bay Diaz şehrimize hoşgeldiniz. Milli takımımızın durumu ortada ve siz bu küçük ülkemizde böyle zor bir görevi alarak bizleri mutlu ettiniz.
+ Hoşbuldum. Ama bütün bunları söylemek için mi çağırdınız beni ?
- Hayır tabii ki. Öncelikle size hoşgeldin demek istedik. Ardından da tanışıp size bir hususta danışmak istedik.
+ Özür dilerim biraz kabalık ettim. Sizi dinliyorum
Neyse onlarda milli takım için temennilerde bulunup kendi aralarında biraz fısıldaştıktan sonra tebessümle bana bir soru sordular.
- San Marino Milli takımının başına geçmeyi kabul ederek oldukça cesurca bir iş yaptınız bay Diaz. Serravelle şehrinde mi kalacaksınız yoksa ülkede fazla durmayacak mısınız ?
+ ??
- Eğer şehrimizde kalacaksanız size bir teklifte bulunmak istedik. ve eğer kabul ederseniz oldukça seviniriz.
+ Konu nedir ?
- Daha önce hiç araştırdınız mı San Marinoyu bilmiyorum ama ülkemizin futbol dünyasında gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz . Ligimizi kursak da milli takım düzeyinde halimiz ortada. Önceleri bizi kimse tanımıyor ve pek gelişim kaydedemiyorduk. Bizde bir çözüm arayışına girmiştik ve zaten italyadayız diyerek italya futbol federasyonuna bir teklif götürdük. Saolsun onlarda bizi kırmadı. San Marino isimli bir takımımız var şuan Seri C 'de mücadele ediyor. Biz düşündük ki belki siz San Marino Milli takımı ile beraber futbol takımımızı da yönetmeyi kabul edersiniz.
+Öncelikle yanlış anladığımı düşündüm. Zira bunun gerçek olabileceğini aklıma hiç getirmemiştim. Fakat gerçekti. Dakikalar önce hayalini kurduğum klübü bulmuştum. Hem de serravalledeydi. Ve adı-rengi-kullandığı staad ve tesisler herşeyi San Marinoyla aynıydı. Çok mutluydum evet diyip direk sokağa fırladım. Heyecandan adamları orada öylece bırakmıştım.Ardından da çocuklar gibi serreavelle sokaklarında şarkı söyleyerek koşturdum.
Serravelle
Serravelle Kalesi
vee evim (:

san marino artık italyada da mücadele edecek